رفتن به مطلب

كباب مرغ با عسل و خردل


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

 

  • ران يا سر سينه درسته: 1500 گرم

 

  • فلفل سياه: يك‌دوم قاشق مرباخوري

 

  • روغن زيتون يا مايع: يك‌چهارم فنجان

 

  • آب سيب يا سركه: يك‌دوم فنجان

 

  • عسل: يك‌چهارم فنجان

 

  • خردل: يك‌چهارم فنجان

 

  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري

 

  • سير له‌شده: 4 حبه

 

  • گوجه‌، قارچ و فلفل دلمه‌اي: به ميزان لازم

 

 

روش تهیه :

 

مرغ‌ها را در نايلوني محكم بريزيد و نايلون را در بشقابي بگذاريد. آب سيب، روغن، خردل، عسل، نمك، فلفل و سير را مخلوط كرده و روي مرغ‌ها بريزيد. مواد را خوب زير رو كنيد و در نايلون را ببنديد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. گهگاهي مرغ‌ها را به هم بزنيد. سپس گوشت را از مايه در آوريد و مواد را نگهداريد. ظرف نسوزي را وسط زغال‌ها بگذاريد. پنجره سيمي را روي منقل بگذاريد. مرغ‌ها را روي آن بچينيد تا روغن مرغ در ظرف بريزيد و پخت غيرمستقيم صورت گيرد. حدود يك ساعت كباب كنيد. طرف استخواني قطعات مرغ را زير قرار دهيد يا در فر از قبل گرم شده روي پنجره فر بگذاريد و با حرارت متوسط كباب كنيد. در هر صورت پس از 30دقيقه روي مرغ‌ها كمي از مواد داخل نايلون بماليد و بقيه مواد را دور بريزيد. اگر مايل بوديد اين كباب را با كباب سبزي‌ها سرو كنيد. (4 نفر)

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...