رفتن به مطلب

ميگو نارگيلي با سس زردآلو


EOS

ارسال های توصیه شده

15067_246.jpg

 

مواد لازم :

 

  • ميگو بزرگ: 24 عدد

 

  • سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان

 

  • كمپوت زردآلوي له شده: 3 قاشق غذاخوري

 

  • پودركاري: يك قاشق مرباخوري

 

  • روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري

 

  • نارگيل رنده و تفت داده : يك و يك‌دوم فنجان

 

  • نشاسته ذرت: يك‌چهارم فنجان

 

  • شكر: يك قاشق غذاخوري

 

  • نمك: يك‌دوم قاشق مرباخوري

 

  • سفيده تخم‌مرغ زده شده: 3 عدد

 

 

روش تهیه :

 

ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربسته‌اي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيده‌ها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت 400 درجه فارنهايت 10 دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيل‌ها طلايي شود. در اين مدت يك‌بار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد.

 

 

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...