رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

من نمی شناسمتون ولی یه سوال ازتون دارم

شمایی که تو فرنگ هستین بهتر می تونید بهم جواب بدین

ایا واقعا اونجا هر دختر پسری که باهم دوستن حتما حتما تو رابطه شون مسایل ج هس؟

یعنی واقعا نمیشه تو این دنیای صاب مونده دو نفر پیدا بشن که همدیگرو واسه غیر این چیزا بخوان ؟

ببینید اینجا هم استثناء وجود داره

اما خیلی کم پیش میاد که قبل از ازدواج با هم رابطه نداشته باشند

اما دوست هایی هستند که سالها و سالها با هم دووستن و اصلا با هم رابطه ندارند،اینجا دووستی به معنای س.ک.س نیست.چون اینجا روابط عاشقانه مثل ایران زود شکل نمی گیره،شاید کسانی هستند که 4 یا 5 سال فقط با هم دوستن و هیچ علاقه ای در بینشون نیست و روابط ج نیز ندارند.

اکثر دوستی هایی که اینجا شکل میگیره زمانی که علاقه بینشون نباشه ، روابط ج نیز وجود نداره.اینو با اطمینان می گم

مگر عشق بدون لذت ج دو طرف امکان پذیر هست؟ مطمئنن نه!

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طبق آنچه که خود من تو خارج شاهدش بودم اونجا اصلا فکر انسان به رابطه جنسی معطوف نمیشه. علتش هم اینه که شما در ایجاد رابطه آزادی. با دوستان همجنس و غیر همجنس میری پیک نیک , میری کنار دریا , والیبال ساحلی بازی میکنی. هر جا که خواستی میتونی لباساتو دربیاری و عوضش کنی و مطابق حال و هوای هر منطقه ای لباس بپوشی. چیزی بنام لباس و حجاب و اینا تو فکرت نیست. میتونی دست دوستت رو بگیری و از کوه بری بالا. یه مشکلی برات پیش اومد طرف که میخواد به شما کمک کنه تو ذهنش محرم و نامحرم نیست و خیلی باهات راحته. همه اینا باعث میشن که انسان دیگه از حال و هوای جنس مخالف به اون معنی که اینجا هست بیفته و اصلا به ذهن انسان هم خطور نمیکنه که جنس مخلف چیه و چی باید بشه. همه تعاملات در یک فضای دوستی و اعتماد اتفاق می افته و انسانها در کنار هم زندگی میکنند نه اینکه فکر اون جور افکار باشند. برقراری ارتباط جنسی هم بندرت ممکنه اتفاق بیفته چون انسان از همه جهات ارضاء میشه و نیازی به اون کار نیست. خلاصش اینکه اونجا کسی مثل ما فکر نمیکنه.

• Like 9
لینک به دیدگاه
طبق آنچه که خود من تو خارج شاهدش بودم اونجا اصلا فکر انسان به رابطه جنسی معطوف نمیشه. علتش هم اینه که شما در ایجاد رابطه آزادی. با دوستان همجنس و غیر همجنس میری پیک نیک , میری کنار دریا , والیبال ساحلی بازی میکنی. هر جا که خواستی میتونی لباساتو دربیاری و عوضش کنی و مطابق حال و هوای هر منطقه ای لباس بپوشی. چیزی بنام لباس و حجاب و اینا تو فکرت نیست. میتونی دست دوستت رو بگیری و از کوه بری بالا. یه مشکلی برات پیش اومد طرف که میخواد به شما کمک کنه تو ذهنش محرم و نامحرم نیست و خیلی باهات راحته. همه اینا باعث میشن که انسان دیگه از حال و هوای جنس مخالف به اون معنی که اینجا هست بیفته و اصلا به ذهن انسان هم خطور نمیکنه که جنس مخلف چیه و چی باید بشه. همه تعاملات در یک فضای دوستی و اعتماد اتفاق می افته و انسانها در کنار هم زندگی میکنند نه اینکه فکر اون جور افکار باشند. برقراری ارتباط جنسی هم بندرت ممکنه اتفاق بیفته چون انسان از همه جهات ارضاء میشه و نیازی به اون کار نیست. خلاصش اینکه اونجا کسی مثل ما فکر نمیکنه.

موافقم

من هم به دوستان عرض می کنم که این روابط در دنیای خارح از ایران در زمینه های ازدواج هست و یا اینکه علاقه ای در کار باشه.

در اینجا تنها زمینه ساز روابط یا کشش علاقه است یا اینکه موارد استثناء!

که کسانی هستند که در برخی شرایط با توجه به نیاز داشتن خودشونو خالی کنن.

بالاخره همه جا استثناء هست.

اما رابطه دوستی در ایران ناسالم ترین رابطه است.

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز به نظر من ما نمیتونیم در مورد مسئله ای به این مهمی به راحتی نظر بدیم چون ما محصول همین ازمایشگاهیم فقط داریم سعی میکنیم وانمود کنیم خودمون جدا از محیط هستیم. به نظر من صحبت در این مورد رو باید به مجموعه ای از کارشناسای ایرانی و خارجی داد و دید نتیجه چی می شه!!!!!!!

در انتها این فقط نظر بنده حقیر بود و امیدوارم کسی از صراحت کلام من ناراحت نشده باشه و از همه کسانی که ممکنه ناراحت شده باشن عذر میخوام اما حقیقت اینه که ما نمیتونیم خودمونو نقد کنیم چون نه سوادشو داریم و نه یاد گرفتیم چطور ....

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز به نظر من ما نمیتونیم در مورد مسئله ای به این مهمی به راحتی نظر بدیم چون ما محصول همین ازمایشگاهیم فقط داریم سعی میکنیم وانمود کنیم خودمون جدا از محیط هستیم. به نظر من صحبت در این مورد رو باید به مجموعه ای از کارشناسای ایرانی و خارجی داد و دید نتیجه چی می شه!!!!!!!

در انتها این فقط نظر بنده حقیر بود و امیدوارم کسی از صراحت کلام من ناراحت نشده باشه و از همه کسانی که ممکنه ناراحت شده باشن عذر میخوام اما حقیقت اینه که ما نمیتونیم خودمونو نقد کنیم چون نه سوادشو داریم و نه یاد گرفتیم چطور ....

خوب داریم تمرین میکنیم که یاد بگیریم شما به دل نگیر:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب داریم تمرین میکنیم که یاد بگیریم شما به دل نگیر:icon_gol:

فکر نکنم راهش این باشه به این روش ها میگن روش دکتر و بیشتر هم نمیتونم توضیح بدم. البته اینا فقط نظر شخصیه و شما میتونید به تمرینتون ادامه بدین:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببینید اینجا هم استثناء وجود داره

اما خیلی کم پیش میاد که قبل از ازدواج با هم رابطه نداشته باشند

اما دوست هایی هستند که سالها و سالها با هم دووستن و اصلا با هم رابطه ندارند،اینجا دووستی به معنای س.ک.س نیست.چون اینجا روابط عاشقانه مثل ایران زود شکل نمی گیره،شاید کسانی هستند که 4 یا 5 سال فقط با هم دوستن و هیچ علاقه ای در بینشون نیست و روابط ج نیز ندارند.

اکثر دوستی هایی که اینجا شکل میگیره زمانی که علاقه بینشون نباشه ، روابط ج نیز وجود نداره.اینو با اطمینان می گم

مگر عشق بدون لذت ج دو طرف امکان پذیر هست؟ مطمئنن نه!

پس چرا دارید ایران رو با المان مقایسه می کنید المانی هایا کلا اروپایی ها حداقل این مراحل رو پشت سر گذاشتن فاکتورهای اجتماعی - اقتصادی و فرهنگی اونا با ما ایرانی های ساکن ایران فعلی خیلی فرق داره

اما عشق بدون لذت ج

به نظرم می تونه باشه دست کم تو مراحل اولیه اشنایی و سبک و سنگین کردن

بالاخره هرچی باشیم انسانیم حیوون با غریزه حیوونی بدون منطق نیستیم که

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوال استارتر محترم تاپیک چی بود و بحث ها به کجا رفت!:icon_pf (34):

در جواب سوالی که پرسیده شد باید بگم که

من حتماً با کسی که یک مدت باهاش دوست هستم و از هم دیگه شناخت کافی داریم ازدواج می کنم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

• Like 7
لینک به دیدگاه
پس چرا دارید ایران رو با المان مقایسه می کنید المانی هایا کلا اروپایی ها حداقل این مراحل رو پشت سر گذاشتن فاکتورهای اجتماعی - اقتصادی و فرهنگی اونا با ما ایرانی های ساکن ایران فعلی خیلی فرق داره

اما عشق بدون لذت ج

به نظرم می تونه باشه دست کم تو مراحل اولیه اشنایی و سبک و سنگین کردن

بالاخره هرچی باشیم انسانیم حیوون با غریزه حیوونی بدون منطق نیستیم که

پس هنوز اطمینان ندارید

مهندس جان درک این حرفا زمانیست که وارد زندگی مشترک و قبل از اوون روابط احساسی بسیار داغ شوید.

خب منم نگفتم همون اول هست که!

شما یه جورایی این مسئله رو قبول دارید

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیر:ws3:

اولا بگم من کلا با موضوع دوست پسر به معنای داشتن رابطه عشقی مخالفم دلایل قانع کننده ای هم دارم که اگه بخوام توضیح بدم زیاد میشه

ولی ممکنه آدم یه دوستِ پسر داشته باشه دوستی که مثل برادر هستی باهاش دقیقا حس یه رفیق رو برات داره مثل یه دختر و چنین حسی با حس عاشقانه در روابط زن و شوهری کاملا در تضاد و مغایرته پس نمیشه آدم دوستش رو به عنوان همسر بپذیره مگر اینکه یک زمانی این رابطه تغییر بکنه که از نظر من اصلا قشنگ نیست:flowerysmile:

• Like 10
لینک به دیدگاه
پس هنوز اطمینان ندارید

مهندس جان درک این حرفا زمانیست که وارد زندگی مشترک و قبل از اوون روابط احساسی بسیار داغ شوید.

خب منم نگفتم همون اول هست که!

شما یه جورایی این مسئله رو قبول دارید

نه دوست عزیز

برای من مسئله حل شده است من برای خودم تنها یه راه برای اون روابط درنظر گرفتم اونم فقط از راه ازدواج رسمی و قانونی و موردتایید خانواده ام

امااین صرفا فکر و راه منه انتظار ندارم دیگران هم چنین راهی رو برن هرکسی مسوول زندگی خودشه

ولی اینکه بیاییم به جوونا بگییم برید خوش باشید اونم تو این وضعیت به نظر خیلی خطرناکه

همین الانش کشور ما از اون لحاظ تو حالت انفجار قرار داره

وای به اون روزی که رسما دستور ازاد باش براش صادر بشه

درمورد روابط دختر پسر هم باز من تعریف خودمو دارم و اگه روزی به نتیجه برسم که طرف حسابمو پیدا کردم طبق این تعریفا گاماس گاماس جلو میرم

عقل هیچوقت اشتباه نمی کنه ولی اینکه خودمونو درگیر احساسات ناشی از ترشحات هورمونها بکنیم ممکنه یک عمر زندگی ما رو تحت تاثیر قرار بده و بدبخت مون کنه

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

اگر یار باوفا پیدا بشه انتخاب من خواهد بود :texc5lhcbtrocnmvtp8

.

چرا دنبال غریبه باشم وکسی که هیچ شناخت اولیه ای ازش ندارم؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه یه روز پسری رو پیدا کردم که خوب باشه چرا که نه..... :banel_smiley_4:

خوب، من آشنایی قبل ازدواج رو خیلی قبول دارم

اگه با طرف صحبت و نشست و برخاست داشته باشی

خیلی چیزا دستت میاد که لازمه :hrqr6zeqheyjho1f9mx

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نگفتم بره یکی پیدا کنه واسه فراموشی اون که:w16:

میگم هر کی میره بعدها جاش یکی دیگه میاد بعد به احساس چند سال قبل نگاه میکنیم خندمون میگیره:banel_smiley_4:

اتفاقا فکر میکینی

بعضیا هستن اون اول جو زدن میگن من میخوام باهت ازدواج کنم بعد یه مدت میبینن طرف اونی نیست که تو فکرشونه ، میززن زیر همه چی ، حالا احساس طرف مقابل چی میشه

ادم نباید اولش بگه واسه ازدواح

باید بگه دوست معمولی:banel_smiley_4:(همون حرف قرمز خودت اما بعضیا با دروغ میان جلو و احساس بقیه رو به بازی میگیرن)

معمولا پسرا میان به دخترا میگن من میخوامت میخوام باهات ازدواج کنم حالا ده تا دوست دختر دیگه هم همینا روو گفته ها

مشکل ما وابستگی که زود میاد بدون منطق:w16:

یکی از دوستای ما گفت فقط برا دوستی.... دختره یه جوری کرد که ....؟؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من بارها به این قضیه فکر کردم

باید گاهی وقتا رک حرف زد. شرمنده دوستان

یه بار من واسه یه اتفاقی تو المان پیش روانشناس رفتم

از همه چیز گفتم از دوری از سختی و ...

بهم گفت در هفته چندبار با معشوقه خود...

گفتم به علت دووری هیچی و از طرفی من به روابط پایبندم ، نمیخوام ...

بهم گفت شما هیچ مشکلی نداری فقط برو این درد و درمان کن

جوونای ما متاسفانه متاسفانه به کاری اسف ناک نر دست بردند و اوون هم خودارضایی هست ، هم در بین دختران زیاده و هم در بین پسرها

از طرفی پسرها شاید موقعیتشو نداشته باشند و دخترها ترسی ناشی از برقراری رابطه

مغز ،روح و همه چی خودمون رو تو این راه از دست میدیم بدون آنکه بریم دنبال کسی که دووس داریم

متاسفانه بیشتر بار این موقعیت وحشتناک رو دین تحریف شده و ن ظام می کشه

شک نکنید جدایی دو جنس مکمل یعنی نابودی شما

برای چی ما نمی تونیم خووب فکر کنیم و هرچند دقیقه به این قضیه فک می کنیم؟همه اینها بازی هست!

یه توصیه:برید و طرفتونو پیدا کنید گرچه هیچی نداشته باشه،همین کافیه که در کنارش احساس آرامش کنید

تا جوون هستیم قدر بدوونیم.

همه الان یا دنبال پولن،یا قیافه یا مدرک درست حسابی...فقط دارید خودتونو گول می زنید

تو اینجا ها آدم های خوش هیکل فقط برای فیلم های پورن هست نه چیز دیگه!

امیدوارم فلج نشیم با این همه بار روانی

عین حقیقت....:5c6ipag2mnshmsf5ju3

جدای از این موارد ما هنوز (تا اونجایی که من دیدم) تو پیشنهاد دادن ها هم پاهامون(من جمله خودم) میلرزه.....

وضعیت خیلی خیلی بدیه!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
من بارها به این قضیه فکر کردم

باید گاهی وقتا رک حرف زد. شرمنده دوستان

یه بار من واسه یه اتفاقی تو المان پیش روانشناس رفتم

از همه چیز گفتم از دوری از سختی و ...

بهم گفت در هفته چندبار با معشوقه خود...

گفتم به علت دووری هیچی و از طرفی من به روابط پایبندم ، نمیخوام ...

بهم گفت شما هیچ مشکلی نداری فقط برو این درد و درمان کن

جوونای ما متاسفانه متاسفانه به کاری اسف ناک نر دست بردند و اوون هم خودارضایی هست ، هم در بین دختران زیاده و هم در بین پسرها

از طرفی پسرها شاید موقعیتشو نداشته باشند و دخترها ترسی ناشی از برقراری رابطه

مغز ،روح و همه چی خودمون رو تو این راه از دست میدیم بدون آنکه بریم دنبال کسی که دووس داریم

متاسفانه بیشتر بار این موقعیت وحشتناک رو دین تحریف شده و ن ظام می کشه

شک نکنید جدایی دو جنس مکمل یعنی نابودی شما

برای چی ما نمی تونیم خووب فکر کنیم و هرچند دقیقه به این قضیه فک می کنیم؟همه اینها بازی هست!

یه توصیه:برید و طرفتونو پیدا کنید گرچه هیچی نداشته باشه،همین کافیه که در کنارش احساس آرامش کنید

تا جوون هستیم قدر بدوونیم.

همه الان یا دنبال پولن،یا قیافه یا مدرک درست حسابی...فقط دارید خودتونو گول می زنید

تو اینجا ها آدم های خوش هیکل فقط برای فیلم های پورن هست نه چیز دیگه!

امیدوارم فلج نشیم با این همه بار روانی

بهترین پست تاپیک بود...
  • Like 2
لینک به دیدگاه

فک کنم دیگه اون دوره گذشته که عروس و دوماد سر سفره عقد تازه برای اولین بار میدیدن همو

تو روابط دوستانه امروزی (دوس دختر دوس پسری) هم اگه هدف خوشگذرونی نباشه، خب مسلما هردو طرف دوس دارن که بمونن با هم :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...