رفتن به مطلب

مدرک گرایی تا چه حد

ارسال های توصیه شده

الان این تصویر رو دیدم...البته از قبل نیز شایعاتی رو شنیده بودم..ولی باور نمیکردم....مگه ممکنه رشته هایی که دانشگاه دولتیش هم واسه استاد مشکل داره ...در پیام نور تدریس بشه...رشته هایی مثل برق-مکانیک-نفت-عمران....

stnefndysohq1vqezu1c.jpg

• Like 11
لینک به دیدگاه

وقتی مهندسی راه آهن که کلا دو سه جا بیشتر تو دانشگاه های دولتی نیست (اصفهان و علم و صنعت) ور میدارن امسال میارن تو پیام نور دیگه چی میشه گفت؟!

مملکته؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
عزیزم این کارارو کردن که همه امسال براشون صندلی دانشگاه هست ، تازه اضافه هم میارن .

اااا

به جای اشتغال زایی برای مدرک زایی می کنن!

آره همینه که از هر 10 نفر 11 نفر دانشگاه قبول میشن دیگه

تقریبا یه یک سال و نیم پیش بود یه جایی برای کار رفته بودم طرف میگفت قبل تو 10 نفر اومدن ما فقط 3 نفر می خواهیم گفتم همشون دانشگاه دولتی خوندن گفت : نه اکثرا پیام نور و آزادن گفتم یعنی پیام نور با من دانشگاه دولتی مدرکش یک ارزش رو داره طرف یه لبخند زد و گفت : به هر حال هردوتون لیسانسین :ws46:

• Like 4
لینک به دیدگاه

آخه درست حسابی هم که درس نمی دن بگیم نیروری متخصص وارد جامعه می کنن!

دوستم پیام نور می خونه تا الان استاد تمام دروس تخصصیشون دو نفر بودن! مگه میشه؟!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا میشه بقیه رشته ها رو تحمل کرد

ولی مکانیک رو اصلا":w00:

آره واقعا:ws3:

من آخه در عجبم استاد میخوان از کجا بیارن...خود دانشگاه ما همیشه استاد کم داره:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره واقعا:ws3:

من آخه در عجبم استاد میخوان از کجا بیارن...خود دانشگاه ما همیشه استاد کم داره:icon_pf (34):

من حاضرم برا تدریس:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من حاضرم برا تدریس:ws37:

میدونید چقدر از دروس تخصصی ما رو اساتید سرباز تدریس کردن....اولین بارشون بود که تدریس میکردن..ما هم موش آزمایشگاهی...سوال هم که میپرسیدیم گاهی اوقات نمیتونستن قانعمون کنند.:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میدونید چقدر از دروس تخصصی ما رو اساتید سرباز تدریس کردن....اولین بارشون بود که تدریس میکردن..ما هم موش آزمایشگاهی...سوال هم که میپرسیدیم گاهی اوقات نمیتونستن قانعمون کنند.:ws37:

می دونم چی می گید برا ما هم بعضی ها دانشجوی دکترا بودن اصلا اعصاب درست و حسابی نداشتن

به هر حال می تونید رو کمک من حساب کنید:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:dancegirl2:

این یعنی چی؟:banel_smiley_4:در تاپیک به این تخصصی حرکات موزون اجرا میکنید....:167: رد صلاحیت شدید آقا:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این یعنی چی؟:banel_smiley_4:در تاپیک به این تخصصی حرکات موزون اجرا میکنید....:167: رد صلاحیت شدید آقا:ws3:

ببخشید روزه منو گرفت حالا نمیشه به حراست اطلاع ندین؟:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...