رفتن به مطلب

ماجرای «...» و پیدا شدن ۸ هزار هوادار فیسبوکی «فرنود راستگو»

ارسال های توصیه شده

در روزهاي اخير ويدئويي كوتاه در سايت يوتيوب منتشر شده كه يك اتفاق بامزه رخ داده در برنامه كودك تلويزيون دولتي ايران را به تصوير مي‌كشد. نكته جالب اين كه پس از پاسخ فرنود، بلافاصله عبارت: «آخي!...» از زبان نريتور عروسك برنامه شنيده مي‌شود، اما در همين هنگام، مجري كه از شنيدن آن جمله شوكه شده، براي دور كردن اذهان بينندگان تلويزيون از چيزي كه شنيده‌اند، مي‌گويد: «ماشين لباس‌شويي را خودت را روشن مي‌كني؟... نه.... نه... نه! اشتباه گفتي!» پس از اين رخداد و پخش شدن ويدئوي آن در اينترنت، در فيس‌بوك صفحه‌اي با عنوان «فرنود راستگو» ايجاد شد كه به اين ساختارشكني در تلويزيون توجه نشان داد. اداره‌كننده اين صفحه به خودنويس گفته است كه انتظار نداشت استقبال از آن تا اين اندازه رو به افزايش باشد و او در ابتدا جذب حدود ۱۰۰ عضو را پيش‌بيني كرده بود. اكنون صفحه «فرنود راستگو» در فيس‌بوك، بيش‌تر از ۸ هزار طرفدار دارد كه هر لحظه نيز به تعداد آن افروده مي‌شود. پيج ادمين «فرنود راستگو»، درباره علت استقبال از اين صفحه، معتقد است كه سال‌ها قبل علي لاريجاني، قيچي‌هاي چمن‌زني سانسور را وارد سازمان صداوسيما كرد، اما با انتصاب ضرغامي، قيچي از دور خارج و اره‌برقي جايگزين آن شد. در رسانه ملي آرماني عزت‌الله ضرغامي، انسان چيزي به نام پايين‌تنه ندارد و زماني كه يك كودك خردسال ناآگاهانه از ميدان مين سانسور صداوسيما عبور كرد، اين اقدام او مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. اغلب كاربران پيج فرنود نيز مجري برنامه و سياست‌هاي صداوسيما را عامل ترويج دروغگويي مي‌دانند و از خاله نرگس انتقاد كرده‌اند. تاكنون حدود ۷۳۰ نفر از اعضاي اين صفحه در يك نظرسنجي شركت كرده‌اند كه مي‌پرسد: «مقصر اصلي فاجعه فرنود، كيست؟» و از ميان آن‌ها ۱۸ نفر به گزينه «خود فرنود»، ۱۵۵ نفر به گزينه «مجري برنامه با اون سوال مسخره‌اش» و همچنين ۵۳۰ نفر نيز به گزينه «فرنود، نوه بقايي است و از سوي جريان انحرافي ماموريت داشته اين كارو بكنه!» رأي داده‌اند. از طرف ديگر، اداره‌كننده صفحه «فرنود راستگو» كه تمايلي به انتشار نام خود ندارد، از اتفاقات رخ داده متعجب است و مي‌گويد انتظار اين را نداشته كه ناگهان هزاران نفر به اين موضوع ساده علاقه نشان دهند و درباره فرنود جوك بسازند و با جديت به تبادل بحث بپردازند. او افسردگي جامعه و كسالت‌بار بودن سينما، تلويزيون و وب‌سايت‌هاي پارسي را علت اصلي گرايش كاربران به موضوعات سطحي مي‌داند. جالب توجه است كه تا اين لحظه صفحه‌هاي بسياري به تقليد از اين پيج در فيس‌بوك ايجاد شده، اما هيچ‌كدام موفق به جلب نظر كاربران نشده‌اند. به نظر مي‌رسد انتخاب نام ساده و مودبانه «فرنود راستگو»، عامل موفقيت آن بوده باشد، زيرا صفحه‌هاي پس از آن نام‌هاي غير مودبانه را برگزيده‌اند كه مورد توجه عموم كاربران قرار نمي‌گيرد. اداره‌كننده اين صفحه مي‌گويد تاكنون بارها ذهنيت و پتانسيل كاربران فعال اين صفحه را محك زده و حتي آن‌ها را به تغيير عكس پروفايل‌شان نيز ترغيب كرده است اما تصميم دارد در آينده نزديك، پيج «فرنود راستگو» را تعطيل كند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خلاصه این ماجرا اینه که دختر مجری برنامه میکروفون رو میده به پسره و میگه عزیزم تو چه کارایی رو خودت انجام میدی ؟

پسره هم میگه من هر موقع میرم دسشویی، خودم چوچولمو میشورم ... بعد مجری سریع سروتهشو هم میاره و میگه نباید ماشین لباسشویی خودتون روشن کنید

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

متن اصلاح شده بدین شرح می باشد(سوء تفاهم نشود)::w16:

خلاصه این ماجرا اینه که دختر مجری برنامه میکروفون رو میده به پسره و میگه عزیزم تو چه کارایی رو خودت انجام میدی ؟

پسره هم میگه من هر موقع میرم دسشویی، خودم شوشولمو میشورم ... بعد مجری سریع سروتهشو هم میاره و میگه نباید ماشین لباسشویی خودتون روشن کنید

لینک به دیدگاه

حق بدین که در برنامه زنده و استرس های همیشگیش، گفتن چنین حرفی بازم به نظرم نشون دهنده توانایی مجری بوده چون در اون لحظه ذهن خیلی کار نمیکنه !

لینک به دیدگاه

یه دوستی دارم مجری تلوزیونه. میگفت تو برنامه زنده به بچه هه گفتم روز مادر به مامانت چی کادو دادی گفته ماتیک... منم فوری گفتم ماژیک ! که باهم نقاشی بکشین .. آفرین :ws28:

مجری باید حاضر جواب باشه ...

لینک به دیدگاه

به نظرم فرنود نماد راستگویی دلپذیریه که چند وقتیه از جامعه ایرانی رخت بر بسته. من از نحوه ی بیانش و صداقتی که توی چشماش بود واقعا لذت بردم.

کلی هم خندیدم

کلی هم حال کردم صدا و سیما رو کنف کرد. :ws17:

لینک به دیدگاه

روایت است که

توی یه مصاحبه ی خبری یه خبرنگاری از آقای احمدنجاد میپرسه:

چرا شما در سرکوب معترضان از باتوم و اسلحه و دستگیری و بطری استفاده کردید؟

ایشون می فرمایند:

نه نه نه نه!

ماشین لباسشویی رو خودت نباید روشن کنی!

لینک به دیدگاه

اساس کار اینه

او افسردگي جامعه و كسالت‌بار بودن سينما، تلويزيون و وب‌سايت‌هاي پارسي را علت اصلي گرايش كاربران به موضوعات سطحي مي‌داند

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...