spow 44198 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سلام دوستان کسی برنامه راه رو میبینه یا دیده؟ نظرتون درمورد حرفایی که توش مطرح میشه چیه؟ تحلیلتون نسبت به بانی مسئله ومسایل مطرح شده چیه؟ 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 الان درمورد مسایل دختران وپسران تاپیک زده بودم داشتم تو صفحه پنجمش پست میدادم! 3
lorena 10304 ارسال شده در 3 آبان، 2011 من ندیدم اما اگه شبکه و ساعتشو بگی حتما میبینم و اونوقت نظر میدم خواهشا راجع به پست دومتم تاپیک نزن بزار در حد تهدید بمونه 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 خب دانلود باید بکنید حداقل خوبه کسی دنبال چرایی مسئله هست! 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 یه برنامه تلویزیونی هست که اکبر گنجی با برنامه اسکایپ درمورد تحلیل سکولاریزاسیون اجرا کرده تو یوتیوب میتونید پیداش کنید 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 چه فایده داداشی وقتی میدونیم و هیچ جا نیس پیاده اش کنیم خب میتونیم چندتا نکته رو دراین میان منظور کنیم - اشنایی عمومی با مباحثی که حتی خیلیا ازوارد شدن به دایره معناییش ترس دارن -اشنایی با دیدی که این بار سعی کرده والبته سعی کرده بی طرفانه به یک قضیه خیلی مهم وچالش برانگیز نگاه کنه - سارا شعر سعدی درچهارم ابتدایی که یادته...نمیشه فقط منتظر موند ومنتظر خرق عادت موند! - این قسمت سانسور میشود! 3
Neutron 60966 ارسال شده در 3 آبان، 2011 جانم جانم جانم حرف از اکبر گنجی میرنی یاد خاطرات بدی می افتم جدیدا بعضی از صحبتاشو تو VOAبود یا BBC شنیدم. همون حرفای قدیمیشو رو داره میگه یخده آپدیتش کرده. این برنامه رو که میگی ندیدم. اما کلا برای جامعه ایرانی یه آوانگاردایی مثل اکبر گنجی لازمن. 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 گفتم که داره سعی میکنه اون روز هم تو پروفت یه چیزی نوشتم درمورد نقد دوگروه خاص از افکار به هرحال من میگم این پونصد ششصد مگ رو ازدست ندین ارزششو داره 2
ارسال های توصیه شده