M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ الان این تصویر رو دیدم...البته از قبل نیز شایعاتی رو شنیده بودم..ولی باور نمیکردم....مگه ممکنه رشته هایی که دانشگاه دولتیش هم واسه استاد مشکل داره ...در پیام نور تدریس بشه...رشته هایی مثل برق-مکانیک-نفت-عمران.... 11 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی مهندسی راه آهن که کلا دو سه جا بیشتر تو دانشگاه های دولتی نیست (اصفهان و علم و صنعت) ور میدارن امسال میارن تو پیام نور دیگه چی میشه گفت؟! مملکته؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ معماری رو تا اونجایی که می دونم تو پیام نور همش می رن سره کلاس... 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم این کارارو کردن که همه امسال براشون صندلی دانشگاه هست ، تازه اضافه هم میارن . 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اااا به جای اشتغال زایی مدرک زایی می کنن! 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم این کارارو کردن که همه امسال براشون صندلی دانشگاه هست ، تازه اضافه هم میارن . اااا به جای اشتغال زایی برای مدرک زایی می کنن! آره همینه که از هر 10 نفر 11 نفر دانشگاه قبول میشن دیگه تقریبا یه یک سال و نیم پیش بود یه جایی برای کار رفته بودم طرف میگفت قبل تو 10 نفر اومدن ما فقط 3 نفر می خواهیم گفتم همشون دانشگاه دولتی خوندن گفت : نه اکثرا پیام نور و آزادن گفتم یعنی پیام نور با من دانشگاه دولتی مدرکش یک ارزش رو داره طرف یه لبخند زد و گفت : به هر حال هردوتون لیسانسین 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آخه درست حسابی هم که درس نمی دن بگیم نیروری متخصص وارد جامعه می کنن! دوستم پیام نور می خونه تا الان استاد تمام دروس تخصصیشون دو نفر بودن! مگه میشه؟!!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ حالا میشه بقیه رشته ها رو تحمل کرد ولی مکانیک رو اصلا":w00: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ حالا میشه بقیه رشته ها رو تحمل کردولی مکانیک رو اصلا":w00: آره واقعا من آخه در عجبم استاد میخوان از کجا بیارن...خود دانشگاه ما همیشه استاد کم داره:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ حالا میشه بقیه رشته ها رو تحمل کردولی مکانیک رو اصلا":w00: این ینی چی اون وقت ؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آره واقعامن آخه در عجبم استاد میخوان از کجا بیارن...خود دانشگاه ما همیشه استاد کم داره:icon_pf (34): من حاضرم برا تدریس 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من حاضرم برا تدریس میدونید چقدر از دروس تخصصی ما رو اساتید سرباز تدریس کردن....اولین بارشون بود که تدریس میکردن..ما هم موش آزمایشگاهی...سوال هم که میپرسیدیم گاهی اوقات نمیتونستن قانعمون کنند. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ میدونید چقدر از دروس تخصصی ما رو اساتید سرباز تدریس کردن....اولین بارشون بود که تدریس میکردن..ما هم موش آزمایشگاهی...سوال هم که میپرسیدیم گاهی اوقات نمیتونستن قانعمون کنند. می دونم چی می گید برا ما هم بعضی ها دانشجوی دکترا بودن اصلا اعصاب درست و حسابی نداشتن به هر حال می تونید رو کمک من حساب کنید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ :dancegirl2: این یعنی چی؟در تاپیک به این تخصصی حرکات موزون اجرا میکنید....:167: رد صلاحیت شدید آقا 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این یعنی چی؟در تاپیک به این تخصصی حرکات موزون اجرا میکنید....:167: رد صلاحیت شدید آقا ببخشید روزه منو گرفت حالا نمیشه به حراست اطلاع ندین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده