ستاره 67 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سلام بچه ها چرا هیشکی سراغ این بخش نمیاد؟خبریه؟واقعا دیگه دارم ناامید میشم.کجایید پس؟ لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بازم سلام بچه ها چرا هیشکی سراغ این بخش نمیاد؟خبریه؟واقعا دیگه دارم ناامید میشم.کجایید پس؟ سلام دوست عزیز من خودم هر روز به تالار سر میزنم و مطلب ارسال می کنم، اگر هم که میبینید تو این تایپیک پست ارسال نمی کنم اینه که این کار اسپم تلقی میشه و هیچ سودی برای بخش نداره 3 لینک به دیدگاه
marziyeh66 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من مرضیه د.دانشجوی ترم 3کارشناسی ارشد گرایش شیمی فیزیک هستم. 5 لینک به دیدگاه
marziyeh66 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون میشم اگر مقاله های خوب در رابطه با شیمی فیزیک هم داشته باشیم 5 لینک به دیدگاه
marziyeh66 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من شیمی فیزیک تدریس میکنم اگر سوالی داشتید در خدمتم ولی آقای مدیر قول داده مقاله خوب برای رشته من معرفی کنه. 5 لینک به دیدگاه
marziyeh66 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلام کتایون جان منم از آشنایی با شما خوشبختم 5 لینک به دیدگاه
Habibollahi.E 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من الهام دانشجوی سال آخر مهندسی شیمی دانشگاه شیراز هستم در حال حاضر کارآموزی و پروژه امو میگذرونم برام آرزوی موفقیت کنید لطفا:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
refiner 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام اینجارو یکی از دوستای خوبم معرفی کرده وقراره یخورده بهش کمک برسونم! ممنون از کسانی که کمک میکنند وکسانی که میخوان فعالیت کنن:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
sckofild 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام.احسان هستم.مهندسی شیمی دانشگاه تهران...ترم 5 کارشناسی...فکر کنم از همتون کوچیکترم...........:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام حانیه هستم ...معماری میخونم....از اشنایی همتون خوشبختم!:biggrin: این تاپیکو دیدم یاد دوران دبستانم افتادم که هر کسی بلند میشد خودشو معرفی میکرد 1 لینک به دیدگاه
unification 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام.احسان هستم.مهندسی شیمی دانشگاه تهران...ترم 5 کارشناسی...فکر کنم از همتون کوچیکترم...........:JC_thinking: سلام اقا احسان منم ترم پنج هستم خوشحالم از اشناییتون.امیدوارم بیشتر ببینیمتون 2 لینک به دیدگاه
unification 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام حانیه هستم ...معماری میخونم....از اشنایی همتون خوشبختم!:biggrin:این تاپیکو دیدم یاد دوران دبستانم افتادم که هر کسی بلند میشد خودشو معرفی میکرد سلام خانم معمار خوش اومدین صفا اوردین 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستای خوبم..... خوش اومدین....موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام خانم معمار خوش اومدین صفا اوردین مرسی :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ مرسی :girl_blush2: :texc5lhcbtrocnmvtp8 خونه خودت عزیزم....هر وقت خواستی بیا 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8خونه خودت عزیزم....هر وقت خواستی بیا مخسی :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
unification 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ راستی اومدین خونه خودتون یه چندتا پست مرتبط هم بیارین لطفا:yes: 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان گرامی مهندس خودم.والامن ترم3 مهندسی شیمی دانشگاه فردوسیم اتفاقی بااینجا اشنا شدم تازه واردم کمکم کنید هیچکسو نمیشناسم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده