mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2012 سلام به هردو ببینم چه میکنین با این بخش شیمی ایشالله زود زود تالار بشه 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 آبان، 2012 ایشالا که تالار میشههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: یعنی میگی آّب دهن با مو واکنش میده سبب ریزش مو میشه ای وای خاک عالم :icon_pf (34): 7
ایلین1366 5544 ارسال شده در 22 آبان، 2012 سلام دوستان منم ایلینم دانشجوی ترم 5 رشته شیمی کاربردی هستم خوشحال میشم باهم در این تالار همکاری کنیم و سطح علمیمون رو در رشته شیمی بالا ببریم متشکرم 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 آبان، 2012 سلام دوستان منم ایلینم دانشجوی ترم 5 رشته شیمی کاربردی هستم خوشحال میشم باهم در این تالار همکاری کنیم و سطح علمیمون رو در رشته شیمی بالا ببریم متشکرم به به سلام آیلین خیلی خیلی خوش آمدی امیدوارم به بالا رفتن سطح دانشمون بتونیم کمک کنیم و البته زودتر اینجا جدا شه بشه یک بخش جدا منم مطالبی که دوست دارم بگذارم 7
pesare baba 2250 ارسال شده در 22 آبان، 2012 سلام ایلین خانوووم. خیلی خوشومدییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: 5
B.Hadi 485 ارسال شده در 23 آبان، 2012 سلام به هردوببینم چه میکنین با این بخش شیمی ایشالله زود زود تالار بشه سلااااام ايشالا ايشالا ایشالا که تالار میشههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: یعنی میگی آّب دهن با مو واکنش میده سبب ریزش مو میشه ای وای خاک عالم :icon_pf (34): ايشالاااا آره انگاري.. سلام دوستان منم ایلینم دانشجوی ترم 5 رشته شیمی کاربردی هستم خوشحال میشم باهم در این تالار همکاری کنیم و سطح علمیمون رو در رشته شیمی بالا ببریم متشکرم سلاام خوش اومدين..:w70: به به سلام آیلین خیلی خیلی خوش آمدی امیدوارم به بالا رفتن سطح دانشمون بتونیم کمک کنیم و البته زودتر اینجا جدا شه بشه یک بخش جدا منم مطالبی که دوست دارم بگذارم چه مطالبي؟ ها ها؟ :ydm47612zsesgift969 سلام ایلین خانوووم. خیلی خوشومدییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: سلام پسر شجاع :4uboxsmiley: 4
آووگادرو 81 ارسال شده در 11 دی، 2012 سلام من آووگادرو هستم از اقوام مندلیف اسم کوچیکم آمادئو هست. حالا دیگه چیکار کنیم به خواست خداوند تونستم یه عددی رو کشف کنم. چون اون دوره زمونه کمبود اسم داشتیم من اسم خودمو گذاشتم رو این عدد. میدونید چقد زحمت کشیدم تا این عدد 6.0225*10^23 رو کشف کنم؟؟ باشد که از من یاد کنید و من الله توفیق 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 دی، 2012 سلام من آووگادرو هستم از اقوام مندلیف اسم کوچیکم آمادئو هست. حالا دیگه چیکار کنیم به خواست خداوند تونستم یه عددی رو کشف کنم. چون اون دوره زمونه کمبود اسم داشتیم من اسم خودمو گذاشتم رو این عدد. میدونید چقد زحمت کشیدم تا این عدد 6.0225*10^23 رو کشف کنم؟؟ باشد که از من یاد کنید و من الله توفیق سلاممممممممممممممممممممممممم آووگادروووووووووووووووووو به انجمن و به تالار شیمیییییییی خوش آمدید :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: روحت شاد و یادت گرامی باد :hapydancsmil: 2
mohamad_tanha 70 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 سلام دوستان من محمد هستم 22 سالمه دانشجو ترم 7 مهندسی شیمی صنایع گاز تازه عضو شدم. 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 سلامممممممممممممممم خوش آمدیددددددددددد :hapydancsmil::hapydancsmil: 5
soil eng 17164 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 اهوم اهوم معرفی میکنم: الهه هستم از نواندیشان آمادگی خود را جهت فعالیت در این تالار(تاپیک های مرتبط با رشته م) اعلام میدارم. 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 اهوم اهوم معرفی میکنم:الهه هستم از نواندیشان آمادگی خود را جهت فعالیت در این تالار(تاپیک های مرتبط با رشته م) اعلام میدارم. الهههههههههههه خوش اومدیییییییییییی من که اصلا نمیشناسمت کیستی ؟ تازه واردی ؟ آخییییییییییییییییییییییییییییییی کاربر تازه وارد 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 اهوم،تازه 3 سالی میشه عضو شدم چه خانوم مدیر مهربونی....میسی 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 اهوم،تازه 3 سالی میشه عضو شدمچه خانوم مدیر مهربونی....میسی چه خانوم محترمی اواااااااااا میشه باهات آشنا شم شماره بدم ( ستاد اغفال دختران جوان ) 1
z.b 6335 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 به به شیمیست های تازه وارد خیلی خوش اومدین، صفا آوردین.. زینب هستم، دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی معدنی بودم البته، دو هفته پیش دفاع کردم بالاخره:hapydancsmil:. اینجا رو تازه پیدا کردم، دارم از مطالب ارزشمندش لذت میبرم بسی. خوشحالم که افتخار آشنایی با شماها رو پیدا کردم:flowerysmile:. دیگه خلاصه خطایی اگه سرمیزنه ازمون بذارین به حساب تازه کار بودن:sorry:، مرسی از همه:icon_gol:. با سلام. 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 به به شیمیست های تازه وارد خیلی خوش اومدین، صفا آوردین..زینب هستم، دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی معدنی بودم البته، دو هفته پیش دفاع کردم بالاخره:hapydancsmil:. اینجا رو تازه پیدا کردم، دارم از مطالب ارزشمندش لذت میبرم بسی. خوشحالم که افتخار آشنایی با شماها رو پیدا کردم:flowerysmile:. دیگه خلاصه خطایی اگه سرمیزنه ازمون بذارین به حساب تازه کار بودن:sorry:، مرسی از همه:icon_gol:. با سلام. :w66::w66: سلاااااااااااااااااااااام بر شما زینب خانوم گل خوبیییییییییییییییییی ؟ دفاع کردی ؟ به به :icon_pf (19)::icon_pf (19):به به :w71::w330::w330::w330::w330:شیرینی بده:biggrin: 3
z.b 6335 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 مرسی، مررسی، مرررسی، مررررسی، قربان شما:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:icon_gol: آره دیگه اینجوری میگن شیرینی؟؟ شیرینی داره مگه؟ بفرمایید شیرینی: :4chsmu1: 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 مرسی، مررسی، مرررسی، مررررسی، قربان شما:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:icon_gol:آره دیگه اینجوری میگن شیرینی؟؟ شیرینی داره مگه؟ بفرمایید شیرینی: :4chsmu1: اسیدی چیزی نریخته باشی بخوریم بمیریم مشکوکم به تو مشکوکم :icon_razz: 2
ارسال های توصیه شده