سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ داخل بحثای زنونه مردونه نمیشم ولی چیزی که تا حالا فهمیدم اینکه باید مهارت زندگی مشترک رو یاد گرفت هرلحظه تمرینش کرد بهم دیگه یاداوری کرد صبرو حوصله داشت چیزایی که ما جوونا هنوزاون مهارتها رو دریافت نکردیم 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نکته بسیار زیبایی بود من تا حالا بهش توجه نکرده بودم. اما یه مطلبی را من بگم. من فکر میکنم یکم داره به اقایون این وسط ظلم میشه. پدر خودتون را در نظر بگیرید یا برادرتونو وقتی درباره شغل خارج از خانه و توی جامعه صحبت میکنیم وقتی داریم حرف از مسئولیت زندگی میزنیم .باور کنید کار سنگینیه مخصوصا توی کشوری مثل ایران. فشاری که یه مرد باید بیرون خونه تحمل کنه و تازه وقتی میاد خونه یه سری مشکلات دیگه هم بهش اضافه بشه. واقعا سخته. خود من اگر به دلایلی سر کار نرم و خونه بمونم نمیتونم این انتظار را داشته باشم که همسر من هم وقتی شرایط روحی منو داشته باشه. کار خونه زیاده درسته تکراریه درسته! اونقد که باید به چشم بیاد نمیاد کاملا درسته! . اما از نظر فشار روحی اصلا قابل مقایسه با با کار بیرون نیست. مردها اینقدر گرفتاری دارن که دیگه ما نمیتونم انتظار داشته باشم دقت و ظرافت و حوصله خانمشونو توی خونه داشته باشن. هر چند همه اینها نسبی است و در شرایط مختلف فرق میکنه . اما به نظر من انتظارات باید منطقی باشه. خیلی چیزا را ما میتونیم توی خانواده هامون متوجه بشیم. به همه ابعاد قضیه نگاه کنیم بهتره. مثلا مردهایی که دور از خونه هستن ترجیح میدن وقتی بعد از دوهفته میان خونه دیگه زیاد بیرون نرن و توی خونه بمونن . وخیلی از موارد دیگه که حتی اگر کمی هم کمک کنن یا به میل خانواده رفتار کنن شاید به چشم ما کوچیک بیاد اما واقعا قابل ستایشه. به نظر من شرایط یه مرد که هزارتا گرفتاری داره را نمیشه با یه یچه مقایسه کرد. فکر کنم یکم داریم به آقایون زور میگیم. البته حقشونه کاملا باهات موافقم فشار داخل خونه هرچقدر هم باشه بازم سرور و خانوم خودتی اگرم کارت ایراد داشته باشه دیگه خیالت راحته شوهرت یعنی نزدیکترین کست داره بهت ایراد میگیره که اون رو هم میشه با حوصله و صحبت و احترام حل کرد ولی کار بیرون چی باید هزارجور بی احترامی و فشار و توهین رو از طرف ادمای غریبه و بعضا کثیف و پست تحمل کرد اینا اصلا قابل مقایسه نیس از این منظر من مردا رو ستایش می کنم چون واقعا خیلی پوست کلفتن 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خب وقتی جفتشون بیرون کارکنند بهترین حالتش تقسیم کار هست بین جفتشون 7 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا متوجه این مظلومیتمون نبودم:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ درسته تازه هر جا که دوست نداشتی میتونی کارتو عوض کنی یا نری اما یه مرد به راحتی نمیتونه شرایطشو عوض کنه .کار خونه ارامش به خودت میده . غذای خوشمزه درست میکنی میخوری هر وقت خواستی میخوابی هر وقت خواستی بلند میشی هر جور دوست داشتی کار میکنی. به نظر من کار خونه از نظر روحی خیلی عالیه برعکس دنیای بیرون که واقعا وحشتناکه:icon_pf (34): اره ولی نبایدم این دید محض رو داشت اینجوری یعنی فرار کردن از دنیای وحشی و بی رحم بیرونه یه مدت که خونه باشی جرات خودتو از دست میدی(تجربه شو داشتم ) باید یاد بگیریم پوستمون تو جامعه کلفت بشه 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تمیز کردن خونه وآشپزی واقعا سخته .. ولی هر چی باشه از سرو کله زدن با مردم اونم تو گرما سختر نیست.. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ وای خدای من این خانوم ها چقدر فداکارن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یک راز خیلی مردونه که کاش خانومها نخونند. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . صفحه ی دوم شناسنامه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من که هر دو طرف باید از یکدیگر حمایت کنند و چه زن و چه مرد در کارهای داخل و خارج خونه با یکدیگر همکاری داشته و در چرخوندن چرخ بزرگ زندگی امروزی دست داشته باشند. اینکه مرد خودشو جدا از کار خونه ببینه و زن هم به خاطر کار بیرون کار خونه رو فراموش کنه ، جز ایجاد کدورت و سست شدن پیمان زندگی در طول زمان تاثیر دیگری نخواهد داشت. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من که هر دو طرف باید از یکدیگر حمایت کنند و چه زن و چه مرد در کارهای داخل و خارج خونه با یکدیگر همکاری داشته و در چرخوندن چرخ بزرگ زندگی امروزی دست داشته باشند. اینکه مرد خودشو جدا از کار خونه ببینه و زن هم به خاطر کار بیرون کار خونه رو فراموش کنه ، جز ایجاد کدورت و سست شدن پیمان زندگی در طول زمان تاثیر دیگری نخواهد داشت. این خودتی داری این حرف رو میزنی خدایا توبه از گناهان این بگذرررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ این خودتی داری این حرف رو میزنی خدایا توبه از گناهان این بگذرررررررررررررررررررررررر بازم تو .... اگه گذاشتی من به کارم برسم عزیز من اغفال کردن با همین حرفاست دیگه ، پس نه با عزیزم مزیزم باید اغفال کنی . باید روشن فکرانه برخورد کنی تا بیوفتن به دامت آهان فکر کنم نباید تاکتیکامو لو میدادم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بازم تو ....اگه گذاشتی من به کارم برسم عزیز من اغفال کردن با همین حرفاست دیگه ، پس نه با عزیزم مزیزم باید اغفال کنی . باید روشن فکرانه برخورد کنی تا بیوفتن به دامت آهان فکر کنم نباید تاکتیکامو لو میدادم خوب تو چرا جلو من همشظاهر میشی اها این طوری 4 تا چهار تا شکار میکنی چقدر میگیری یه کلاس برا من بزاری و من رو از اذب ای در بیاری فن و تاکتیک هاتو بهم یاد بدی 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوب تو چرا جلو من همشظاهر میشی اها این طوری 4 تا چهار تا شکار میکنی چقدر میگیری یه کلاس برا من بزاری و من رو از اذب ای در بیاری فن و تاکتیک هاتو بهم یاد بدی حاضرم به تو یکی رایگان یاد بدم تا بری و دور و بر من آفتابی نشی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اخ دستت بی بلا یادم باشه جلو زنت ازت تعریف کنم من افتاب مهتاب ام همیشه همه جا هستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده