smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ پیشنهادهای من : درجه ، المان ، پرتو 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دقت کردید وقتی مهندس ورپشتی نیست اینجا خیلی راکده؟ 1 لینک به دیدگاه
JoOoDi 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ممنونم حسین جان پیشنهادات خیلی جالبی هستند ... من توی این پین پیشنهادات عنوان " روزنه " رو پسندیدم ... روزنه اسم یه مجله سرگرمیه چرا مجله رو به اسم انجمن نمیزارین مثلا نواندیش یا اندیشه نو یا Modern-thinking 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ روزنه اسم یه مجله سرگرمیه چرا مجله رو به اسم انجمن نمیزارین مثلا نواندیش یا اندیشه نو یا modern-thinking دوست عزیز اسم باید فارسی و در برگیرنده مهندسی مکانیک باشه 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نوسان شتاب نوسان کاملا مکانیکی نیست مهندس جان شتاب هم فقط به مسئله دینامیک در مهندسی مکانیک بر می گرده. 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ انرژی مهندس انرژی فقط به گرایش سیالات ارتباط داره و کلی نیست مهندس :w00: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پیشنهادهای من : درجه ، المان ، پرتو اسامیی بسیار زیبایی هستند اما در برگیرنده مفهموم کلی مکانیک نیستند 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پیشنهاد من مجله مکانیک حسابی ( دکتر حسابی) اسم شخص نباشه بهتره اگر بخواهیم نامداران مکانیک ایران رو بزاریم کسانی چون دکتر شادروان-سینایی و ... در صدر هستند 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز نام دیگه ای نداشتن؟ ما هنوز از دوستان خووبی چون مهندس فیلابی سجاد عزیز جاوید عزیز خبری نداریم در هر صورت منتظر مهندس ورپشتی میشیم تا بیان و تصمیمات رو بگیرن 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام بحضور دوستان عزيز خوب چند روز هست كه شارژ اينترنت من تموم شده و از طري اين حقير از جانب مديريت محترم تالار مسئول جمع اوري مقالات بودم كه با همكاري دوستان عزيز تا 14 مرداد ماه اين موضوع اتمام يافت . ثانيا به دليل رسيدگي به موضوع پروژه ي پاياني فوق ليسانسم تا اطلاع ثانوي قصد تمديد شارژ و در نتيجه حضور در انجمن رو به طور مداوم ندارم . لذا از دوستان عزيز تقاضامندم تا كارهاي نشريه رو تا بازگشت مديريت محترم تالار به عهدهبگيرند . موفق و پيروز باشيد. 6 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان بیاین تا ببینیم چیکار میشه کرد. 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کسی میدونه باید چیکار کنیم؟ حالا که مهندس ورپشتی به دلایلی نمی تونن این کار رو انجام بدن ما باید خودمون این کار رو انجام بدیم از تمامی دوستان تالار مهندسی مکانیک تقاضا دارم که بیاین و همفکری کنیم تا ببینیم چی میشه. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اسم مجله باشد مکانیک بهشت ریاضیات 6 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اسم مجله باشد مکانیک بهشت ریاضیات اسی؟ :w00: من میگم بیاین همفکری کنیم تا چاپش کنیم. البته اسم جالبی هست ولی یه کم طولانی نیست؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کسی میدونه باید چیکار کنیم؟ حالا که مهندس ورپشتی به دلایلی نمی تونن این کار رو انجام بدن ما باید خودمون این کار رو انجام بدیم از تمامی دوستان تالار مهندسی مکانیک تقاضا دارم که بیاین و همفکری کنیم تا ببینیم چی میشه. 1- زمان نهایی نشر مجله مشخص بشه وگرنه همین طوری کش می یابه. پیشنهاد: تا اخر همین هفته چون مقاله ها آماده ان 2- در مورد اسم مجله دیگه بهتره بی خیال شویم نظر شما نظر من هم هست خلاص 3- گرافیک هم اون دوستمون که قول دادن تمام شد دیگه 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ 1- زمان نهایی نشر مجله مشخص بشه وگرنه همین طوری کش می یابه.پیشنهاد: تا اخر همین هفته چون مقاله ها آماده ان 2- در مورد اسم مجله دیگه بهتره بی خیال شویم نظر شما نظر من هم هست خلاص 3- گرافیک هم اون دوستمون که قول دادن تمام شد دیگه متاسفانه برخی دووستان بیشتر مصرف کننده شدند. مهندس جان گرافیک رو مهندس اسماعیل برعهده گرفتند. الان مقالات دست مهندس ورپشتی هست که باید یه جوری ازش بگیریم. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اسی؟ من میگم بیاین همفکری کنیم تا چاپش کنیم. البته اسم جالبی هست ولی یه کم طولانی نیست؟ مگه همه مقالات جمع شده الان؟ :JC_thinking: من هم قسمت هایی از مقاله ام را اینجا میذارم،کسی خواست استفاده کنه: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=59321 برای اسم آخه چیز خاصی نمیشه گفت که همه گرایش ها را در بر بگیرد. پیشنهاد شما چی بود؟ 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ مگه همه مقالات جمع شده الان؟ :JC_thinking: من هم قسمت هایی از مقاله ام را اینجا میذارم،کسی خواست استفاده کنه: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=59321 برای اسم آخه چیز خاصی نمیشه گفت که همه گرایش ها را در بر بگیرد. پیشنهاد شما چی بود؟ من گفتم حرکت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده