کتایون 15176 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 سلام به دوستان گرامی مهندس خودم.والامن ترم3 مهندسی شیمی دانشگاه فردوسیم اتفاقی بااینجا اشنا شدم تازه واردم کمکم کنید هیچکسو نمیشناسم سلام دوست خوبمون... همه اتفاقی میان...مهم موندنه... خوش تشریف آوردی.... 1
ایناز 981 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 سلام دوست خوبمون...همه اتفاقی میان...مهم موندنه... خوش تشریف آوردی.... مرسی ازاشناییتون خوشبختم 2
ایناز 981 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 سلام امین هستم 21 ساله خوش اومدی این انجمن ماکه خیلی غیراکتیوه خداکنه بعدازین درست بشه 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 خوش اومدیاین انجمن ماکه خیلی غیراکتیوه خداکنه بعدازین درست بشه سلام دوست خوبم به نظرت چجوری اکتیو میشه وقتی هیچ کدوم از کاربرا یه پست علمی نمیذارن؟؟یه نگاهی به بخشای تالار شیمی بندازیم،کدوم از اینایی که اول ثبت نام میان اینجا واسه معرفی بعد تو بخشای دیگه فعالیت میکنن و پست علمی میذارن!!!!؟؟؟؟ اگه اکتیو نیست بخاطر خودمونه. ممنونم 3
amin_delpiero 32 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 خوش اومدیاین انجمن ماکه خیلی غیراکتیوه خداکنه بعدازین درست بشه سلام دوست خوبمبه نظرت چجوری اکتیو میشه وقتی هیچ کدوم از کاربرا یه پست علمی نمیذارن؟؟یه نگاهی به بخشای تالار شیمی بندازیم،کدوم از اینایی که اول ثبت نام میان اینجا واسه معرفی بعد تو بخشای دیگه فعالیت میکنن و پست علمی میذارن!!!!؟؟؟؟ اگه اکتیو نیست بخاطر خودمونه. ممنونم امیدوارم که فعال تر از الان بشه 2
ایناز 981 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 سلام دوست خوبمبه نظرت چجوری اکتیو میشه وقتی هیچ کدوم از کاربرا یه پست علمی نمیذارن؟؟یه نگاهی به بخشای تالار شیمی بندازیم،کدوم از اینایی که اول ثبت نام میان اینجا واسه معرفی بعد تو بخشای دیگه فعالیت میکنن و پست علمی میذارن!!!!؟؟؟؟ اگه اکتیو نیست بخاطر خودمونه. ممنونم خب من میخوام بذارم چیکارکنم؟ بیاین ازهمین حالا شروع کنیم باهم ماچندنفر 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خب من میخوام بذارم چیکارکنم؟بیاین ازهمین حالا شروع کنیم باهم ماچندنفر باید مقاله هایی غیر از مقاله هایی که اینجا هست جمع کنیم.ایده های جدیدی برای جذابیت تالار مثل مسابقه داشته باشیم.اینم چندتا لینک برای آشنایی بیشتر: مسابقه مهندسي شيمي بین آقایون و خانم ها [h=3]تجربه های یک مهندس شیمی ![/h] 4
ایناز 981 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 باید مقاله هایی غیر از مقاله هایی که اینجا هست جمع کنیم.ایده های جدیدی برای جذابیت تالار مثل مسابقه داشته باشیم.اینم چندتا لینک برای آشنایی بیشتر: مسابقه مهندسي شيمي بین آقایون و خانم ها تجربه های یک مهندس شیمی ! خب شماکه رهبری به ماها دستور بده ماهم اطاعت میکنیم 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خب شماکه رهبری به ماها دستور بده ماهم اطاعت میکنیم اختیار داری عزیزم...من هرچی باید میگفتم گفتم حالا کار دست خودتون موفق باشید 3
mortimer59 16 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 سلام به دوستان من هم مرتضی هستم میم شیمی گرایش بهره برداری از منابع نفت کارمند شرکت نفت. 3
spow 44198 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 به دوستان تازه وارد خوش امد میگوییم منتظر فعالیت های سازنده شما درتالار تخصصی تان هستیم با ارزوی موفقیت روزافزون 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 سلام من مهندسی نیستم شیمش کاربردی ام :sad0: سلام شما میتونی این قسمت تالارو ببینی:شیمی موفق باشی 2
sh-chemist 16 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سلام منم سارا هستم دانشجوی طراحی فرایندهای صنایع نفت .راستی یه جا دیدم که بهتره به جای مهندسی شیمی بگیم مهندسی فرایند تا با شیمی اشتباه نشه. 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سلام منم سارا هستم دانشجوی طراحی فرایندهای صنایع نفت .راستی یه جا دیدم که بهتره به جای مهندسی شیمی بگیم مهندسی فرایند تا با شیمی اشتباه نشه. سلام. خوش اومدی یه توضیحی میدی که حالا چرا فرآیند؟ 1
ارسال های توصیه شده