Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ این که میگن توی ماه رمضان آمار جرم و جنایت میاد پایین یعنی چی ؟ یعنی مجرمین، مسلمین هستند یا مسلمین، مجرمین ؟ 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی ما به عادت معهود ماست مالیمون همیشه تو ایام مناسبتی کارهای معمولمون رو زیر سبیلی رد میکنیم واین از هرگروه ودسته ای برمیاد وچون مصداق عمومی پیدا کرده تروخشک رو باهم میسوزونه تو همه مسایل متاسفانه ما اینجوری هستیم دوتا مثال از دنیای صنعت هم ضمیمه کنم بهتره وزارت نیرو مدتهاست داره خودش رو میکشه تا پروسه پیک سایی رو تو این مملکت درب وداغون نهادینه کنه کشورهای دیگه تو بیست وچهارساعت یه پیک بسیار بالا ولی بدون تلاطم دارن ولی ماها روال کارو زندگیمون مشخص نیست برا همین کار نیروگاهها شده شل کن سفت کن!! میزان کارخانجات تولیدی ایران سه برابر کره جنوبی هست ومیزان تولید ایران دربازارهای جهانی دریک امار تخیلی یک دهم اونا!! یا ماتولیدمون خیلی خوبه یا اونا اماررو دستکاری میکنن!! 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مردم فکر میکنن واقعا درهای بهشت باز شده منتظره ایناست ک فرتی برن توش من تو دوستام 3-4 نفر اینجوری هستن ک تو ماه رمضون کارایی ک فک میکنن گناهرو انجام نمیدن یکی سالی 10 بار میره آنتالیا آفتاب میگیره بعد ماه رمضون ک میشه با چادرو هدبند میاد تو خیابون یکی دیگه ک امسال وال اف بی شم بسته عکس پروفایلشم برداشته کسی بی حجاب نبینتش یا پسر دوست مامانم دائم المسته این بشر ولی ماه رمضون ک میشه هم روزه میگیره هم نماز میخونه ملت جو گیری داریم 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ همه ماه رمضون خوب میشند دزدها کمتر میرند دزدی ..... یه دوست داشتم سالی چند تا دوست پسر داشت ماه رمضون روزه میگرفت یکبار با پسره دست داده بود چقدر ناراحت بود که روزه اش باطل شده 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ به احتمال زیاد تو ماه رمضان امار جرم رو 50 در صد واقعیش رد میکنن 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم چون تو این ماه کسی نمی تونه بیرون چیزی بخوره و هم اینکه اونهایی که روزه هستند کمتر زجر بکشن بیرون نمیرن. واسه همینم همه چی آرومه.... البته دختر پسرا تو این ماه بعد افطار که پدر مادرا میرن مسجد خوش به حالشون میشه و از همه مهمتر اینکه آمار گیرا بخاطر کشنگی و تشنگی نمی تونن خوب آمار بگیرن و همین جور زیر سیبیلی رد می کنن. 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ این که میگن توی ماه رمضان آمار جرم و جنایت میاد پایین یعنی چی ؟ یعنی مجرمین، مسلمین هستند یا مسلمین، مجرمین ؟ آواتار قبلیت خیلی باحالتر بود. 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مردم فکر میکنن واقعا درهای بهشت باز شده منتظره ایناست ک فرتی برن توش من تو دوستام 3-4 نفر اینجوری هستن ک تو ماه رمضون کارایی ک فک میکنن گناهرو انجام نمیدن یکی سالی 10 بار میره آنتالیا آفتاب میگیره بعد ماه رمضون ک میشه با چادرو هدبند میاد تو خیابون یکی دیگه ک امسال وال اف بی شم بسته عکس پروفایلشم برداشته کسی بی حجاب نبینتش یا پسر دوست مامانم دائم المسته این بشر ولی ماه رمضون ک میشه هم روزه میگیره هم نماز میخونه ملت جو گیری داریم اينا كه چيزي نيس من يكي رو ميشناسم كه با مشروب روزشو وا ميكنه 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چون بیشتر روزه دارا همون مجرمای ماهای دیگه هستن. 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با روزه و عبادت در ماه رمضان گناهان یک ماه قبل و بعد از رمضان پاک میشه برا همین گناههارو میزارن واسه بعد 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چون کسی حال نداره پی گیر شکایتش بشه 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ همه ماه رمضون خوب میشند دزدها کمتر میرند دزدی ..... یه دوست داشتم سالی چند تا دوست پسر داشت ماه رمضون روزه میگرفت یکبار با پسره دست داده بود چقدر ناراحت بود که روزه اش باطل شده ااااااااااااااااااااااااااااااعععععععع خیلیه ها سالی چندتا دوست پسر !!! طرف واجب الموته ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده