Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه تو قرن 21 نمیخوایین ول کنین؟ قرن 21 و 22 نداره ، آدم آدمه،حالا میخواد عصر حجر باشه،میخواد عصر فضا...... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ فرض کنیم جنگی نیست و نبوده.....کدوم جنیسیت بیشتر تحت فرمانرونی و قدرت اون یکی جنس بوده؟؟ دقیقا به خاطر همین قدرت طلبی ها مردان از یه جایی تصمیم گرفتن قدرتمدارانه زنان رو اداره کنن و موفق هم شدند متاسفانه... نمیشه فرض کنی جنگی نبوده و نیست. ظلمی که به مردها شده در طول تاریخ، هرگز به زنان نشده. مردها به صورت میلیونی کشته شده اند،تا حالا میلیاردها مرد سلاخی شده اند در جنگ ها و .... اما زن ها نهایتا در طول تاریخ از شوهرشان کتک خورده اند یا اگر بلایی سرشون اومده،به این میزان گسترده نبوده. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه فرض کنی جنگی نبوده و نیست. ظلمی که به مردها شده در طول تاریخ، هرگز به زنان نشده. مردها به صورت میلیونی کشته شده اند،تا حالا میلیاردها مرد سلاخی شده اند در جنگ ها و .... اما زن ها نهایتا در طول تاریخ از شوهرشان کتک خورده اند یا اگر بلایی سرشون اومده،به این میزان گسترده نبوده. نمیگم اون موضوع رو اصلا در نظر نگیریم در همون جنگها هم مردا از همجسان خودشون ضربه خوردن و تحقیر شدن زنا چی؟؟تو همون جنگ مسئول خانواده بودن و با قدرت از جون خود و بچه هاشون محافظت کردن تو صلح هم به جای رسیدن به حقوق برابر فقط آوانس دادن و تحقیر شدن.... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ باید به این فکر کرد چرا خانومها ترجیح میدن ، ماهی 100 هزار تومن بگیرن ولی توی خونه نشینند ؟ چرایی این اتفاق مهمه و گرنه کسی بدش نمیاد راحت زندگی کنه . خوب چرایی این اتفاق از نظر شما چیه؟ جز تلقین های پی در پی نظام سلطه،مبنی بر اینکه اگر زنی کار سخت انجام ندهد،از مرد عقب است؟ همانطور که اسلام بسیاری از زنان را بازی داده،غرب هم بسیاری از زنان را بازی میده.... هیچ فرقی بین این دوتا از نظر من نیست. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمیگم اون موضوع رو اصلا در نظر نگیریمدر همون جنگها هم مردا از همجسان خودشون ضربه خوردن و تحقیر شدن زنا چی؟؟تو همون جنگ مسئول خانواده بودن و با قدرت از جون خود و بچه هاشون محافظت کردن تو صلح هم به جای رسیدن به حقوق برابر فقط آوانس دادن و تحقیر شدن.... به هر حال این وضعیت را من یک استعمار نوین زنان میدونم و نتیجه اش هم مطمئن باشین در نهایت به ضرر زنان است. چون طبیعت جسمانی زن را هر کاری کنی نمیتونی عوض کنی و اینکه او را مدام در جامعه میارن و ازش کارهای مردانه میکشند،بیشتر در جهت تخربشه تا منزلتش. بزرگترین مدافعان حقوق اینچنینی برای زنان،یکسری مردان هوس بازند که من بیشتر وارد جزئیات نمیشم...... خودتان باید به این نتیجه برسید، به عنوان یکی از دو جنس یکسان از لحاظ حقوق اما متفاوت از لحاظ ویژگی ها...... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ به هر حال این وضعیت را من یک استعمار نوین زنان میدونم و نتیجه اش هم مطمئن باشین در نهایت به ضرر زنان است. چون طبیعت جسمانی زن را هر کاری کنی نمیتونی عوض کنی و اینکه او را مدام در جامعه میارن و ازش کارهای مردانه میکشند،بیشتر در جهت تخربشه تا منزلتش. بزرگترین مدافعان حقوق اینچنینی برای زنان،یکسری مردان هوس بازند که من بیشتر وارد جزئیات نمیشم...... خودتان باید به این نتیجه برسید، به عنوان یکی از دو جنس یکسان از لحاظ حقوق اما متفاوت از لحاظ ویژگی ها...... منم موافقم که این ازادی دادن ها در جهت منفعت زنان نیست وگرنه خیلی مسائل دیگه باید صورت میگرفت از جمله تغییر قوانین!! در حال مهم اینه که در همین وضعیت فعلی هم مردان موثر وتصمیم گیر هستند! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خوب چرایی این اتفاق از نظر شما چیه؟ جز تلقین های پی در پی نظام سلطه،مبنی بر اینکه اگر زنی کار سخت انجام ندهد،از مرد عقب است؟ همانطور که اسلام بسیاری از زنان را بازی داده،غرب هم بسیاری از زنان را بازی میده.... هیچ فرقی بین این دوتا از نظر من نیست. چون مجبورن ، برای بدست اوردن پول ، استقلال و شخصیت و... چون از تو خونه نشستن چیزی بدست نیاوردن . چون نسل قبل داره هشدار میده. وقتی مادر بزرگ 80 ساله ی من برمیگرده میگه زن باید مستقل باشه ، اشکال از نظام سلطس؟ اشکال از زندگی که داشته است و باعث میشه نسل بعد رو متفاوت از اینی که خودشون هستن تربیت کنن !! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چون مجبورن ، برای بدست اوردن پول ، استقلال و شخصیت و... چون از تو خونه نشستن چیزی بدست نیاوردن . چون نسل قبل داره هشدار میده. وقتی مادر بزرگ 80 ساله ی من برمیگرده میگه زن باید مستقل باشه ، اشکال از نظام سلطس؟ اشکال از زندگی که داشته است و باعث میشه نسل بعد رو متفاوت از اینی که خودشون هستن تربیت کنن !! شما الان میری وسط سه تا پسر جوان به عنوان لباس فروش کار میکنی،شخصیت پیدا میکنی؟ راننده اتوبوس میشی براتون شخصیت میاره یا مسئول جمع آوری بلیط بودن؟ متاسفانه دیدگاه ها به زندگی اینقدر مادی شده که هر کاری برای پول در آوردن جز شخصیت و استقلال محسوب میشه. کار هر کس،بیشتر نشانده شخصیت اوست. خیلی از شغل ها به وجود زنان نیاز هست،اما خیلی از شغل ها واقعا نیاز نیست و متاسفانه خانم ها اصرار دارند وارد اون مشاغل هم بشوند !!!! استقلال الزاما به معنای استقلال مادی نیست،مگر اینکه مرد اون خانواده آدمی باشه اهل تحقیر کردن و منت گذاشتن. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چند نفر به یک نفر(مهندس اسی)؟!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ هرکس حق داره برای زندگی خودش تصمیم بگیره و راهی رو که میخواد بره. به خودش مربوطه. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شما الان میری وسط سه تا پسر جوان به عنوان لباس فروش کار میکنی،شخصیت پیدا میکنی؟ راننده اتوبوس میشی براتون شخصیت میاره یا مسئول جمع آوری بلیط بودن؟ متاسفانه دیدگاه ها به زندگی اینقدر مادی شده که هر کاری برای پول در آوردن جز شخصیت و استقلال محسوب میشه. کار هر کس،بیشتر نشانده شخصیت اوست. خیلی از شغل ها به وجود زنان نیاز هست،اما خیلی از شغل ها واقعا نیاز نیست و متاسفانه خانم ها اصرار دارند وارد اون مشاغل هم بشوند !!!! استقلال الزاما به معنای استقلال مادی نیست،مگر اینکه مرد اون خانواده آدمی باشه اهل تحقیر کردن و منت گذاشتن. اصرار ندارن شرایط زندگی ایجاب میکنه...شوهر دو شیفت کار میکنه پول اجاره ش هم درنمیاد خب چاره زن چیه؟؟ چاره ای نداره جز کمک خرج بودن اونم از راهی که بلده... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اصرار ندارن شرایط زندگی ایجاب میکنه...شوهر دو شیفت کار میکنه پول اجاره ش هم درنمیاد خب چاره زن چیه؟؟ چاره ای نداره جز کمک خرج بودن اونم از راهی که بلده... اینکه شما برای رسیدن به پول،تن به هر کاری بدی،یعنی ذلت. پس ذلت را چه معنا میکنین؟ بعضی از کارها واقعا در شان خانم ها نیست حتی با حقوق زیاد،چه برسه به حقوق 100 هزار تومان. تن فروشی هم راهی برای کسب درآمده،پس میشه توجیهش کرد. 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شما الان میری وسط سه تا پسر جوان به عنوان لباس فروش کار میکنی،شخصیت پیدا میکنی؟ راننده اتوبوس میشی براتون شخصیت میاره یا مسئول جمع آوری بلیط بودن؟ متاسفانه دیدگاه ها به زندگی اینقدر مادی شده که هر کاری برای پول در آوردن جز شخصیت و استقلال محسوب میشه. کار هر کس،بیشتر نشانده شخصیت اوست. خیلی از شغل ها به وجود زنان نیاز هست،اما خیلی از شغل ها واقعا نیاز نیست و متاسفانه خانم ها اصرار دارند وارد اون مشاغل هم بشوند !!!! استقلال الزاما به معنای استقلال مادی نیست،مگر اینکه مرد اون خانواده آدمی باشه اهل تحقیر کردن و منت گذاشتن. من نگفتم کار الزاما هر سه رو با هم میاره !! ولی دلیل کار یکی از اینهاس . گفتم اخر حرفام این یک نگاهیه که از یه نسل به نسل بعد فرستاده میشه ،به خاطر کمبود هایی که بوده ، یکی درست میگیره یکی غلط ولی نمیتوانیم کل پروسه رو زیر سوال ببریم . من درس خواندن رو راه به دست اوردن خواسته هام میدونم ، یکی شاید نتونه و ترجیح بده جای نشستن تو خونه ،بلیط جمع کنه ، شاید مجبوره ، من اشکالی نمیبینم ، شغله و قابل احترام و صد البته بهتر از فروش ظرافت های زنانه . یه چیزی هم بگم ، من به عنوان یه خانم ، خودم تشخیص میدم حضورم کجا لازمه ، شاید حضورم جایی لازم باشه که بقیه نپسندن ولی اجتماع باید یاد بگیره من به عنوان انسان تصمیم گیرنده ام نه ادما جای من !! اگر یاد بگیره خیلی از مشکلات حل میشه . 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اینکه شما برای رسیدن به پول،تن به هر کاری بدی،یعنی ذلت. پس ذلت را چه معنا میکنین؟ بعضی از کارها واقعا در شان خانم ها نیست حتی با حقوق زیاد،چه برسه به حقوق 100 هزار تومان. تن فروشی هم راهی برای کسب درآمده،پس میشه توجیهش کرد. ای بابا نفست از جای گرم بلند میشه ها نداره اقا نداره چی کار کنه؟اخر برج جلو صاحبخونه ذلیل نمیشه؟؟جلوی بچه هاش کمرش خم بشه ذلت نیست؟ خیلی کارا در شان خیلی ادما نیست ولی مجبورن تن فروشی هم درست نیست اما هیچ کس جای اون زن نیست که واقعا بتونه قضاوت کنه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا نفست از جای گرم بلند میشه ها نداره اقا نداره چی کار کنه؟اخر برج جلو صاحبخونه ذلیل نمیشه؟؟جلوی بچه هاش کمرش خم بشه ذلت نیست؟ خیلی کارا در شان خیلی ادما نیست ولی مجبورن تن فروشی هم درست نیست اما هیچ کس جای اون زن نیست که واقعا بتونه قضاوت کنه اون قشری که شما میگی مجبورن،خیلی کمتر هستند. من اکثر این دخترهایی که تو بوتیک ها کار میکنن را میدونم تو چه فازی هستند متاسفانه..... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اون قشری که شما میگی مجبورن،خیلی کمتر هستند. من اکثر این دخترهایی که تو بوتیک ها کار میکنن را میدونم تو چه فازی هستند متاسفانه..... حرفتو عوض نکن حرف راننده اتوبوس زدی و مسئول بلیط اتوبوس...معلومه اینا در چه فازی هستند... متاسفانه اصلا هم تعداد این قشر کم نیست روز به روز هم بیشتر میشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ حرفتو عوض نکن حرف راننده اتوبوس زدی و مسئول بلیط اتوبوس...معلومه اینا در چه فازی هستند... متاسفانه اصلا هم تعداد این قشر کم نیست روز به روز هم بیشتر میشه راننده اتوبوس زن مگه کلا چندتا داریم؟؟!!!!!!! خیلی هم کم هستند،بهتره برین بشمارین،اکثریت زنان شغل های کاذب دارند. مثل مردان کوپن فروش و دست فروش. 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من به نظر اسي كااااااااااملا نزديك است! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ راننده اتوبوس زن مگه کلا چندتا داریم؟؟!!!!!!! خیلی هم کم هستند،بهتره برین بشمارین،اکثریت زنان شغل های کاذب دارند. مثل مردان کوپن فروش و دست فروش. شغل کاذبی وجود نداره وقتی مجبوری وقتی زنی تحصیلات نداشته باشه ناچاره از همون اندک تواناییش برای درامدزایی استفاده کنه یکی میتونه گواهینامه پایه یک بگیره یکی میتونه نهایتا نظافتچی بشه یکی هم مشتری مداره و میشه فروشنده بوتیک نمیشه صرفا به خاطر دون شان بودن یک شغل به ادما انگ زد.... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شغل کاذبی وجود نداره وقتی مجبوری وقتی زنی تحصیلات نداشته باشه ناچاره از همون اندک تواناییش برای درامدزایی استفاده کنه یکی میتونه گواهینامه پایه یک بگیره یکی میتونه نهایتا نظافتچی بشه یکی هم مشتری مداره و میشه فروشنده بوتیک نمیشه صرفا به خاطر دون شان بودن یک شغل به ادما انگ زد.... حالا ما فرض کنیم،همه این زنان به خاطر کمک خرج خانواده میان این شغل ها را انجام میدن. چرا امروز شغل کافی برای مرد نیست که دیگر نیاز نباشه همسرش هم کارهای دشوار را انجام بده. مسلما وقتی شرکتی مثل ایران خودرو خانم استخدام میکنه با ماهی 350 هزار تومان از تو خود دانشگاه ما،نمیاد آقا را با حقوق 700 هزار تومان نگه داره . اخراجش میکنه. جفت آقا و خانم هم توانایی دارند. اما خانم به پول کم راضی میشه،اما آقا راضی نمیشه،همین تعادل جامعه را بهم میزنه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده