سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بهنام اتابکی مدیر عامل اراضی عباس آباد تهران در مورد آب بازی مردم در پارک آب و آتش، طبق معمول بحث بد حجابی را به میدان کشیده! و نیروی انتظامی هم همین چند روز دیگر واژه جدید " فتنه دریایی" را نیز به اتهامات مردم اضافه خواهد کرد. اینها حتی از شاد بودن و لبخند ایران و ایرانی نیز آزرده خاطر میشوند. کلا این جماعت با شادی و تفریح مساله دارند! گوشهای از مصاحبه این مدیر عامل اراضی عباس آباد تهران را به نقل از خبرگزاری فارس دنبال میکنیم: مدير عامل اراضي عباس آباد در واكنش به بروز بياخلاقي و اعمال منافي عفت در بوستان آب و آتش گفت كه نيروي انتظامي هم نميتوانست افراد هنجارشكن را متفرق كند. بهنام اتابكي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه روز گذشته عدهاي در يك هماهنگي قبلي در پارك آب و آتش حضور يافته و تصميم گرفته بودند روي يكديگر آب بپاشند، گفت: افرادي كه اقدام به آب بازي كرده بودند، اصولا بدحجاب بودند. البته تعدادي افراد با حجاب نيز در پارك حضور داشتند. وي با بيان اينكه از اتاق كنترل وضعيت را بررسي كردهايم گفت: شيرهاي آب پارك به دليل استفاده بيش از اندازه از بين رفته بود و مجبور شديم آب آنها را قطع كنيم. وي اضافه كرد: تعداد زيادي كيسه نايلون روي زمين ريخته شده بود كه افراد آن را از آب پر كرده و به هوا پرتاب ميكردند و مهم نبود كه روي سر چه كسي فرود ميآيد. وي بيان كرد: از بلندگو اعلام كرديم نايلونها باعث شده است سنسورها از كار بيفتد. به همين دليل آب را قطع كرديم و ساعت حدود 12 اين افراد متفرق شدند. به گفته اتابكي نيروي انتظامي نيز نميتوانست آنها را متفرق كند و از حدود ساعت 9 تا 12 اين افراد اقدام به آببازي كردند و با قطع آب آنها را متفرق كرديم. گفتني است روز گذشته عدهاي از جوانان با حضور در بوستان آب وآتش در قالب آب بازي به اقداماتي دست زدند كه منافي عفت بود. اين اقدامات در ملأعام باعث جريحه دار شدن احساسات مردمي شد و بسياري از رسانهها به اين روند اعتراض كردند. 23 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ که میرین تور دریایی و اعمال منافی عفت انجام میدین :167: 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اینم تصاویرتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواستین برین ببینین خوب افتادین یا نه 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خام این جماعت شدیم و عقل خویش را به دست آنها دادیم !!! لحظه لحظه که آب در آن جمع نامشروع به روی من میریخت،احساس میکردم گلوله های آتش عذاب الهی بر پیکرم میریزد..... خیلی عملیات منافی عفت اسلام عزیز انجام شد،حساب کنید حمام عمومی در سطح شهر جلوی انظار عموی آن هم با پوشش اسلامی.... :w74: اینها همه ارزش های ما را به بازی گرفتند. من بی عرضگی کردم جلوی آنها را نگرفتم. 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خام این جماعت شدیم و عقل خویش را به دست آنها دادیم !!! لحظه لحظه که آب در آن جمع نامشروع به روی من میریخت،احساس میکردم گلوله های آتش عذاب الهی بر پیکرم میریزد..... خیلی عملیات منافی عفت اسلام عزیز انجام شد،حساب کنید حمام عمومی در سطح شهر جلوی انظار عموی آن هم با پوشش اسلامی.... :w74: اینها همه ارزش های ما را به بازی گرفتند. من بی عرضگی کردم جلوی آنها را نگرفتم. اشکال نداره هرچی که تو این یه سال از ملت خمس و زکات و جهاد و نذر و نیاز گرفتی بده به خودم . سفارشتو به آستان اغا میکنم :4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این خواهر اینجا چیکار می کنن؟ ایشون هم بله؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این خواهر اینجا چیکار می کنن؟ایشون هم بله؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشه ؟ این خواهر مگه درجه حرارت نداره بدنش 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ که میرین تور دریایی و اعمال منافی عفت انجام میدین :167: نو اندیشان این وسط چیکاره بود؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اشکال نداره هرچی که تو این یه سال از ملت خمس و زکات و جهاد و نذر و نیاز گرفتی بده به خودم . سفارشتو به آستان اغا میکنم :4chsmu1: به این راحتی ها الله تبارک و تعالی از من نمیگذرد. :w74: میترسم مرا همچون یونس در شکم نهنگی در پارک آب و آتش ، برای چندین سال حبس کند. فقط موندم در ماه مبارک،چطور در شکم نهنگ روزه بگیرم،وقتی مدام آب میاد تو شکمش !!! 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خدا لطفش رو شامل حال من کرد که در این اعمال منافی عفت حضور نداشتم... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نو اندیشان این وسط چیکاره بود؟ هیچی اتیش بیار معرکه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خدا لطفش رو شامل حال من کرد که در این اعمال منافی عفت حضور نداشتم... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بچه های خودمون بودن..من یه سوال دارم..این تفنگ ها رو از کجا آوردن 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بچه های خودمون بودن..من یه سوال دارم..این تفنگ ها رو از کجا آوردن همه چی رو که نمیشه گفت مریم... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ همه چی رو که نمیشه گفت مریم... یعنی من نامحرمم:w00: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پری رو ببین چه کرده با تورش دل همگی رو برده:persiana__hahaha:) 4 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فتنه ی دریایی !!! واقعا جام خالی بوده ... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فتنه ی دریایی !!! یا الله و یا الله و یا الله......... :4564: این حرکت زشت و زننده مصداق بارز حدیث نگاه به نامحرم تیری زهرآلود از ناحیه شیطان است،میباشد. من این فاجعه عظیم را خدمت ملت همیشه در صحنه و آماده برای کفن پوشی ایران اسلامی تسلیت میگویم. مکان تجمع عفاف و تودهنی به دشمن،جلوی تمامی پارک ها و قطع آب آنها. هیهات من الذله. :w768: 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سارا جان دیروز دوستانه و خصوصی خواهش کردم هر تاپیکی و کپی پیس در تالار آزاد استارت نکن متاسفانه مجبورم میکنید از این به بعد هر تاپیک کپی پیسی که در تالار آزاد استارت بشه بسته و حذف بشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده