سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگه نمیخواید یا نمی تونید از فر مو یا تاب دهنده های شیمایی و فیزیکی استفاده کنید اگه موهاتون مثل موهای من به هیچ صراطی تاب نیست و همین جور وا رفته و لخته :w00: روش زیر یه روش عالی و طبیعی برای تاب دار کردن و فر طبیعیه کافیه حداقل بعد از یک روز از حموم کردن , موهاتونو با اب سرد خیس کنید (مثلا موقعی که میزنید به اب استخر یا اب دریا ) بزارید موهاتون واسه خودش خشک بشه اصلا شونه نکنید اینجوری موهاتون به صورت طبیعی و زیبا تابدار و موج دار خواهد شد البته برا اینکه موهاتون اسیب نبینه می تونید تو دور بعدی حموم کردن با شامپو نرم کننده موهاتونو نرم کنید یا از روغن زیتون برای جلوگیری از خشکی مو و درنتیجه موخوره استفاده کنید 38 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه منم تجربه کردم 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ موی صاف که بهتر از موی فر فریه !!!!!! من وقتی جلوی سرم موهام بلند میشه با هزاربدبختی مجبورم صافش کنم !!!! تازه میگه فرش بده و فرش بده....... 16 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ موی صاف که بهتر از موی فر فریه !!!!!! من وقتی جلوی سرم موهام بلند میشه با هزاربدبختی مجبورم صافش کنم !!!! تازه میگه فرش بده و فرش بده....... موی پسر با دختر فرق داره گاهی برای تنوع هم خوبه و قشنگه 9 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی اب سرد باعث فر خوردن میشه؟! بعد چه اسیبی ممکنه ببینه؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی اب سرد باعث فر خوردن میشه؟! بعد چه اسیبی ممکنه ببینه؟؟ آسیب ؟ بهترین دلیل برای انجام این روش نداشتن آسیبه دیگه 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آسیب ؟ بهترین دلیل برای انجام این روش نداشتن آسیبه دیگه خب منم از همین تعجب کردم اخه سارا گفت: البته برا اینکه موهاتون اسیب نبینه می تونید تو دور بعدی حموم کردن با شامپو نرم کننده موهاتونو نرم کنید یا از روغن زیتون برای جلوگیری از خشکی مو و درنتیجه موخوره استفاده کنید 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ واسه من که کارساز نیست . من یکسره تو حیاط پلاسمو موهامو با آب سرد می شورم . موقع خشک شدن یکم کج و معوج هست ولی بعد یه ساعت می شه عین روز اولش. البته من موهای صاف خودمو بیشتر دوس دارم. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ به خاطر اینکه شستن مو با اب سرد با عث خشک شدن و دو شاخه شدن نوک موها میشه 12 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من ی بار موهامو فر کردم واسه 7 پشتم بسه موهام نصف شد با دلسترم بشورید موهاتونو هم خوب فر میشه هم واسه تقویت مو خوبه 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من موهای بلند مشکی که فر باشن رو خیلی دوست دارم. البت نه واسه خودم واسه خانوما... 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من ی بار موهامو فر کردم واسه 7 پشتم بسه موهام نصف شد با دلسترم بشورید موهاتونو هم خوب فر میشه هم واسه تقویت مو خوبه خب تو فر مصنوعی استفاده کردی دیگه ادم عاقل هیچوقت موهاشو دست این جور چیزا نمیده 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من موهای بلند مشکی که فر باشن رو خیلی دوست دارم. البت نه واسه خودم واسه خانوما... 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب عزیزم این یه حرکت طبیعیه دیگه.تازه کشفش کردی؟ من که موهام خودش فر هست دلتون بسوزه :2525s: :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب عزیزم این یه حرکت طبیعیه دیگه.تازه کشفش کردی؟ من که موهام خودش فر هست دلتون بسوزه :2525s: :4chsmu1: پس چرا هیشکی نمی دونست لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ما موهامون خدا دادی فره متاسفانه! هی باید سشوار کشید! 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پس چرا هیشکی نمی دونست:2525s: من که می دونستم :2525s: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من ی بار موهامو فر کردم واسه 7 پشتم بسه موهام نصف شد با دلسترم بشورید موهاتونو هم خوب فر میشه هم واسه تقویت مو خوبه :jawdrop::jawdrop: 7 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ منم موهامو بهمن فر کردم.. خیلیییییی قشنگه .... اما مو به معنای واقعی داغون میشه :w74: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ فر یعنی چی الان؟ از این موج ریزا رو می گی یا این بزرگا( حلقه حلقن)؟ این روش که گفتی کدومشونه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده