sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ریشه همه این بدبختی ها جای دیگه است. اگر تو خاورمیانه کشوری درست پیدا کردین،بیایین به ایران گیر بدین. یک سیلی به خودتون بزنین و از خواب خرگوشی بیدار شین و اینقدر ترسو نباشین و متوجه بشین اینهایی که امروز میکشیم اساسش از کجا آب میخوره. افسوس مثلا من دلیلشو میدونم چیکار میتونم بکنم؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با یه نفس پوچ می کنم مال و منال دنیا رو:ws17: هرشادیی هر تحرکی هرجنبشی هر اگاهیی هر سوالی که باعث بیداری بشه پایه های قدرت و مال و منال اینارو می لرزونه پایه های بعضیا بدجور داره می لرزه بدجـــــــــــــــــــــــــــــــــور:Ghelyon: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با یه نفس پوچ می کنم مال و منال دنیا رو:ws17:هرشادیی هر تحرکی هرجنبشی هر اگاهیی هر سوالی که باعث بیداری بشه پایه های قدرت و مال و منال اینارو می لرزونه پایه های بعضیا بدجور داره می لرزه بدجـــــــــــــــــــــــــــــــــور:Ghelyon: سارا جان دیگه از لرزیدن گذشته داره در میره پاهاشون 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خوب میگیم خودشون بیان بخونن بدبختی اینه که از قبل باید نوبت داشته باشیو کلی شرایط دیگه که آخرش خودشون تورو پن میکنن و غیره 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بدبختی اینه که از قبل باید نوبت داشته باشیو کلی شرایط دیگه که آخرش خودشون تورو پن میکنن و غیره نه بابا تعداد اونهایی که صیغه میخونن خیلی بیشتر از ماست همهگی باهم یه سر میریم قم بعدشم اینجا اسپم نکن میان میگیرنمون بدبخت میشیم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ افسوسمثلا من دلیلشو میدونم چیکار میتونم بکنم؟ اگر روزی به مرحله ای رسیدی که تنها قدیست اخلاقیات بود،اونوقت شاید که متوجه شوی. اگر روزی اینقدر جرات داشتی که از نقد هیچ احدی نترسی،اونموقع شاید نزدیک بشی. فعلا راه زیاده تا بتوانید دلیلش را هضم کنید... 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگر روزی به مرحله ای رسیدی که تنها قدیست اخلاقیات بود،اونوقت شاید که متوجه شوی. اگر روزی اینقدر جرات داشتی که از نقد هیچ احدی نترسی،اونموقع شاید نزدیک بشی. فعلا راه زیاده تا بتوانید دلیلش را هضم کنید... مورد اولی رو دارم مورد دومی رو فقط تو ملاء عام ندارم چیزی رو که تو میگی کاملا میفهمم چیه قبلنا هم بهت گفته بودم که خیلی چیزها میدونم ولی فعلا زمان سکوته اسم کاربریم الکی سکوت نیست به وقتش میشه فریاد... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ حق با اسیهحالا اسی میشه صیغه بخونی واسه این جوونها که بتونن برن میتینگ؟ صیغه محرمیت برای ورود به پارک آب و اتش: انما البارک الماء و النار روحی و من لم یدخل البارک فلیس منی !!! همانا پارک آب و آتش روح من است و هرکس در آن داخل نشود از من نیست. مومنه محترمه علاقمند به حضور در میان فواره ها،آیا به بنده وکالت میدهید ، شما را با مهریه یک بطری آب معدنی خنک و یک زغال داغ برای قلیان در معرض آبپاش برادری مومن قرار دهم؟ 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تو همون خبر می گفتن یه عده خونواده محترم اونجا بودن که به شدت از اون وضعیت ناراحت شدن!! خیلی دلم می خواد یکی از همونا بهم بگه یه جوون بیچاره تو این مملکت چه تفریحی داره؟؟ برن تو خونه هم هزار جور فساد کنن بهتره یا بیان تو یه پارک رو هم آب بپاشن؟؟؟ کوته فکرا :w00: 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آتروس جان این عنوان تاپیکت رو دیدم فکر کردم اون روزی میتینگ تو آب و آتش خود ماهارو گرفتن داغ بودیم متوجه نشدیم:4chsmu1: بچه ها شانس آوردن از این تفنگا نداشتن وگرنه شاید به همچین روز دچار میشدن همگی 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آتروس جان این عنوان تاپیکت رو دیدم فکر کردم اون روزی میتینگ تو آب و آتش خود ماهارو گرفتن داغ بودیم متوجه نشدیم:4chsmu1: بچه ها شانس آوردن از این تفنگا نداشتن وگرنه شاید به همچین روز دچار میشدن همگی دقیقا منم یکی دوروز پیش این خبرو تو یکی از سایتا دیدم تا برم تو ادامه مطلبش داشتم دنبال سند میگشتم مسئول تورو حداقل درش بیارم فکردم تویی:icon_pf (34)::4chsmu1: هی من میگم کارت سخته پول بگیر از اینا باور نکن تا بیان یه روز تو رم ببرن بچه ها جدن جدا از شوخی تو هیچ میتینگ و توری دیگه فیلم وعکس نگیرین واقعا اینا بیجنبن یهو دیدید مثل این میتینگ قضیه رو سیاسی کردن:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا منم یکی دوروز پیش این خبرو تو یکی از سایتا دیدم تا برم تو ادامه مطلبش داشتم دنبال سند میگشتم مسئول تورو حداقل درش بیارم فکردم تویی:icon_pf (34)::4chsmu1:هی من میگم کارت سخته پول بگیر از اینا باور نکن تا بیان یه روز تو رم ببرن بچه ها جدن جدا از شوخی تو هیچ میتینگ و توری دیگه فیلم وعکس نگیرین واقعا اینا بیجنبن یهو دیدید مثل این میتینگ قضیه رو سیاسی کردن:icon_pf (34): اگر بار گران بودیم و بردنمون اگر نامهربان بودیمو بردنمون میگم این سندو کنار بذار احتمالا دفعه بعد لازم میشه پول بگیرم؟!!!!ای باباااااااااااااااا...:4chsmu1:... آره متاسفانه هرنوع از این مشکلات ممکنه پپیش بیاد بخصوص اگر عکس و فیلم هم باشه... که عموما از بچه ها میخوایم که نگیرن... ولی تو برنامه های گردشگری چون مجوز تور وجود داره چنین مسالی کمتر پیش میاد.. این دست اتفاقا بیشتر در جریان میتینگ های گروهی ممکنه پیش بیاد... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ایشالا... که ازین به بعد هم لیدر داریم هم مجوز هم اینکه مسئول تورمون خودش باشه نه ....:w72: 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ایشالا... که ازین به بعد هم لیدر داریم هم مجوز هم اینکه مسئول تورمون خودش باشه نه ....:w72: ای بابا.... این مسئول تور که همیشه نیست شاید همون اول راه گرفتن بردنش بی مسئول تور شدین... باور کن تو این برنامه های گردشگریه نواندیشان تک تک افرادی که شرکت میکنن خودشون مسئول تور حساب میشن... چون مهمترین بخش هم وجود خود افراده که اومدن کنار هم باشن و باید هوای همو داشته باشن... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده