کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ روند خشکی دریاچه ارومیه اگرچه از حدود یک دهه قبل شروع شده، اما از دو سال قبل شدت گرفته و این روزها بحرانهای تازهای را درباره آلودگیهای محیطی، طوفان و سونامی نمک و خشکی زمینهای زراعی منطقه به وجود آوردهاست. اما حتی اگر این عوارض زیست محیطی را هم نادیده بگیریم، دریاچه ارومیه یکی از بینظیرترین اکوسیستمهای دنیا است که بهترین منقطه برای لجن درمانی و نمک درمانی به شمار می رود. دریاچه زیبایی که این روزها قدم به قدم به مرگ نزدیک میشود. 15 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من 2-3هفته پیش اونجا بودم...حالش انقد بد نیود!!!! 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من 2-3هفته پیش اونجا بودم...حالش انقد بد نیود!!!! یعنی انقدر سرعت خشک شدنش بالا رفته؟!!:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی انقدر سرعت خشک شدنش بالا رفته؟!!:icon_pf (34): لابد!! تا آخر مرداد احتمالا اتوبان میشه! 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی ازت ولی تو بخش محیط زیست میزدی بهتر نبود؟ متاسفانه این مسائل خیلی مهمن ولی توجهی بهشون نمیشه... داریم به کجا میریم؟ 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی ازت ولی تو بخش محیط زیست میزدی بهتر نبود؟ خواهش خب چون بیشتر عکس ها متاثرم کرد اینجا گذاشتم اگه جاش مناسب نیست مدیر محترم تغییرش بده متاسفانه این مسائل خیلی مهمن ولی توجهی بهشون نمیشه... داریم به کجا میریم؟ من تا به حال تو تلویزیون مستند یا گزارش یا خبری در مورد دریاچه ارومیه ندیدم شما دیدید؟ اصلا توجه می کنن؟ 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هروقت این عکسا رو میبینم دلم جمع میشه از ناراحتی با خشک شدن این دریاچه تمام محیط زیست اون منطقه ...حتی ممردم منطقه دچار مشکلات بزرگ میشن چرا گوش کسی بدهکار نیست آخه 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اهوم...وضعش خیلی خرابه... و اونوطر که خبردار شدم آب تنی وشنا در محدوده چی چست ممنوع شد! 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اهوم...وضعش خیلی خرابه...و اونوطر که خبردار شدم آب تنی وشنا در محدوده چی چست ممنوع شد! چرا ممنوع شده؟ به خاطر کمی آب؟ نمک زیاد؟ ... 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ممنوع شده؟ به خاطر کمی آب؟ نمک زیاد؟ ... دقیقا نمیدونم فک کنم بخاطر کم آبی... فعلا تنها منطقه قابل شنا همون اطراف پل که اونم واسه مسافرا کارسازه نه ساکنین اینجا!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خواهش خب چون بیشتر عکس ها متاثرم کرد اینجا گذاشتم اگه جاش مناسب نیست مدیر محترم تغییرش بده من تا به حال تو تلویزیون مستند یا گزارش یا خبری در مورد دریاچه ارومیه ندیدم شما دیدید؟ اصلا توجه می کنن؟ خیلی مستند در این باره ساخته شده ولی هیچکدوم پخش نشد چون متاسفانه با سیاست قاطیش کردن هر چی هم من و امثال من فریاد میزنیم فایده ای نداره 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اوایل مرداد ماه هم تو چی چست نشستی بود که یکی از مسائل مورد بحث ش همین دریاچه بود... متاسفانه چون امتحان داشتم نتونستم برم...اگه کسی هست که رفته لطفا نتایجشو اینجام بزاره... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اوایل مرداد ماه هم تو چی چست نشستی بود که یکی از مسائل مورد بحث ش همین دریاچه بود...متاسفانه چون امتحان داشتم نتونستم برم...اگه کسی هست که رفته لطفا نتایجشو اینجام بزاره... حیف منم نرفتم:icon_pf (34): کویـــر نمک در ارومیه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ الان تو هفته نامه اطلاعات هفتگی خوندم 53 درصد دریاچه خشک شده...:icon_pf (34): به نظر بیشتر میاد ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده