Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 آبان، 2011 از یکی از هم کلاسیام خیلی بدم میاد. خیلی حالشو میگیرم البته اونم اذیتم میکنه ها.. ولی هیچ وقت نمی تونم آدم بکشم.هر چه باشه یه ذره عاطفه دارم. 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 7 آبان، 2011 من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . برو ژاپن اونجا جنین انسان میخورن 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 آبان، 2011 نوشته اصلی توسط mahnaz.ed من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . :sad0: 2
anvil 5769 ارسال شده در 7 آبان، 2011 من گاهی اوقات فک می کنم که گوشت ادما چه مزه ایه . بعد کلی تو ذهنم نقشه می کشم که چه جوری یه نفرو بکشم که کسی متوجه نشه بعد بخورمش. چه باحاله آدم یکی رو بکشه بعد بخوره . چه احساسات لطیفی!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 7 آبان، 2011 يه ناظمي داشتيم وقتي مدرسه ميرفتيم تو دوران دانش آموزيم باهام خوب بود اما وقتي رفتم ديپلممو بگيرم ازش يه حرفي زد آتيشم زد بدجور ناراحت شدم فرصتش پيش بياد با لذت ميكشمش:167: 2
masisabz 228 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چه خوبه چه خوبه :w14: منم خبر کنید :w14:هر موقع خواستید این حرکت انسان دوستانه رو انجام بدید :w14::flowerysmile: بااااااااااااشه :icon_pf (17): 3
Avenger 19333 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من بعضی وقتا وقتی تو مشاغل دور میزنم به ذهنم میرسه که قاتل حرفه ای شم که هم پول خوبی داره هم کلی هیجان 4
El Roman 31720 ارسال شده در 8 آبان، 2011 1نفر رو حاضرم با تمام لذت بکشم ، از ریش هاش ببندمش پشت ماشین رو زمین بکِشمش ، اسید بریزم رو نقاط حساس بدنش ، ریشاشو 3 تیغ بزنم ، شلوار جین بپوشونم فرستمش بیرون و شربت محرک جنسی بدم بهش بعد ولش کنم تو یه اتاق و ازش فیلم بگیرم ، لعنتییییییییییییییییییییییییییییی 7
sinister89 4245 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من بعضی وقتا وقتی تو مشاغل دور میزنم به ذهنم میرسه که قاتل حرفه ای شم که هم پول خوبی داره هم کلی هیجان من یه پسر خاله 6 ساله دارم که میگه می خواد در آینده قاتل حرفه ای شه پس این از اول راهشو درست انتخاب کرده هم پول هم هیجان هم تخلیه احساسات 3
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 من یه پسر خاله 6 ساله دارم که میگه می خواد در آینده قاتل حرفه ای شه پس این از اول راهشو درست انتخاب کرده هم پول هم هیجان هم تخلیه احساسات ایول:167::167: 1
sinister89 4245 ارسال شده در 8 آبان، 2011 آدم هرچقدر گاندی هم باشه باید بعضی ها رو بکشه اره کاملا موافقم . بعضی آدما بودنشون رو زمین زیادیه. حیف اکسیژن واسشون:thumbsdownsmiley: 2
sadafv 6584 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من هنوز اونقدر از کسی نفرت ندارم که بخوام بکشمش اگرم هم از کسی تنفر داشته باشم بازم دلیل بر کشتنش نمی شه! کلا با کشت و کشتار مخالفم!!! البته قبول دارم گاهی هم لازمه ولی مجریش نمی تونم باشم! 1
sweetest 4756 ارسال شده در 8 آبان، 2011 هیچوقت حاضر نمیشم نفش جنبنده ای رو بگیرم ولی یه حساب شخصی با یکی دارم دلم میخواد یه روز دو تا بخوابونم تو صورتش دو دور شمسی و قمری دور خوش بچرخهمن توقعم کمه یه چک هم راضیم میکنه بله یکی هست ...........منم دقیقا با اینکار بیشتر موافقم 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 8 آبان، 2011 1نفر رو حاضرم با تمام لذت بکشم ، از ریش هاش ببندمش پشت ماشین رو زمین بکِشمش ، اسید بریزم رو نقاط حساس بدنش ، ریشاشو 3 تیغ بزنم ، شلوار جین بپوشونم فرستمش بیرون و شربت محرک جنسی بدم بهش بعد ولش کنم تو یه اتاق و ازش فیلم بگیرم ، لعنتییییییییییییییییییییییییییییی یعنی اون یه نفر کی میتونه باشه ؟!! پستتو خوندم یاد این افتادم: از یارو میپرسن مسبب بدبختی مردم کیه؟میگه نمیدونم....ولی هر کی هست ایشــاللا اون یکی دستش هم چلــاق بشه...!!! 5
ارسال های توصیه شده