zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ شايد بارها به خود گفته ايد:خوش به حال فلاني واقعا خوشبخت است!اما غافل از اينكه خوشبختي چيزي نيست كه فقط متعلق به فرد خاصي باشد همه ما به نوعي خوشبخت و سعادتمند هستيم... همه چيز خوب و نيكو آفريده شده است انسان چون نميداند خوشبخت و سعادتمند است بنابراين احساس بدبختي ميكند و اين امر فقط به خاطر ندانستن اوست.كسي كه خوشبختي را بشناسد و آن را دريابد خوشبخت و سعادتمند است(داستايوسكي) هركي يه تعريفي از خوشبختي داره يكي واسه سلامتيش يكي واسه پول و... خيلي چيزاي ديگه كه از نظر خودتون احساس خوشبختي بهتون ميده حالا سوال منم اينه كه: 1)آيا شما خوشبختين؟ 2)آيا از زندگيتون راضي هستين؟ باتشكرات فراوان:icon_pf (44): 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چه کوتاه و مختصر !!! اقلا یک قصه ای چیزی میگفتی اولش. 1- بله 2- بله خواهش میکنم،قابلی نداشت. 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چه کوتاه و مختصر !!!اقلا یک قصه ای چیزی میگفتی اولش. 1- بله 2- بله خواهش میکنم،قابلی نداشت. از اونجايي كه هيچوقت حوصله تاپيكايي كه طولانيه رو ندارم واسه همين كوتاه پرسيدم مرسي 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی و رضایت از زندگی ( اگه بشه گفت این زنده بودن ما اسمش زندگیه) از چه نظر؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ از اونجايي كه هيچوقت حوصله تاپيكايي كه طولانيه رو ندارم واسه همين كوتاه پرسيدممرسي دیگه نه به ان شوری شوری،نه به این بی نمکی. به نظرم یه تعریفی از خوشبختی،حتما خودت در متنی که نوشتی ارائه کن،بهتره. 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی و رضایت از زندگی ( اگه بشه گفت این زنده بودن ما اسمش زندگیه) از چه نظر؟ از هر نظري گاهي وقتا يه اتفاقات كوچيكي برامون ميفته كه با خودمون ميگيم ما خوشبختيم خود من با يه سري از مسايل كوچيك احساس رضايت ميكنمو ميگم من خوشبختم اما بعدش وقتي به مشكلات بزرگتر فكر ميكنم از حرف خودم پشيمون ميشم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خب خوشبختی برای هر کسی تعریف جدایی داره یکی میگه من پول دارم خوشبختم یکی میگه من خونه دارم خوشبختم یکی میگه من ازدواج کردم همسرم دوسم داره خوشبختم یکی مثل من میگه چون سالمم و بچه های سالم دارم و همسرم و دوست دارم خوشبختم:rose: 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی اینه که به عزیزم بگیم عدیدم و اون ناراحت نشه و نفهمه که داریم مسخره ش میکنیم یا خودمونو براش لوس کردیم. اگه تا این حد تفاهم باشه معنیش خوشبختیه. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام يه سوالي برام پيش اومده دوست دارم نظراتتونو درموردش بدين اينكه:1)آيا شما خوشبختين؟ 2)آيا از زندگيتون راضي هستين؟ باتشكرات فراوان:icon_pf (44): در حال حاضر : 1) نه 2) نه 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ در شرایط فعلی که کلا بلاتکلیفم و هیچی معلوم نیست خوشبختی برام معنی و مفهومی نداره. زندگیم هم تحت تاثیر این بلاتکلیفی هست ولی میشه گفت بد نیست. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نه خوب خوب نه بد بد زندگي رو يه جورايي خلاصه كردم بين كار و استراحت همين دوران دانشجويي بيشتر خوش ميگزره:smiley (18): دوران سربازي هم همينطور :smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی یعنی مقام بالای مدیریت در انجمن کبیر نو اندیشان یعنی تا حد مرگ عقده ای بودن یعنی تا حد رحیم پور ازغدی فرهیخته بودن یعنی فرق دگم و دگمه را نداستند! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ امروز زمان مناسبی برای جواب دادن به این سئوال نیست... بعدا خدمت میرسم... 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خب سوالمو با يه تعريف كوچولو كامل تر كردم به خاطر اسي 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوشبختي چيزي نيست كه فقط متعلق به فرد خاصي باشد همه ما به نوعي خوشبخت و سعادتمند هستيم... انسان چون نميداند خوشبخت و سعادتمند است بنابراين احساس بدبختي ميكند و اين امر فقط به خاطر ندانستن اوست.كسي كه خوشبختي را بشناسد و آن را دريابد خوشبخت و سعادتمند است 1)آيا شما خوشبختين؟ 2)آيا از زندگيتون راضي هستين؟ اینجوری اونم تو ایران به این مسئله نگاه کنیم معنیش اینه که دستی دستی داریم سر خودمون کلاه میذاریم. یه نوع خود گول زنی میتونه باشه. حتی کرم هم نمیتونه اینجوری خودشو گول بزنه. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ايكاش بچه بودم اونوقت هنوز فكر ميكردم كه خوشبختم آخه چرا هرچي بزرگتر ميشيم به دست آوردنه خوشبختي سخت تر ميشه؟ لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اینجوری اونم تو ایران به این مسئله نگاه کنیم معنیش اینه که دستی دستی داریم سر خودمون کلاه میذاریم. یه نوع خود گول زنی میتونه باشه. حتی کرم هم نمیتونه اینجوری خودشو گول بزنه. خب اين خوشبختي كه ميگه همه ما به نوعي خوشبختيم به نظر من ميتونه به اين معاني باشه:داشتن سلامتي وخانواده هرچند هيچكي به اين چيزاش فكر نميكنه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ امروز زمان مناسبی برای جواب دادن به این سئوال نیست...بعدا خدمت میرسم... دقیقا!.. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نه خوب خوب نه بد بد زندگي رو يه جورايي خلاصه كردم بين كار و استراحت همين دوران دانشجويي بيشتر خوش ميگزره:smiley (18): دوران سربازي هم همينطور :smiley (18): الان تو چه دورانی هستی؟ چون من هر دوی این دورانو گذروندم، سربازی کجاش خوش میگذره؟ خدارو شکرهمه جوره خوشبختم خدا رو شکر. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده