Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پارس چقدر پارسی ها کم هستن 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همدان ولی نظرسنجی درس نیستا ! لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم یه نظرسنجی بذارم یه آمار بگیرم ببنیم بیشتر نواندیش ها کجایی هستن. فکر کنم تهران و مشهد و تبریزیا از همه بیشتر باشن. حالا گزینه ها رو طوری در نظر گرفتم تا جاهایی که به نظر بیشتره جدا از سایر استان ها باشه: 1- تهران 2- آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل 3- خراسان های رضوی و شمالی و جنوبی 4- اصفهان و یزد 5- فارس 6- خوزستان و بوشهر 7- گلستان و مازندران و گیلان 8- قم، قزوین، زنجان، سمنان، مرکزی کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان 9- همدان، لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان، کرمانشاه 10- اصلاً ایران نیستم (کدوم کشور و شهر هستی؟) منتظر هستم ببینم فعالای انجمن نواندیشان بیشتر کجایی هستن. من که خودم کرجم خو چرا این همه رو با هم نوشتی؟ الان از کجا معلوم میشه اونایی که به 8 رای دادن باسه کوجان آقای ارشدیوون؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ man bache mashhadam vali dar uni shahrood tahsil mikonam 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ مرکزی فقط نه نفر + بهار و وحید اگه رای نداده باشن با مین و پسر ایرانی میشیم 13 نفر 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ دادا اصفهوني هام كم نيستناااااااااااااا لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ استان فارس استانی که مهد و شعر و ادبه و عروس شهرهاش هم هر کی گفت کجاست؟ خوب معلومه دیگه نی ریز شهر گل و بلبل:Ghelyon::w139: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ کردستون همون کردستان ...بعد چیییییییییییییییی سنندج 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ قم و قزوین و زنجان ربطش به سیستان و بلوچستان چیه که تو یه گروه قرار گرفتن؟ 6 لینک به دیدگاه
اتیلای خون 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوزستان و بوشهر ربطشون چیه که داخل یه گروه هستن؟ 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ کرمان ......یه چند وقت دیگم سیستان بلوچستان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده