کهربا 18091 ارسال شده در 2 آبان، 2011 روند خشکی دریاچه ارومیه اگرچه از حدود یک دهه قبل شروع شده، اما از دو سال قبل شدت گرفته و این روزها بحرانهای تازهای را درباره آلودگیهای محیطی، طوفان و سونامی نمک و خشکی زمینهای زراعی منطقه به وجود آوردهاست. اما حتی اگر این عوارض زیست محیطی را هم نادیده بگیریم، دریاچه ارومیه یکی از بینظیرترین اکوسیستمهای دنیا است که بهترین منقطه برای لجن درمانی و نمک درمانی به شمار می رود. دریاچه زیبایی که این روزها قدم به قدم به مرگ نزدیک میشود. 15
کهربا 18091 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 من 2-3هفته پیش اونجا بودم...حالش انقد بد نیود!!!! یعنی انقدر سرعت خشک شدنش بالا رفته؟!!:icon_pf (34): 6
الهام. 8079 ارسال شده در 2 آبان، 2011 یعنی انقدر سرعت خشک شدنش بالا رفته؟!!:icon_pf (34): لابد!! تا آخر مرداد احتمالا اتوبان میشه! 7
sookut 13735 ارسال شده در 2 آبان، 2011 مرسی ازت ولی تو بخش محیط زیست میزدی بهتر نبود؟ متاسفانه این مسائل خیلی مهمن ولی توجهی بهشون نمیشه... داریم به کجا میریم؟ 5
کهربا 18091 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 مرسی ازت ولی تو بخش محیط زیست میزدی بهتر نبود؟ خواهش خب چون بیشتر عکس ها متاثرم کرد اینجا گذاشتم اگه جاش مناسب نیست مدیر محترم تغییرش بده متاسفانه این مسائل خیلی مهمن ولی توجهی بهشون نمیشه... داریم به کجا میریم؟ من تا به حال تو تلویزیون مستند یا گزارش یا خبری در مورد دریاچه ارومیه ندیدم شما دیدید؟ اصلا توجه می کنن؟ 5
ooraman 22216 ارسال شده در 2 آبان، 2011 هروقت این عکسا رو میبینم دلم جمع میشه از ناراحتی با خشک شدن این دریاچه تمام محیط زیست اون منطقه ...حتی ممردم منطقه دچار مشکلات بزرگ میشن چرا گوش کسی بدهکار نیست آخه 6
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آبان، 2011 اهوم...وضعش خیلی خرابه... و اونوطر که خبردار شدم آب تنی وشنا در محدوده چی چست ممنوع شد! 6
کهربا 18091 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 اهوم...وضعش خیلی خرابه...و اونوطر که خبردار شدم آب تنی وشنا در محدوده چی چست ممنوع شد! چرا ممنوع شده؟ به خاطر کمی آب؟ نمک زیاد؟ ... 4
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آبان، 2011 چرا ممنوع شده؟ به خاطر کمی آب؟ نمک زیاد؟ ... دقیقا نمیدونم فک کنم بخاطر کم آبی... فعلا تنها منطقه قابل شنا همون اطراف پل که اونم واسه مسافرا کارسازه نه ساکنین اینجا!:icon_pf (34): 4
sookut 13735 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خواهش خب چون بیشتر عکس ها متاثرم کرد اینجا گذاشتم اگه جاش مناسب نیست مدیر محترم تغییرش بده من تا به حال تو تلویزیون مستند یا گزارش یا خبری در مورد دریاچه ارومیه ندیدم شما دیدید؟ اصلا توجه می کنن؟ خیلی مستند در این باره ساخته شده ولی هیچکدوم پخش نشد چون متاسفانه با سیاست قاطیش کردن هر چی هم من و امثال من فریاد میزنیم فایده ای نداره 3
soil eng 17164 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اوایل مرداد ماه هم تو چی چست نشستی بود که یکی از مسائل مورد بحث ش همین دریاچه بود... متاسفانه چون امتحان داشتم نتونستم برم...اگه کسی هست که رفته لطفا نتایجشو اینجام بزاره... 3
sookut 13735 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اوایل مرداد ماه هم تو چی چست نشستی بود که یکی از مسائل مورد بحث ش همین دریاچه بود...متاسفانه چون امتحان داشتم نتونستم برم...اگه کسی هست که رفته لطفا نتایجشو اینجام بزاره... حیف منم نرفتم:icon_pf (34): کویـــر نمک در ارومیه :icon_gol: 2
کهربا 18091 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 الان تو هفته نامه اطلاعات هفتگی خوندم 53 درصد دریاچه خشک شده...:icon_pf (34): به نظر بیشتر میاد ... 1
ارسالهای توصیه شده