رفتن به مطلب

این که میگن توی ماه رمضان آمار جرم و جنایت میاد پایین یعنی چی ؟!!!

Bernabeo

ارسال های توصیه شده

این که میگن توی ماه رمضان آمار جرم و جنایت میاد پایین یعنی چی ؟

:ws52:

یعنی مجرمین، مسلمین هستند یا مسلمین، مجرمین ؟ :banel_smiley_4:

• Like 14
لینک به دیدگاه

یعنی ما به عادت معهود ماست مالیمون همیشه تو ایام مناسبتی کارهای معمولمون رو زیر سبیلی رد میکنیم واین از هرگروه ودسته ای برمیاد وچون مصداق عمومی پیدا کرده تروخشک رو باهم میسوزونه

تو همه مسایل متاسفانه ما اینجوری هستیم

دوتا مثال از دنیای صنعت هم ضمیمه کنم بهتره

وزارت نیرو مدتهاست داره خودش رو میکشه تا پروسه پیک سایی رو تو این مملکت درب وداغون نهادینه کنه

کشورهای دیگه تو بیست وچهارساعت یه پیک بسیار بالا ولی بدون تلاطم دارن ولی ماها روال کارو زندگیمون مشخص نیست برا همین کار نیروگاهها شده شل کن سفت کن!!

میزان کارخانجات تولیدی ایران سه برابر کره جنوبی هست ومیزان تولید ایران دربازارهای جهانی دریک امار تخیلی یک دهم اونا!!

یا ماتولیدمون خیلی خوبه یا اونا اماررو دستکاری میکنن!!

• Like 10
لینک به دیدگاه

مردم فکر میکنن واقعا درهای بهشت باز شده منتظره ایناست ک فرتی برن توش

من تو دوستام 3-4 نفر اینجوری هستن ک تو ماه رمضون کارایی ک فک میکنن گناهرو انجام نمیدن

یکی سالی 10 بار میره آنتالیا آفتاب میگیره بعد ماه رمضون ک میشه با چادرو هدبند میاد تو خیابون :w58:

یکی دیگه ک امسال وال اف بی شم بسته عکس پروفایلشم برداشته کسی بی حجاب نبینتش :ws28:

یا پسر دوست مامانم دائم المسته این بشر ولی ماه رمضون ک میشه هم روزه میگیره هم نماز میخونه :w58:

ملت جو گیری داریم :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

همه ماه رمضون خوب میشند

دزدها کمتر میرند دزدی .....

یه دوست داشتم سالی چند تا دوست پسر داشت ماه رمضون روزه میگرفت یکبار با پسره دست داده بود چقدر ناراحت بود که روزه اش باطل شده

• Like 5
لینک به دیدگاه

فک کنم چون تو این ماه کسی نمی تونه بیرون چیزی بخوره و هم اینکه اونهایی که روزه هستند کمتر زجر بکشن بیرون نمیرن. واسه همینم همه چی آرومه....:icon_gol:

البته دختر پسرا تو این ماه بعد افطار که پدر مادرا میرن مسجد خوش به حالشون میشه:ws28:

و از همه مهمتر اینکه آمار گیرا بخاطر کشنگی و تشنگی نمی تونن خوب آمار بگیرن و همین جور زیر سیبیلی رد می کنن.

• Like 2
لینک به دیدگاه

این که میگن توی ماه رمضان آمار جرم و جنایت میاد پایین یعنی چی ؟

:ws52:

یعنی مجرمین، مسلمین هستند یا مسلمین، مجرمین ؟ :banel_smiley_4:

آواتار قبلیت خیلی باحالتر بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مردم فکر میکنن واقعا درهای بهشت باز شده منتظره ایناست ک فرتی برن توش

من تو دوستام 3-4 نفر اینجوری هستن ک تو ماه رمضون کارایی ک فک میکنن گناهرو انجام نمیدن

یکی سالی 10 بار میره آنتالیا آفتاب میگیره بعد ماه رمضون ک میشه با چادرو هدبند میاد تو خیابون :w58:

یکی دیگه ک امسال وال اف بی شم بسته عکس پروفایلشم برداشته کسی بی حجاب نبینتش :ws28:

یا پسر دوست مامانم دائم المسته این بشر ولی ماه رمضون ک میشه هم روزه میگیره هم نماز میخونه :w58:

ملت جو گیری داریم :hanghead:

اينا كه چيزي نيس من يكي رو ميشناسم كه با مشروب روزشو وا ميكنه

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همه ماه رمضون خوب میشند

دزدها کمتر میرند دزدی .....

یه دوست داشتم سالی چند تا دوست پسر داشت ماه رمضون روزه میگرفت یکبار با پسره دست داده بود چقدر ناراحت بود که روزه اش باطل شده

ااااااااااااااااااااااااااااااعععععععع

خیلیه ها

سالی چندتا دوست پسر !!!

طرف واجب الموته ...

:ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...