رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

فکر میکنم نظر سنجیتون مشکل داشته باشه. توی سوال خودتون گفتید آیا حاضرید؟ جواب باید بله یا خیر باشه دیگه. گزینه سوم یه سوال تو سواله. توی صورت سوال خودتون گفتین آیا ...؟

گزینه سوم دوباره سوالیه.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آهان از اون لحاظ...

کار خنده ایه به نظر من...

فک کن طرف احساس میکنه که باید ازدواج کنه! (حالا این که این احساسو چه جوری پیدا میکنه خدا میدونه) بعد به همین دلیل راه میافته میره دنبال پیدا کردن دوس دختر! :w58: بعد این هفته با این دوسته هفته بعد با یکی دیگه.... ااسم همشونم میزاره دوس دخترام! و این پروسه ادامه داره و نظر شخصی من اینه که هیچ وقتم به نتیجه نمیرسه!!!

فک کن!

منم یه نفر و می شناختم که در آن واحد با ۳ نفر دوست بود!

یکی از بچه های کلاس زبانمون هم با ۷ تا پسر!!

می گفت چرا که نه؟!:w58:

نمی دونم چرا ولی هیچ کدوم تاحالا ازدواج نکردن:ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
فکر میکنم نظر سنجیتون مشکل داشته باشه. توی سوال خودتون گفتید آیا حاضرید؟ جواب باید بله یا خیر باشه دیگه. گزینه سوم یه سوال تو سواله. توی صورت سوال خودتون گفتین آیا ...؟

گزینه سوم دوباره سوالیه.:icon_gol:

ببخشید ولی نیفتاد برام گزینه سوم که گزینه شاید است کجاش سواله؟:w127:

خب بعضی دوستان هم که نظر دادن گفتن که بستگی به شرایط و طرفشون داره گزینه سوم مال اون دسته است :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من ی دختری رو میشناسم که چنتا دوست پسر داشت !

یکی ماهانه بهش پول میداد

خریداشو با یکی میکرد و باهاش بیرون میرفت

ب قول خودش ب یکی دیگه ( غیر این دوتا) هم علاقه داشت .. میخواست باهاش ازدواج کنه !!

• Like 14
لینک به دیدگاه
بستگی داره با چه نیتی دوست شده باشن

اشنایی

یا رفع نیازخوددددددددددددددددددددددد

فکر کنم جواب کاملی باشه :icon_pf (34):

یه پست درست حسابی دیدیم ازت:ws3:

خب اگه از اول به نیت آشنایی و ازدواج باشه چرا که نه

ولی اگه نیت رفع نیاز باشه بحثش فرق میکنه

کم پیش میاد پسری که از اول دوستی، نیت آشنایی و ازدواج نداشته باشه بعدا با دوست دخترش ازدواج کنه

• Like 9
لینک به دیدگاه
ببخشید ولی نیفتاد برام گزینه سوم که گزینه شاید است کجاش سواله؟:w127:

خب بعضی دوستان هم که نظر دادن گفتن که بستگی به شرایط و طرفشون داره گزینه سوم مال اون دسته است :ws3:

خب دیگه یعنی جوابشون ممکنه آره باشه یا ممکنه نه باشه. گزینه اول برای کسانی که یا حتماً با دوستشون ازدواج میکنن یا ممکنه نکنن. گزینه خیر هم برای کسانی که اصلاً حاضر نیستن این کارو بکنن.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پاک و معصومیت رو چه جوری وبا چه ملاکی تشخیص می دی؟

خوب بعد از یه مدتی با طرفت باشی میتونی یه چیزایی ازش بفهمی دیگه...

اهل خیانت نباشه(به قول یه بنده خدا بعضی دخترای الان میتونن هم زمان 16 تا پسر رو بزارن سر کار:w58:)

دروغ نگه

• Like 4
لینک به دیدگاه

بله .... اگر دوست پسر من شرایط متعادلی طبق معیارای من داشته باشه چرا که نه

آمار دقیقی ندارم برای همین جواب تاپیک زدم

ولی اطرافیان رو که می بینم اکثریت از دوست دختر یه انتظاری دارند و ترجیح می دن همسرشون غیر از دوستشون باشه به قول خودشون پاک باشه و با کسی نبوده باشه

مگه افرادی که دوستیشون قضیه عشق و عاشقی به همراه داره :ws37:

یعنی دختری که با کسی دوست میشه پاک نیست دیگه ؟ :ws52:

با شرایط فعلیه جامعه ما فک کنم خیلی کم پیدا بشه دختری که با کسی دوست نبوده باشه

منم باهات موافقم

اونم به خاطر محدودیت های رابطه ای بوده

هر کسی یه معنایی واسه خودش داره

اما خیلی ها هم هستن که به این خاطر می رن دنبال دوستی تا شاید از این طریق همسر پیدا کنن

می خوام بدونم چند درصد اینکارو می کنن؟:JC_thinking:

کسانی که من دور و اطراف خودم میشناسم چه پسر چه دختر اکثرشون با نیت 100 در 100 جولو نرفتن

یعنی دوست پسر یا دوست دختر دارن ولی از همون اول قصدشون ازدواج یا عدم ازدواج نیست

میرن جولو و بررسی میکنن

مگر کسایی که از اول قصدشون چیز دیگه ایه و از اول هم مطرحش میکنن

(که اون دسته هم به نظر من بهتره طرفشون و بشناسن که باعث آسیب روحی به طرف مقابلشون نشن)

• Like 12
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

تو نظرسنجی شرکت کردیم :ws3:

اما به نظر من بهتره اگه دوست خوبیه و با هم تفاهم دارن با همون ازدواج کنن؛ چون از هم شناخت دارن دیگه :ws37:

لینک به دیدگاه
تو نظرسنجی شرکت نکردیم چو.ن دوس پسر نداریم :ws3:

اما به نظر من بهتره اگه دوست خوبیه و با هم تفاهم دارن با همون ازدواج کنن؛ چون از هم شناخت دارن دیگه :ws37:

قصدت این بووود بگی دوس پسر نداری دیگه!!!!:ws28::ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من کلا ازدواج ممکنه پیش بیاد..ممکنه هم نیاد..

من خودم هیچوخ برای دوستی به ازدواج فکر نمیکنم!!!شاید وسطاش نظرم عوض شه اما اولش اینطوری نبوده!!!

کلا شرایط فردی که باهاش دوست میشم با کسی که باهاش ازدواج میکنم فرق داره!!!

البته خدا آخر عاقبت من یکی و به خیر کنه!!!:دی :دی

آخرش هم با کسی ازدواج میکنم که هیچوخ تو شرایطم نبوده!!یعنی کلا کیس ریپورت میشیم میره پی کارش!!!:دی :دی

• Like 10
لینک به دیدگاه
تو نظرسنجی شرکت نکردیم چو.ن دوس پسر نداریم :ws3:

شرکت کردن تو نظر سنجی صرفا دلیل به داشتن و نداشتن دوست پسر یا دووست دختر نیست ونوس جون...

نظرمون رو میگیم...:icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
شرکت کردن تو نظر سنجی صرفا دلیل به داشتن و نداشتن دوست پسر یا دووست دختر نیست ونوس جون...

نظرمون رو میگیم...:icon_gol::icon_gol:

پس شرکت میکنیم :ws3:

لینک به دیدگاه

بر اساس آمارهای غير رسمی، شروع فصل تابستان، افزايش دوستی های دختر پسری را در پی دارد و گويا در اين ماجرا دستگاه تلفن و خطوط ارتباطی مخابرات، نقش پررنگی را برای شکل گيری رابطه بين دخترها و پسرها در ايران ايفا می کنند. چتهای اينترنتی هم از ديگر وسايل دوست يابی در ايران امروز است. در اين ميان نوعی از ادبيات برای شکل گيری رابطه بين دختران و پسران به کار می رود که در ايران «مخ زنی» نام دارد که عمدتا از طرف آقا پسرها عمل می شود.

يك پسر ايرانی در مورد شيوه مخ زنی خودش می گويد هميشه تلاش دارد به جنس مخالف اطمينان بدهد که در حال حاضر در برهه ای است که به شدت نيازمند به تعهد است و پس از شيطنتهای بسيار می خواهد ديگر با يك نفر باشد. پسری ديگر می گويد به دليل کمرويي با ترفندی خاص شماره موبايلش را به دختر مورد نظرش داده. پسری معتقد است در صورت اين که به دخترها کم محلی کنی، برايشان خدا می شوی. دختری می گويد من از رابطه خيابانی خوشم نمی آيد و ترجيح می دهم با کسی دوست شوم که شناخت قبلی روی او داشته باشم.

اگر بخواهيم نوع ادبيات جوانان برای ايجاد ارتباط را در نظر نگيريم به نکته ای ميرسيم که تحقيقات زيادی آن را تاييد کرده اند و آن اين است که هدف دخترها و پسرها از ارتباط با جنس مخالف رسيدن به رابطه جنسی است. البته نمی توان در اين مورد حکم قطعی صادر کرد و اين امر در شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق می کند. ليلا دختر 26 ساله تهرانی می گويد برای حدود 99 درصد، رابطه دخترها و پسرها دقيقا به همين حالت است. وی علت اين امر را محدوديت جوانان در بيرون رفتن از خانه می داند و اين که مجبورند در خانه ها با يكديگر ديدار کنند.

برخی پژوهشگران جامعه شناسی معتقدند صرفنظر از نگاه اخلاقی به اين موضوع، وجود ارتباط جنسی بين دخترها و پسرها اشکالی ندارد، اما موضوع اين است که جوانان جامعه ايران آنقدرها هم پيشرو و آوانگارد نيستند. به گفته خانم فريبا دلخواهپژوهشگر مردم شناسی در پاريس، نوعی رياکاری در جامعه ايران رواج دارد، از يك طرف مدرن و از يك طرف محافظه کار و سنتی.

• Like 8
لینک به دیدگاه

یکی ماهانه بهش پول میداد

ب قول خودش ب یکی دیگه ( غیر این دوتا) هم علاقه داشت .. میخواست باهاش ازدواج کنه !!

:ws47:چه دختریییییییییییییی

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکی ماهانه بهش پول میداد

من 40 تا پسر میشناسم اینجورین:w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...