just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام حالا که تاپیکای " مملکته داریم " و " فک و فامیله داریم " و " انجمنه داریم " و ... رو بورسه ... ولی یه بار بهشون بیشتر دقت کنید ... خیلیاش از اعصاب خودمون ناشی میشه ... پس ایندفعه بیایم از خودمون بگیم ... اعصابه داریم ؟ 14 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ با رفیقم کل کل کردم با لگد رفتم تو دستش شصتش در رفت اعصابه کل کل داریم ؟ 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم برم وزیر علوم رو بگیرم تا میخوره بزنم که چرا اینقدر چیزای مزخرف حفظی الکی میزارن تو این کتابای انقلاب و معارف و اخلاق و ... که آخرم مجبور شیم همشونو تقلب کنیم اعصابه داريم؟ 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ داشتم سالاد درست ميکردم دختر عمم هى دستشو ميکرد تو کاسه نوک ميزد منم که کفرم در اومد چنان با چاقو از طرف تيزس زدم رو دستش که خودم وقتى خون و ديدم ضعف کردم اعصابه داریم ؟ 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ موقع اذون مغرب: می گم این اذان به افق ساری هست هنوز به افق بابلسر نشده. یه خورده صبر کنید بعد بخورید. یکی تو جمع: ول کن بابا تو هم شدی مثل آخوندا که بذار راحت باشیم مردیم از اذون صبح تا الان اعصابه داریم؟! 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مامانم داشت با داداشم کل کل میکرد منم پشت داداشم درومدم و ازش طرفداری کردم بد همینجوری که داشتم ازش دفاع میکردم یاد اذیت کردناش افتادم یه هو به خودم اومدم دیدم دارم به داداشم فحش چیز دار میدم اعصابه داریم؟ 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ همین الان پشه هی میشست رو دستم نمیذاشت با موس کار کنم هی دستمو تکون دادم دیدم آخر نشست بغل موس بردم بالا با موس چسبوندمش به میز مرد حیونی!!!!روحش تو اتاقه میچرخه میترسم! اعصابه داریم؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ داشتم با دخترخاله ام سر اینکه حق پسرا ضایع شده کل کل می کردم اینقدر مزخرف تحویلم داد... آخر سر لیوان آب رو رو سرش خالی کردم خلاص اعصابه داریم؟! 9 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هر کیو نگاه میکنی تو فیس بوک یا بچه دانشگاه شریف یا امیر کبیر یا شهید بهشتی شیطونه میگه فش بزارم واسشون بلکه راستشو بگن اعصابه داریم؟ 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من نمي دونم چرا ملت فكر مي كنن وقتي با موبايل به شهرستان زنگ مي زنن بايد بيشتر داد بزنن... انگار انرژي بيشتري لازمه صدا منتقل بشه تا راه دور... امان از زماني كه بخوان با خارج تماس بگيرن... اي درد بگيرين با اين داد زدنتون... اعصابه داریم؟ 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها تو کوچه فوتبال بازی میکردن هی توپشون می افداد خونه ی ما اخر رفتم از تو حیاط محکم شوت کردم خورد تو شیشه همسایه شکست اعصابه داریم؟ 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینترنتم قطع شد چند بار... اعصابم داغون زنگ زدم پشتیبانی فکر کنم نیم ساعت منتظر بودم تا وصل شم بد تا وصل شدم به یارو فحش کشیدم قطع کردم بد با خودم گفتم چرا قطع کردم حداقل کاش کارم و میگفتم ... بد دوباره زنگ زدم :دی اعصابه داریم؟ 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ توی تاکسی نشستم راننده گفت : مستقیم منم اعصابم داغون ! گفتم : پَــــ نَ پَــــ خابوند تو گوشم گفت اعصــــــــــــــــــاب ندارما !!!! این قرطی بازیه ماله انجمن نواندیشانه!!! ! اعصابه داریــــــــــــــــــم!!! 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ واسه مامانم چايي آوردم، همچين سيني رو كوبوندم رو ميز شيشه ميز 3تيكه شد! اعصابه داريم؟ 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ داشتم گزارش كار مينوشتم(لعنتي!) آخرش انقدر خسته بودم نصفشونو پاره كردم! اعصابه داريم؟؟ 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من نمی دونم چرا تا 20 دقیقه بعد از بلند شدن از خواب اعصاب ندارم؟!!؟ اعصابه داریم؟ 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ با هر کی بحث میکنی یجوری باش حرف میزنی که دفعه بعد جوابتو نمیده اعصابه داریم 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عروسی پسر عموم بود. داماد که پسر عموم باشه گفت بیا وسط برقص.من گفتم نه. دوباره گفت بیا برقص گفتم نه. دوباره گیر داد گفت بیا.دیگه اعصابم خورد شد دستم بردم دوره کرواتش کشیدم بازش کردم. دیگه بلد نبود ببنده تا آخر عروسیش بی کروات موند d: اعصابه داریم؟ 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دیدم یارو راه نمیده ، گفتن سامان برو کنارش ... رسیدیم چشمم رو بستم و دهنم رو باز کردم ... بعد از 10 ثانیه جا به جا شد !!! یارو همسایمون بود !!!! اعصابه داریم ؟! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ رفتم مغازه میگم فلان چیز دارین طرف میگه چه خبره همه از صبح میان همینو میبرن؟ میگم دارین حالا؟ میگه همه چی گرونه جنس نیس تو بازار... بعدش میگم خب دارین یا نه؟ میگه هیچی تو این مملکن سر جاش نیس...همه میخوان از هم بدزدن...اعصابه دارن؟؟؟ آخرم نفهمیدیم داشت اونو یا نه :دی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده