کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان گرامی مهندس خودم.والامن ترم3 مهندسی شیمی دانشگاه فردوسیم اتفاقی بااینجا اشنا شدم تازه واردم کمکم کنید هیچکسو نمیشناسم سلام دوست خوبمون... همه اتفاقی میان...مهم موندنه... خوش تشریف آوردی.... 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوست خوبمون...همه اتفاقی میان...مهم موندنه... خوش تشریف آوردی.... مرسی ازاشناییتون خوشبختم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ مرسی ازاشناییتون خوشبختم منم همین طور 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سلام امین هستم 21 ساله خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلام امین هستم 21 ساله خوش اومدی این انجمن ماکه خیلی غیراکتیوه خداکنه بعدازین درست بشه 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خوش اومدیاین انجمن ماکه خیلی غیراکتیوه خداکنه بعدازین درست بشه سلام دوست خوبم به نظرت چجوری اکتیو میشه وقتی هیچ کدوم از کاربرا یه پست علمی نمیذارن؟؟یه نگاهی به بخشای تالار شیمی بندازیم،کدوم از اینایی که اول ثبت نام میان اینجا واسه معرفی بعد تو بخشای دیگه فعالیت میکنن و پست علمی میذارن!!!!؟؟؟؟ اگه اکتیو نیست بخاطر خودمونه. ممنونم 3 لینک به دیدگاه
amin_delpiero 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خوش اومدیاین انجمن ماکه خیلی غیراکتیوه خداکنه بعدازین درست بشه سلام دوست خوبمبه نظرت چجوری اکتیو میشه وقتی هیچ کدوم از کاربرا یه پست علمی نمیذارن؟؟یه نگاهی به بخشای تالار شیمی بندازیم،کدوم از اینایی که اول ثبت نام میان اینجا واسه معرفی بعد تو بخشای دیگه فعالیت میکنن و پست علمی میذارن!!!!؟؟؟؟ اگه اکتیو نیست بخاطر خودمونه. ممنونم امیدوارم که فعال تر از الان بشه 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوست خوبمبه نظرت چجوری اکتیو میشه وقتی هیچ کدوم از کاربرا یه پست علمی نمیذارن؟؟یه نگاهی به بخشای تالار شیمی بندازیم،کدوم از اینایی که اول ثبت نام میان اینجا واسه معرفی بعد تو بخشای دیگه فعالیت میکنن و پست علمی میذارن!!!!؟؟؟؟ اگه اکتیو نیست بخاطر خودمونه. ممنونم خب من میخوام بذارم چیکارکنم؟ بیاین ازهمین حالا شروع کنیم باهم ماچندنفر 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ خب من میخوام بذارم چیکارکنم؟بیاین ازهمین حالا شروع کنیم باهم ماچندنفر باید مقاله هایی غیر از مقاله هایی که اینجا هست جمع کنیم.ایده های جدیدی برای جذابیت تالار مثل مسابقه داشته باشیم.اینم چندتا لینک برای آشنایی بیشتر: مسابقه مهندسي شيمي بین آقایون و خانم ها [h=3]تجربه های یک مهندس شیمی ![/h] 4 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ باید مقاله هایی غیر از مقاله هایی که اینجا هست جمع کنیم.ایده های جدیدی برای جذابیت تالار مثل مسابقه داشته باشیم.اینم چندتا لینک برای آشنایی بیشتر: مسابقه مهندسي شيمي بین آقایون و خانم ها تجربه های یک مهندس شیمی ! خب شماکه رهبری به ماها دستور بده ماهم اطاعت میکنیم 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ خب شماکه رهبری به ماها دستور بده ماهم اطاعت میکنیم اختیار داری عزیزم...من هرچی باید میگفتم گفتم حالا کار دست خودتون موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
mortimer59 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سلام به دوستان من هم مرتضی هستم میم شیمی گرایش بهره برداری از منابع نفت کارمند شرکت نفت. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ به دوستان تازه وارد خوش امد میگوییم منتظر فعالیت های سازنده شما درتالار تخصصی تان هستیم با ارزوی موفقیت روزافزون 3 لینک به دیدگاه
731 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من مهندسی نیستم شیمش کاربردی ام :sad0: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من مهندسی نیستم شیمش کاربردی ام :sad0: سلام شما میتونی این قسمت تالارو ببینی:شیمی موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
sh-chemist 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم سارا هستم دانشجوی طراحی فرایندهای صنایع نفت .راستی یه جا دیدم که بهتره به جای مهندسی شیمی بگیم مهندسی فرایند تا با شیمی اشتباه نشه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم سارا هستم دانشجوی طراحی فرایندهای صنایع نفت .راستی یه جا دیدم که بهتره به جای مهندسی شیمی بگیم مهندسی فرایند تا با شیمی اشتباه نشه. سلام. خوش اومدی یه توضیحی میدی که حالا چرا فرآیند؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده