mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم ذر کمال صحت عقل آمادگی خودمو اعلام میکنم امضا: خرزوخان 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم ذر کمال صحت عقل آمادگی خودمو اعلام میکنمامضا: خرزوخان اواااااااا محمددددددد بیا این محمدو اخراج تننننننن اموده میگه خرزو هستش... اوااااا خوبه خرزو حی و حاضر هستشاااا برو شناسنامتو بیار ببینم:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :167::167::167::167::167: اینا هم داداشمن بازم شناسنامه میخای؟ . اینو ببین کافیه:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب اینم من(آرانوس) و هم تیمیم (alismartset) از همین اول بگم اصلا نیاز به مسابقه نیست چون کاملا تیم برنده مشخصه 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خوب اینم من(آرانوس) و هم تیمیم (alismartset)از همین اول بگم اصلا نیاز به مسابقه نیست چون کاملا تیم برنده مشخصه منم باهت موافقم بچه ها برید تیم برنده قاصدک هست 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم باهت موافقم بچه ها برید تیم برنده قاصدک هست اشتباهی عوضی گفتی :w00: تیم برنده تیم ماست شوما هنو به مرحله مقدماتی نکشیده که حذفی پس سنگنتره که .... 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم باهت موافقم بچه ها برید تیم برنده قاصدک هست :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: خانم ها و آقایان اینبار خدای قدرت، تولکاس(TULKAS) و بانوی شهرت، یکتا مـ..........(YEKTA.M) در جریان (هر لحظه که پارتنرم بیاد امکان داره اسم عوض شه هااا.) بزودی در این مکان لوگو نصب میشود 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اشتباهی عوضی گفتی :w00:تیم برنده تیم ماست شوما هنو به مرحله مقدماتی نکشیده که حذفی پس سنگنتره که .... شتر در خواب بیند پنبه دانه...... شبانه روز تمرین کنید شاید تونستید به یه سوال جواب بدید 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: دقیقا موافقم :ws28::ws28::ws28::ws28: شتر در خواب بیند پنبه دانه...... شبانه روز تمرین کنید شاید تونستید به یه سوال جواب بدید منم همینو میگم چچچچچچچچچ نیاز به تمرین نیس اصلا 3 روز خیلی زیاد برا هر سوال ما فقط به 1 دقه نیاز داریم:banel_smiley_4: سه روزو گذاشتن واسه تیمای ضعیف 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا موافقم :ws28::ws28::ws28::ws28: منم همینو میگم چچچچچچچچچ نیاز به تمرین نیس اصلا 3 روز خیلی زیاد برا هر سوال ما فقط به 1 دقه نیاز داریم:banel_smiley_4: سه روزو گذاشتن واسه تیمای ضعیف دلت خوشه ها. :ws28::ws28::ws28::ws28: خود من قراره اول شم 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خانم ها و آقایان اینبار خدای قدرت، تولکاس(TULKAS) و بانوی شهرت، یکتا مـ..........(YEKTA.M) در جریان چ سرو صدایی راه انداختی ...چ تبلیغاتی خدای قدرت...بانوی شهرت...چ واج آرایی یی:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ :167::167::167::167::167: اینا هم داداشمن بازم شناسنامه میخای؟ . اینو ببین کافیه:persiana__hahaha: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دلت خوشه ها. :ws28::ws28::ws28::ws28: خود من قراره اول شم خوب حرف خنده داری زد هادی دیگه:ws28::ws28::ws28::ws28: حسودیت شده اول میشیم:w00: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تنها تیمی که تا الان آماده شده: تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa و ؟؟؟ : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل () : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M تیم دهم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo Viola odorota pianist elahe.elahe2 Ssara vahid2007 ven000s_68 nazfar آرانوس hamid_shahrsaz Atre Baroon خانوم بهار from_hell مهندس خوش فکر unique1366 yasi * m p mehdi q *ملینا* mohamad_rs عجب استقبالی شده این دفعه :jawdrop: اونایی که اعلام آمادگی کردن و تیم تشکیل ندادن، تیمشونم تشکیل بدن، ماشالا تعدادم کم نیست اونایی هم که هنوز اسم انتخاب نکردن واسه تیمشون انتخاب کنن. 16 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: آرانوس عجب استقبالی شده این دفعه :jawdrop: اونایی که اعلام آمادگی کردن و تیم تشکیل ندادن، تیمشونم تشکیل بدن، ماشالا تعدادم کم نیست اونایی هم که هنوز اسم انتخاب نکردن واسه تیمشون انتخاب کنن. من که تیممو گفتم فقط اسمو و لوگو نداره که در آینده ای نه چندان نزدیک میگیم 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تنها تیمی که تا الان آماده شده:تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa و ؟؟؟ : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل () : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M تیم دهم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo Viola odorota pianist elahe.elahe2 Ssara vahid2007 ven000s_68 nazfar آرانوس hamid_shahrsaz Atre Baroon خانوم بهار from_hell مهندس خوش فکر unique1366 yasi * m p mehdi q *ملینا* mohamad_rs عجب استقبالی شده این دفعه :jawdrop: اونایی که اعلام آمادگی کردن و تیم تشکیل ندادن، تیمشونم تشکیل بدن، ماشالا تعدادم کم نیست اونایی هم که هنوز اسم انتخاب نکردن واسه تیمشون انتخاب کنن. مملی توریست گروه داله کهههه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ زود گروهاتونو تشکیل بدین دیگه بعد که ببازید بهونه میارید که با هم مچ نبودین و.... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منو ونوس هم میخوایم با هم همگروه بشیم.بزار بیاد.اگه تایید کرد اینچا اعلام میکنم! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تجدید میثاق با آرمان های اما راحل اول میشه امام میدونه که حقشه به لطفه امام و بچه ها تجدید میثاق با آرمان های امام راحل اول میشه تجدید میثاق با آرمان های امام راحل اول میشه لا لا لای لای لالای لالای لا لا لای لای لالای لالای 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده