رفتن به مطلب

مملکته داریم؟؟ پـــــَ نــــــَ پــــــَ فک و فامیله داریم؟؟؟

pianist

ارسال های توصیه شده

این سوال مدتی بود برای خود من هم پیش اومده بود که امروز بطور اتفاقی این مطلب رو تو شبکه اجتماعی دیدم...

50452_211613418710_1523_n.jpg39991853141358249917.jpg njgu4i9h2jj3q5x2enk.jpg

به راستی مافیای «مملکته داریم؟»، «فک و فامیله داریم؟»، «ایـــــران»، «پـــَـ نــه پـَـَــــ» و... در دست چه کسانی است؟

ماجرا را ساده تر هم میشود بازگو کرد:

حفظ و نگهداشت توده، موضوعی است که امروزه مورد توجه بیشتر اتاقهای فکر، نهادهای تصمیم گیری و سیاستمداران خرد و کلان واقع شده است.

خبرگزاریها، سایتهای اینترنتی، وبلاگها، شبکه های رادیویی و تلویزیونی، روزنامه ها، مجلات و سایر ارگانهای اطلاع رسانی همواره تنها و تنها یک هدف داشته اند: «حفظ و نگهداشت توده».

در نگاه اول، میتوان چنین عنوان کرد که شمار بالای بازدیدکنندگان و مخاطبان نوعی شور و احساس را در هر انسانی بر می‌انگیزد. شور «در چشم بودن»، خواسته ایست در بشر با خاستگاهی کاملا ذاتی.

در نگاهی ژرفتر، در می یابیم که همین شور و احساس میتواند بسیاری از تاثیر پذیریهای اجتماعی و فرهنگی را نیز فراهم سازد.

در عصر حاضر، مهم این نیست که «حرف تو به گوش چند نفر میرسد». بلکه مهم آنست که «به چند نفر دسترسی مستقیم داری، تا به وقت نیاز حرفت را به گوششان برسانی».

برای نمونه، میتوان به افرادی همچون «لیدی گاگا» و «جاستین بیبر» اشاره نمود که بسادگی با دهها میلیون طرفدار در فیسبوک، از پرطرفدارترین شخصیتهای دنیا در عصر حاضر محسوب می‌شوند. این در حالیست که هنرمندان بحق و حرفه ای بسیاری هم هستند که بدون طرفدار آنچنانی مانده اند. و در واقع، طرفداران، همان توده‌ی مردمند که به وقت نیاز سرمایه گذاران، حرف شنوی خوبی از آنان از خود نشان خواهند داد.

سرپرستان صفحاتی مانند «مملکته داریم؟»، «فک و فامیله داریم؟»، «پـــَـ نــه پـَـَــــ» و... هیچ خلاقیتی در انتخاب و ارائه‌ی پستها بخرج نمی‌دهند. پستها را خود مردمند که می‌نویسند و خود مردمند که به پستهای دیگران رای می‌دهند و تمام کاری که سرپرستان این صفحات انجام میدهند اینست که پستهای با بیشترین لایک را منتشر میکنند و به این ترتیب روز به روز بزرگتر می‌شوند.

نکته‌ی قابل ذکر اینست که جمع شدن مردم و بیان مشکلاتشان بصورت طنز بطرزی متحد و به نحوی گروهی، خود به تنهایی فاقد هر گونه نقص است. ولیکن این پرسش مطرح است که سرپرست این توده‌ی در حال رشد از مردم چه کسانی هستند؟ بویژه هنگامی که دیده می‌شود بعضا در این صفحات به نرمی برخی تبلیغات نامرتبط نیز صورت می‌گیرد.

در این میان، وجود مافیایی همچون آنچه ذکر گردید (البته در اشل خردتر) که امروز از طریق فیس بوک، ایرانیان را هدف گرفته، انسان را به اندیشه فرو می‌نشاند.

م.پ.

شما چی فکر میکنید؟؟ :hanghead:

• Like 12
لینک به دیدگاه

نوشته ات بوی نظام میده.

چرا همیشه باید ما ایرانی ها یک سرپرست داشته باشیم که سانسورمان کند؟

کثرت گرایی یعنی وجود آراء مختلف در یک مکان و یک زمان...

ولیکن این پرسش مطرح است که سرپرست این توده‌ی در حال رشد از مردم چه کسانی هستند؟ بویژه هنگامی که دیده می‌شود بعضا در این صفحات به نرمی برخی تبلیغات نامرتبط نیز صورت می‌گیرد.

این تبلیغات نامرتبط یعنی چه؟

• Like 10
لینک به دیدگاه
نوشته ات بوی نظام میده.

چرا همیشه باید ما ایرانی ها یک سرپرست داشته باشیم که سانسورمان کند؟

کثرت گرایی یعنی وجود آراء مختلف در یک مکان و یک زمان...

این تبلیغات نامرتبط یعنی چه؟

سوال خوبی پرسیدی...

:icon_gol:

این مطلب رو جایی دیدم که اتفاقا جزء مخالفان هست و بخاطر گرایش سیاسی که داشت با توجه به اینکه فعالیتش فرهنگی بود خودم میخواستم حذفش کنم. ( یعنی آنلایک کنم) دی

• Like 6
لینک به دیدگاه

اینکه سوال پرسیدن نداره

صاحب مملکته داریم منم :ws3:

صاحب فامیله داریم اسیِ:banel_smiley_4:

صاحب پ نـــــــ پ سجاده:4chsmu1:

فقذ نمیدونم صاحب نقی کیه ؟:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینجور مکان ها فقط محلی است برای تخلیه موقت عصبانیت.

من که فکر نمیکنم به گروه خاصی وابسته باشه،الان این انجمن هم توسط خود بچه ها بالا اومد،به کجا وابسته بوده یا هست.

از نظر من بالا رفتن اعتراضات به زبان طنز یا مستقیم در دنیای مجازی،به معنای روز به روز افزوده شدن به ترس ما در مواجهه با با واقعیت ها در دنیای واقعی است.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...