AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام یه موضوعی که بعضی اوقات ذهنم رو بهش مشغول میکنه که وقتی سر دوراهی علم و تجربه قرار میگیرم کدومش رو انتخاب کنم! مثلا فردی که تجربه مطالعش با روشی که مشاورا و برنامه ریزا صبحتش میکنند (قطعا با استفاده از علم روز) مغایرت داشته باشه به نظر شما اینجا بهتره از تجربه خودش استفاده کنه یا علم اساتید؟ چند وقت پیش با یکی از دوستان صبحت که میکردم در مورد این موضوع این رو عنوان میکرد که علم تجربه یه نفره و ممکنه کاملا درست هم باشه!! حرفش به نظرم تا حدودی درسته ولی نه صد در صد! بگید شاید ما هم از این بلاتکلیفی در اومدیم شما توی این دو راهی معمولا کدوم رو انتخاب میکنید؟ چرا؟ ممنون 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی داره، ولی این دو تا معمولاً مکمل هم هستن نه مخالف. 8 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی داره، ولی این دو تا معمولاً مکمل هم هستن نه مخالف. اگه قرار باشه فقط یکیشو انتخاب کنی چی؟ با هم مغایر باشند! 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اگه قرار باشه فقط یکیشو انتخاب کنی چی؟ با هم مغایر باشند! خب بستگی به موضوع داره، برای رشته کاریم معمولاً علم زورش میچربه. ولی تو زمینه زندگی و ... معمولاً تجربه بیشتر جواب میده. 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب بستگی به موضوع داره، برای رشته کاریم معمولاً علم زورش میچربه. ولی تو زمینه زندگی و ... معمولاً تجربه بیشتر جواب میده. منم دقیقا همین نظر رو دارم. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نتایج عملی همیشه درست جواب نمیده اگر میخوای تو کاری پیشرفت کنی باید نتایج علمی و تجربه رو با هم ادغام کنی خیلی از نتایج علمی در یک ظرف خاص انجام میشه و قابل تعمیم نیست یا با شرایطی قابل تعمیمه 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من جفتش بايد با هم باشه ولي علم چون قانون هست روي تجربه كه قانون نيست و صرفا برداشت شخصي ميتونه باشه تسلط داره 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بهترین نتیجه زمانی به دست میاد که تجربه و علم در کنار هم باشن به عنوان مثال هستن افرادی که مطاله زیادی داشتن و معلومات بالایی دارن اما چون از علمشون استفاده نکردن زمان اجرا با مشکل مواجه می شن و هم چنین تجربه به تنهایی هم نمی تونه نتیجه خیلی بخوبی داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تا تجربه هست علم چی کار است چهار سال درس خوندیم و با علم پیش رفتیم کجای دنیا رو گرفتیم میریم شرکت برا کار میگن کو تجربه نمی گن کو علم روزززززززز میگیم تجربه نداریم میگم پس برو علم روزت رو بزار جلو اینه دو برابر بشه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 63 درصد تجربه ، 37 درصد علم. به تجربه هم بهم ثابت شده !!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تجربه علم گاهی مثل یک بازی کامپیوتری می مونه که فقط در کامپیوتر قابل اجراست نه دنیای واقعی 2 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ علم یعنی چی؟ همون چیزایی که تو دانشگاه ها و مدارس میدن به خورد ملت ! 1 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 63 درصد تجربه ، 37 درصد علم. به تجربه هم بهم ثابت شده !!!!!!! اوه چه قدر دقیق!!:jawdrop: لینک به دیدگاه
AmirVet 695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من میگم درسته شاید بگیم علم و تجربه با هم ولی اکثر اوقات فقط از تجربه استفاد میکنیم حتی از تجربه دیگران هم استفاده نمیکنیم! البته من این جوریم!! پ ن:شرمنده سه تا پست پشت سر هم شد دیگه! لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تجربه مبتنی بر علم علاوه بر اینکه باید تجربه داشته باشی علم هم عامل ترقی و پیشرفت می باشد. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ همون چیزایی که تو دانشگاه ها و مدارس میدن به خورد ملت ! بذارید من آکادمیک بهتون بگم: علم (science) از واژه لاتين «scientia» به معناى آگاهى و معرفت (knowledge) مشتق شده است. شناخت و معرفت، توصيف ها، فرضيه ها، مفاهيم، نظريه ها، اصول و دستور العمل هايى نزديك به قطعيت هستند كه يا درست و يا مفيدند. البته شناخت و معرفت محدود به اين موارد نمى شود و خود بحث مفصلى در فلسفه است. به طور كلى، دانش و معرفت، اعم از علم است و علم (science) در معناى اصطلاحى، تحصيل نظام مند دانش جديد درباره طبيعت است كه با روش هاى معين به دست مى آيد و هدف آن برقرار كردن رابطه ثابت بين پديدار ها (phenomens) است. منیع: انسان شناسی شهری- ناصر فکوهی یکی از روش های بدست آوردن علم استدلال استقرائی است. بسیاری از چیزهایی که به عنوان علم به ما می آموزند، خود حاصل تجربه است. و آنچه از استدلال استنتاجی بدست می آید تا تجربه نشود نمی توان به نتیجه ی آن قطعیت داد. پس علم همان تجربه است. و وقتی شما چیزی را تجربه می کنید یعنی به آن علم پیدا کردید. 3 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بذارید من آکادمیک بهتون بگم:علم (science) از واژه لاتين «scientia» به معناى آگاهى و معرفت (knowledge) مشتق شده است. شناخت و معرفت، توصيف ها، فرضيه ها، مفاهيم، نظريه ها، اصول و دستور العمل هايى نزديك به قطعيت هستند كه يا درست و يا مفيدند. البته شناخت و معرفت محدود به اين موارد نمى شود و خود بحث مفصلى در فلسفه است. به طور كلى، دانش و معرفت، اعم از علم است و علم (science) در معناى اصطلاحى، تحصيل نظام مند دانش جديد درباره طبيعت است كه با روش هاى معين به دست مى آيد و هدف آن برقرار كردن رابطه ثابت بين پديدار ها (phenomens) است. منیع: انسان شناسی شهری- ناصر فکوهی یکی از روش های بدست آوردن علم استدلال استقرائی است. بسیاری از چیزهایی که به عنوان علم به ما می آموزند، خود حاصل تجربه است. و آنچه از استدلال استنتاجی بدست می آید تا تجربه نشود نمی توان به نتیجه ی آن قطعیت داد. پس علم همان تجربه است. و وقتی شما چیزی را تجربه می کنید یعنی به آن علم پیدا کردید. توضیحتون بسیار کامل و جامع ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده