گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تیم هفدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : میبینم که همشهری پیدا کردیم...... 4
keyvan64 3123 ارسال شده در 3 آبان، 2011 از اونجا که خیلی ها از نام تیم آقایان خاص بهت زده شدن و رعب و وحشت شدیدی از سوالات تیم ما دارند برای اینکه خیلی هم نترسن و آشنایی بیشتری با سطح سوالات تیم آقایان خاص کسب کنن، براشون نمونه سوال میذارم تا بدونن ما سوالات سختی نمیخوایم طرح کنیم. سوالاتی که طرح میشه خیلی راحت کسی که حتی وارد دانشگاه هم نشده میتونه جواب بده... نمونه سوال: سه هم قافیه برای کلمه ی «عشق» نام ببرید؟! 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 از اونجا که خیلی ها از نام تیم آقایان خاص بهت زده شدن و رعب و وحشت شدیدی از سوالات تیم ما دارند برای اینکه خیلی هم نترسن و آشنایی بیشتری با سطح سوالات تیم آقایان خاص کسب کنن، براشون نمونه سوال میذارم تا بدونن ما سوالات سختی نمیخوایم طرح کنیم. سوالاتی که طرح میشه خیلی راحت کسی که حتی وارد دانشگاه هم نشده میتونه جواب بده... نمونه سوال: سه هم قافیه برای کلمه ی «عشق» نام ببرید؟! پاسخنامه هم بذارین , لطفا
keyvan64 3123 ارسال شده در 3 آبان، 2011 مشقشوق طاق :jawdrop::jawdrop::jawdrop: حتماً به شوخی اینا رو گفتی دیگه؟:icon_pf (34): 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 آبان، 2011 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: حتماً به شوخی اینا رو گفتی دیگه؟:icon_pf (34): خوب اینا قافیه میشن دیگه واسه عشق!اشتباه گفتم؟ 4
keyvan64 3123 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اوه وزنشو رعایت نکردم:icon_pf (34): آفرین.. هم قافیه وزن میخواد و اینکه سه حرف آخر باید به هم بخوره... مثلاً : حکایت = شکایت = نهایت 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 آبان، 2011 آفرین.. هم قافیه وزن میخواد و اینکه سه حرف آخر باید به هم بخوره... مثلاً : حکایت = شکایت = نهایت میگم مگه قافیه نباید حداقل یک حرفش مثل هم باشه؟ 3
El Roman 31720 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سه هم قافیه برای کلمه ی «عشق» نام ببرید؟! این اطلاعات عمومی بود؟ :icon_pf (34): 2
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2011 انمونه سوال: سه هم قافیه برای کلمه ی «عشق» نام ببرید؟! مشق دمشق اون یکیش هم نمیگم 2
keyvan64 3123 ارسال شده در 3 آبان، 2011 مشقدمشق اون یکیش هم نمیگم نه میلاد جان.. مشق با عشق نمیتونه هم قافیه بشه...:icon_pf (34): چرا این انجمن ادبیات همه ضعیفه..:icon_pf (34): «م» مشق فتحه داره اما «ع» عشق کسره داره...بنابراین هم قافیه هم نیستن یادمون باشه هم وزن بودن با هم قافیه بودن فرق داره اما دمشق رو درست گفتی..آفرین:icon_gol::icon_gol: دو تا دیگه مونده 6
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نه میلاد جان.. مشق با عشق نمیتونه هم قافیه بشه...:icon_pf (34): چرا این انجمن ادبیات همه ضعیفه..:icon_pf (34): «م» مشق فتحه داره اما «ع» عشق کسره داره...بنابراین هم قافیه هم نیستن یادمون باشه هم وزن بودن با هم قافیه بودن فرق داره اما دمشق رو درست گفتی..آفرین:icon_gol::icon_gol: دو تا دیگه مونده آره درست میگویی خودم فهمیدما:JC_thinking: ولی تو یه سایته نوشته بود گفتم یارو حتما بلده که نوشته همین یدونه بیشتر نیست :JC_thinking: کلمه به زبون فارسی باید باشه فقط؟ 6
keyvan64 3123 ارسال شده در 3 آبان، 2011 آره درست میگوییخودم فهمیدما:JC_thinking: ولی تو یه سایته نوشته بود گفتم یارو حتما بلده که نوشته همین یدونه بیشتر نیست :JC_thinking: کلمه به زبون فارسی باید باشه فقط؟ پــــــــــــــــــــــه نــــــــــــــــــــــــه پـــــــــــــــــــــــــــه به ترکی استانبولی هم میشه:persiana__hahaha: آره میلاد جونم.. به فارسی عزیزم:icon_gol: 5
ارسال های توصیه شده