spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان کسی برنامه راه رو میبینه یا دیده؟ نظرتون درمورد حرفایی که توش مطرح میشه چیه؟ تحلیلتون نسبت به بانی مسئله ومسایل مطرح شده چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ الان درمورد مسایل دختران وپسران تاپیک زده بودم داشتم تو صفحه پنجمش پست میدادم! 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من ندیدم اما اگه شبکه و ساعتشو بگی حتما میبینم و اونوقت نظر میدم خواهشا راجع به پست دومتم تاپیک نزن بزار در حد تهدید بمونه 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت و شبکه رو بگو تا نگاه کنم اونوقت بتونم نظر بدم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب دانلود باید بکنید حداقل خوبه کسی دنبال چرایی مسئله هست! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یه برنامه تلویزیونی هست که اکبر گنجی با برنامه اسکایپ درمورد تحلیل سکولاریزاسیون اجرا کرده تو یوتیوب میتونید پیداش کنید 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چه فایده داداشی وقتی میدونیم و هیچ جا نیس پیاده اش کنیم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چه فایده داداشی وقتی میدونیم و هیچ جا نیس پیاده اش کنیم خب میتونیم چندتا نکته رو دراین میان منظور کنیم - اشنایی عمومی با مباحثی که حتی خیلیا ازوارد شدن به دایره معناییش ترس دارن -اشنایی با دیدی که این بار سعی کرده والبته سعی کرده بی طرفانه به یک قضیه خیلی مهم وچالش برانگیز نگاه کنه - سارا شعر سعدی درچهارم ابتدایی که یادته...نمیشه فقط منتظر موند ومنتظر خرق عادت موند! - این قسمت سانسور میشود! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سجاد سجاد :w00: سجاد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سجاد سجاد :w00: سجاد:icon_pf (34): جانم جانم جانم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ جانم جانم جانم حرف از اکبر گنجی میرنی یاد خاطرات بدی می افتم جدیدا بعضی از صحبتاشو تو VOAبود یا BBC شنیدم. همون حرفای قدیمیشو رو داره میگه یخده آپدیتش کرده. این برنامه رو که میگی ندیدم. اما کلا برای جامعه ایرانی یه آوانگاردایی مثل اکبر گنجی لازمن. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم که داره سعی میکنه اون روز هم تو پروفت یه چیزی نوشتم درمورد نقد دوگروه خاص از افکار به هرحال من میگم این پونصد ششصد مگ رو ازدست ندین ارزششو داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده