::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ این صاحب قبیلیم بود روح قبلیش فرستادش زیر کامیون الان من بدنش رو در اختیار گرفتم :banel_smiley_52: (من = روح خبیث) آخی نازی :there: 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ من شدیدا تکذیب میکنم :banel_smiley_52: الان یه حسی میگه باید فرار کنم :banel_smiley_52: حیف روحی وگرنه اون روش چرخ گوووشت و روت اجرا می کردیم هاهاهاهاههاهاهاه:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پس این شکلک ویز ویز چیه گذاشتی !! مگه روح هم ویز ویز میکنه؟ :JC_thinking: شاید وقتی که زنده بوده دلش میخواست وزیر بشه اما به ارزوش نرسیده وقتی مرده حس میکنه وزیره؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بازز دوباره اومدم اینجا اینجا خیلی خالی می شم دلم پره می خوام چند نفرو بکشم :w74: 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ عجب تاپیک قشنگیه!!!:yes: یکی از استادامو که ازش متنفرم...دوست دارم اول کتکش بزنم حسابی بعدشم با طناب خفش کنم!!مخصوصآ استادای خانوم چون ایشون خانوم تشریف دارن... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ عجب تاپیک قشنگیه!!!:yes:یکی از استادامو که ازش متنفرم...دوست دارم اول کتکش بزنم حسابی بعدشم با طناب خفش کنم!!مخصوصآ استادای خانوم چون ایشون خانوم تشریف دارن... به به ماشالا به روحیه آفرین تو می تونی................:lol: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من تصمیم مو گرفتم می خوام عمه مو بکشم با شوک الکتریکی بعد تو چای مادر بزرگ طرف پدریم چند تا نخود تریاک با دوز بالا بریزم بعد یه آمپول هوای ناقابل به عمو وسطیم بزنم:gnugghender: بلکه بمیرن راحت شیم انشالا همگی با هم شما هم شتر دیدن ندیدین 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ منم حاضرم بکشم چندنفرو ولی خوب اونها از بس بدهستند و بی شرف حیفه که جزو آدم ها حساب بشوند....... 2 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ اره بوش 2 سرباز امریکایی ک ب خونه مسلمانی تجاوز میکنه و توسفرش تف میندازه3 سرباز اسراییلی ک دس بچه ای رو شکست 4وهابی 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8میخوام یکی از استادامون زجر بکشه اول با اره برقی انگشتای دستشو میزنم بعد به مدت 2 روز زیر قطره ی اب میزاشتم تا روانی بشه باصندلی برقی یکم بهش فاز می دادم پاشو با گیوتین میزدم:shad: دستاشم می زاشتم تو دستگاه کنسرو سازی چشاشم با سیگار کور می کردم همین کافیه بزار زنده بمونه زجر بکشه :spiteful::spiteful: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8میخوام یکی از استادامون زجر بکشه اول با اره برقی انگشتای دستشو میزنم بعد به مدت 2 روز زیر قطره ی اب میزاشتم تا روانی بشه باصندلی برقی یکم بهش فاز می دادم پاشو با گیوتین میزدم:shad: دستاشم می زاشتم تو دستگاه کنسرو سازی چشاشم با سیگار کور می کردم همین کافیه بزار زنده بمونه زجر بکشه :spiteful::spiteful: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :confused: :84eb3ampc0vsywihe0i :icon_pf (72): :184: ماشالاااااااااااااااااااا به خشونت:banel_smiley_52: از شما باس ترسید راستی ما خیلی مخلصیم 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :confused: :84eb3ampc0vsywihe0i :icon_pf (72): :184: ماشالاااااااااااااااااااا به خشونت:banel_smiley_52: از شما باس ترسید راستی ما خیلی مخلصیم :biggrin: بد خواه داشتی عکس بده جسد (نیمه جون ) بگیر:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin:بد خواه داشتی عکس بده جسد (نیمه جون ) بگیر:biggrin: چشم لوتی 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin::biggrin: فدایی داری دادا 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ فدایی داری دادا اره هر چند تا که دلت بخواد:texc5lhcbtrocnmvtp8:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اره هر چند تا که دلت بخواد:texc5lhcbtrocnmvtp8:biggrin: خودشیفته هم که هستی دادا :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خودشیفته هم که هستی دادا :biggrin: چند تا پپسی شد؟:biggrin::biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چند تا پپسی شد؟:biggrin::biggrin: راستی ازان جا که لوتی هتی یه کله تا تایپیک چاله رفاقت....کانتینر معرفت بیا گهگاهی اونجا مجمع لوتی هاس دادا 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ راستی ازان جا که لوتی هتی یه کله تا تایپیک چاله رفاقت....کانتینر معرفت بیا گهگاهی اونجا مجمع لوتی هاس دادا لینکشو میتونی بدی؟:biggrin: میام اونجا رو قاطی میکنمااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده