afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : ران يا سر سينه درسته: 1500 گرم فلفل سياه: يكدوم قاشق مرباخوري روغن زيتون يا مايع: يكچهارم فنجان آب سيب يا سركه: يكدوم فنجان عسل: يكچهارم فنجان خردل: يكچهارم فنجان نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري سير لهشده: 4 حبه گوجه، قارچ و فلفل دلمهاي: به ميزان لازم روش تهیه : مرغها را در نايلوني محكم بريزيد و نايلون را در بشقابي بگذاريد. آب سيب، روغن، خردل، عسل، نمك، فلفل و سير را مخلوط كرده و روي مرغها بريزيد. مواد را خوب زير رو كنيد و در نايلون را ببنديد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. گهگاهي مرغها را به هم بزنيد. سپس گوشت را از مايه در آوريد و مواد را نگهداريد. ظرف نسوزي را وسط زغالها بگذاريد. پنجره سيمي را روي منقل بگذاريد. مرغها را روي آن بچينيد تا روغن مرغ در ظرف بريزيد و پخت غيرمستقيم صورت گيرد. حدود يك ساعت كباب كنيد. طرف استخواني قطعات مرغ را زير قرار دهيد يا در فر از قبل گرم شده روي پنجره فر بگذاريد و با حرارت متوسط كباب كنيد. در هر صورت پس از 30دقيقه روي مرغها كمي از مواد داخل نايلون بماليد و بقيه مواد را دور بريزيد. اگر مايل بوديد اين كباب را با كباب سبزيها سرو كنيد. (4 نفر) نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .