hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ لوگو رو تو رو خدا نیگاه کن...اسم تیم از همین الان معلومه دیگه: حاملگی:persiana__hahaha: :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ شوما بگو من شونصد تا نماینده میریزم اینجا دو نفر چیه!! شونصدتا رو ول کن خودتو عشقه شرکت کن:w72: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گروه من و کیوان گروه "آقایان خاص" این هم لوگو: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ لوگو رو تو رو خدا نیگاه کن...اسم تیم از همین الان معلومه دیگه: حاملگی:persiana__hahaha: نخیر این چه اسمه غیر اسلامییه؟ اون خانمه اضافه وزن داره 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اسم نداره تیممون اما لوگو داره ، لوگوی تیمه ما: این دیگه چه لوگو ایه!!! 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم اومدم... دفعه پیش ما سوم شدیم...( ) . . بینم هم گروهی پیدا میکنم.... این بار اول میشیم...:دی 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه کسی قادرست آنها را شکست دهد؟! Neutron؛ keyvan64 دو نخبه و دو استعداد درخشان تیمی رویایی و باور نکردنی با نام specific Men (آقایان خاص) 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این دیگه چه لوگو ایه!!! یک لوگوی خاص آقای خاص 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب،سوال رو تغییر بدن. :w16: منم همینو میگم گروه ما :::: شیـــما ::: & El Roman اسم نداره تیممون اما لوگو داره ، لوگوی تیمه ما: کاپیتان تیم: ::: شیـــما ::: آخر لوگو یعنی این:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر این چه اسمه غیر اسلامییه؟ اون خانمه اضافه وزن داره والا تا جایی که ما کاپیتان تیمتون رو هفته پیش دیدیم برآمدگی ایی مشاهده نشد! نکنه دوپینگ کرده؟:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هادی ناصح و S.Tabassom هم با هم هم گروه هستیم. اسم تیم و لوگو رو هم بعدا اعلام می کنیم. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ گروه ما :::: شیـــما ::: & El Roman اسم : تجدید میثاق با آرمان های امام راحل ، لوگوی تیمه ما: کاپیتان تیم: ::: شیـــما ::: ویرایش 5 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی کی میتونه من و هم گروهم ..... رو شکست بده آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تجدید [/url]میثاق با آرمان های امام راحل ، لوگوی تیمه ما: :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب من که امادم بذار یه همگروهی پیدا کنم بر میگردم:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ والا تا جایی که ما کاپیتان تیمتون رو هفته پیش دیدیم برآمدگی ایی مشاهده نشد! نکنه دوپینگ کرده؟:persiana__hahaha: چه ربطی به کاپیتان داره؟ لوگو چکیده ای از مرام نامه تیمه مرام نامه تیم هم همون اسم تیمه اسم تیم هم همون علت رخداد های دهه 60 هست 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ شکلک در راستای آرمان های امامه راحله ب سخره نیگرین 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ شکلک در راستای آرمان های امامه راحله ب سخره نیگرین با تشکر از همکاران خدوممان در واحد گرافیک حفظ و نشر آثار آن بزرگوار که زحمت شکلک رو کشیدند 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ مراسم نمایش جامه؟ بده ماچش کنیم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده