goddess_s 16415 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 گفتم یه نظرسنجی بذارم یه آمار بگیرم ببنیم بیشتر نواندیش ها کجایی هستن. فکر کنم تهران و مشهد و تبریزیا از همه بیشتر باشن. حالا گزینه ها رو طوری در نظر گرفتم تا جاهایی که به نظر بیشتره جدا از سایر استان ها باشه: 1- تهران 2- آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل 3- خراسان های رضوی و شمالی و جنوبی 4- اصفهان و یزد 5- فارس 6- خوزستان و بوشهر 7- گلستان و مازندران و گیلان 8- قم، قزوین، زنجان، سمنان، مرکزی کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان 9- همدان، لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان، کرمانشاه 10- اصلاً ایران نیستم (کدوم کشور و شهر هستی؟) منتظر هستم ببینم فعالای انجمن نواندیشان بیشتر کجایی هستن. من که خودم کرجم خو چرا این همه رو با هم نوشتی؟ الان از کجا معلوم میشه اونایی که به 8 رای دادن باسه کوجان آقای ارشدیوون؟ 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 مرکزی فقط نه نفر + بهار و وحید اگه رای نداده باشن با مین و پسر ایرانی میشیم 13 نفر 2
نسترن 2411 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 استان فارس استانی که مهد و شعر و ادبه و عروس شهرهاش هم هر کی گفت کجاست؟ خوب معلومه دیگه نی ریز شهر گل و بلبل:Ghelyon::w139: 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 قم و قزوین و زنجان ربطش به سیستان و بلوچستان چیه که تو یه گروه قرار گرفتن؟ 6
ارسال های توصیه شده