atia 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام.ببخشید این راکتور ماکزیمم دما و فشاری که میتونه داشته باشه، چقدره؟ راکتور مذکور کجا هست؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
atia 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ بله حتما من ارشد واحد پلیمریزاسیون و همچنین دبیر کمیته فرایند هستم واحد ما دارای یک راکتور لوله ای و فرایند آن از نوع دوغابی می باشد. ببخشید این راکتور کجاست و ماکزیمم چه دما و فشاری میتونه تحمل کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام...من کتایونم...گرایشم صنایع شیمیایی معدنی بوده... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام...من کتایونم...گرایشم صنایع شیمیایی معدنی بوده... سلام خیلی خوش اومدین الان در حال حاضر مشغول چه کاری هستی؟ گویا فارغ التحصیل شدی 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ مرسی...فارغ التحصیل شدم اما کارم کاملا بی ربطه به رشته ام...زبان تدریس می کنم... 2 لینک به دیدگاه
vessel 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر میم شیمی ای ول داداش من مجید م.شیمی گرایش پالایش 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر میم شیمیای ول داداش من مجید م.شیمی گرایش پالایش سلام خوش اومدین فارغ التحصیلین؟ کدوم دانشگاه تحصیل کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
vessel 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ممنون میم شیمی جان 3 ساله فرغ التحسیل شدم الانم به عنوان ناظر در پروژه های نمک زدایی مناطق نفت خیز جنوب مشغول به کارم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ممنون میم شیمی جان3 ساله فرغ التحسیل شدم الانم به عنوان ناظر در پروژه های نمک زدایی مناطق نفت خیز جنوب مشغول به کارم پس شاغلین خداروشکر از کارتون راضی هستین؟ لینک به دیدگاه
matador0511 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام.منم علی ام آزاد قوچان صنایع گاز میخونم.آقا خیلی از مقالات دانلود نمیشه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین کدوم مقالات؟ تو تاپیک خودشون اعلام کنین تا پیگیری بشه ممنون از توجهتون موفق باشین لینک به دیدگاه
vessel 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ کاره دیگه خوبه راضیم ایشالا که همه برن سر کار 2 لینک به دیدگاه
masoud rezaeefard 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ salam be hame bacheha man masoudam terme 3 arshad shimi aali hastam daneshgahe tehran 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ salam be hame bacheha man masoudam terme 3 arshad shimi aali hastam daneshgahe tehran سلام مسعود جان خیلی خوش آمدین انشاالله که بتونیم از دانسته هاتون تو انجمن بهره ببریم 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ داشتم رد میشدم گفتم سلامی عرض کنم به دوستان میم شیمی و از محمد عزیز بابت زحماتی که می کشه تشکر کنم :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون امین جان از لطفت سعی کن همیشه از این ورا رد بشی لینک به دیدگاه
leila_m 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ salam be hame man daneshjuye mohandesie shimi shiraz univesity gerayeshe petroshimi palayesh va gas har3 ro shiraz eraee mide ba ejazatun 1 لینک به دیدگاه
zh! 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam be hamegi.man zeinab, mim shimi hastam 1 لینک به دیدگاه
ملیکا همدانی 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام منم میم شیمی گرایش صنایع شیمیایی معدنی تهران شمال 1 لینک به دیدگاه
tifoid 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان. منم میم شیمی گرایش طراحی فرآیندهای صنایع نفت ترم اخر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده