Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ از یکی از هم کلاسیام خیلی بدم میاد. خیلی حالشو میگیرم البته اونم اذیتم میکنه ها.. ولی هیچ وقت نمی تونم آدم بکشم.هر چه باشه یه ذره عاطفه دارم. 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ از کس خاصی انقدر متنفر نیستم که بخوام بکشمش 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . برو ژاپن اونجا جنین انسان میخورن 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط mahnaz.ed من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . :sad0: 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . چه احساسات لطیفی!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ يه ناظمي داشتيم وقتي مدرسه ميرفتيم تو دوران دانش آموزيم باهام خوب بود اما وقتي رفتم ديپلممو بگيرم ازش يه حرفي زد آتيشم زد بدجور ناراحت شدم فرصتش پيش بياد با لذت ميكشمش:167: 2 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ چه خوبه چه خوبه :w14: منم خبر کنید :w14:هر موقع خواستید این حرکت انسان دوستانه رو انجام بدید :w14::flowerysmile: بااااااااااااشه :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من بعضی وقتا وقتی تو مشاغل دور میزنم به ذهنم میرسه که قاتل حرفه ای شم که هم پول خوبی داره هم کلی هیجان 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ 1نفر رو حاضرم با تمام لذت بکشم ، از ریش هاش ببندمش پشت ماشین رو زمین بکِشمش ، اسید بریزم رو نقاط حساس بدنش ، ریشاشو 3 تیغ بزنم ، شلوار جین بپوشونم فرستمش بیرون و شربت محرک جنسی بدم بهش بعد ولش کنم تو یه اتاق و ازش فیلم بگیرم ، لعنتییییییییییییییییییییییییییییی 7 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من بعضی وقتا وقتی تو مشاغل دور میزنم به ذهنم میرسه که قاتل حرفه ای شم که هم پول خوبی داره هم کلی هیجان من یه پسر خاله 6 ساله دارم که میگه می خواد در آینده قاتل حرفه ای شه پس این از اول راهشو درست انتخاب کرده هم پول هم هیجان هم تخلیه احساسات 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من یه پسر خاله 6 ساله دارم که میگه می خواد در آینده قاتل حرفه ای شه پس این از اول راهشو درست انتخاب کرده هم پول هم هیجان هم تخلیه احساسات ایول:167::167: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ آدم هرچقدر گاندی هم باشه باید بعضی ها رو بکشه 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ آدم هرچقدر گاندی هم باشه باید بعضی ها رو بکشه اره کاملا موافقم . بعضی آدما بودنشون رو زمین زیادیه. حیف اکسیژن واسشون:thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من هنوز اونقدر از کسی نفرت ندارم که بخوام بکشمش اگرم هم از کسی تنفر داشته باشم بازم دلیل بر کشتنش نمی شه! کلا با کشت و کشتار مخالفم!!! البته قبول دارم گاهی هم لازمه ولی مجریش نمی تونم باشم! 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخهمن توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه بله یکی هست ...........منم دقیقا با اینکار بیشتر موافقم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ 1نفر رو حاضرم با تمام لذت بکشم ، از ریش هاش ببندمش پشت ماشین رو زمین بکِشمش ، اسید بریزم رو نقاط حساس بدنش ، ریشاشو 3 تیغ بزنم ، شلوار جین بپوشونم فرستمش بیرون و شربت محرک جنسی بدم بهش بعد ولش کنم تو یه اتاق و ازش فیلم بگیرم ، لعنتییییییییییییییییییییییییییییی یعنی اون یه نفر کی میتونه باشه ؟!! پستتو خوندم یاد این افتادم: از یارو میپرسن مسبب بدبختی مردم کیه؟میگه نمیدونم....ولی هر کی هست ایشــاللا اون یکی دستش هم چلــاق بشه...!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده