pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ احتمالا با خودش فک کرده وقتی تیم ما هست شما همون مرحله اول حذف میشین خواسته سرشکسته نشین !!!:persiana__hahaha: جوجه رو آخر پاییز میشمورن... :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ باشه مامان بزرگ جونم آفرین دخترم حالا برو با عروسکت بازی کن تا خودم صدات کنم! دس به چاقو نزنیاااا! جیزه گلم. جوجه رو آخر پاییز میشمورن... :girl_in_dreams: جوجه هاش رنگیه؟ گزینه1؟ گزینه 2؟ هیچکدام؟ هردو؟ سوال انحرافیه؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آفرین دخترم حالا برو با عروسکت بازی کن تا خودم صدات کنم!دس به چاقو نزنیاااا! جیزه گلم. احترام موهای سفیدتو نگه داشتما بچه ها زود بزرگ میشن مادر بزرگ؛ من الان 21 سالمه؛ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آفرین دخترم حالا برو با عروسکت بازی کن تا خودم صدات کنم!دس به چاقو نزنیاااا! جیزه گلم. جوجه هاش رنگیه؟ گزینه1؟ گزینه 2؟ هیچکدام؟ هردو؟ سوال انحرافیه؟ هیچکدام ما به رقبامون میگیم جوجه... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هیچکدام ما به رقبامون میگیم جوجه... بابا آفرین به شما! ما کلا رقیبی نمی بینییییییییییییییییییییییم!! 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسم من و همگروهیم رو بنویسید تو اون لیست مسابقه ... من و sahar68...(سحر ) اسم گروهمون هم....رایبد...( raybod) به معنی خدای اندیشه...:دی 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسم من و همگروهیم رو بنویسید تو اون لیست مسابقه ...من و sahar68...(سحر ) اسم گروهمون هم....رایبد...( raybod) به معنی خدای اندیشه...:دی از همینجا مشخصه بقیه رفقا باید یا انصراف بدن ، احساس حقارت و شکست رو تحمل کنن :shad: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: تیم لوگولو: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم چهاردهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم پانزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم شانزدهم: ؟؟؟ : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم هفدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم هجدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 تیم نوزدهم: تیم Dictators : اعضا: Atre Baroon و bahram_first007 تیم بیستم: تیم raybod : اعضا: sahar68 و from_hell اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa میهن ساز shirin.agro عاطفه صادقیان 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ از همینجا مشخصه بقیه رفقا باید یا انصراف بدن ، احساس حقارت و شکست رو تحمل کنن :shad: :w42::w42::w42: افااااا...حامیان رایبد...میسی مینا جون....:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ :w42::w42::w42:افااااا...حامیان رایبد...میسی مینا جون....:626gdau: ما تا پای جان و آخرین قطره خون ایستاده ایم ، هرچند کار به اونجا ها نمیرسه و سایر تیم ها همین امروز و فرداس که جمع کنن بساطشون رو برن ، 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ما تا پای جان و آخرین قطره خون ایستاده ایم ، هرچند کار به اونجا ها نمیرسه و سایر تیم ها همین امروز و فرداس که جمع کنن بساطشون رو برن ، اگر تو مسابقه اول نشیم با حضور تو تو کل کل اولیم مینا.... 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگر تو مسابقه اول نشیم با حضور تو تو کل کل اولیم مینا.... تو مسابقه هم اولید ، اصن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، خدای اندیشه یعنی خدااای اندیشههههه ، اینو رقبا باید بدونن 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو مسابقه هم اولید ، اصن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، خدای اندیشه یعنی خدااای اندیشههههه ، اینو رقبا باید بدونن ===>من و سحر... مینا و یار چهارم...===> :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ raybod :w42::w42: ععع...مینا هوا میلاد رو داشته باش...این دور داور مسابقات شده... به افتخار داور....:w42::w42: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو مسابقه هم اولید ، اصن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، خدای اندیشه یعنی خدااای اندیشههههه ، اینو رقبا باید بدونن خدای اندیشه که به درد نمی خوره اینجا باید خدای سرچ تو گوگل باشی 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خدای اندیشه که به درد نمی خوره اینجا باید خدای سرچ تو گوگل باشی گوگل...هم نیاز مند اندیشمندانی مثل ماست... ما در واقع مرجع اطلاعاتی گوگل هستیم به عبارتی....:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ گوگل...هم نیاز مند اندیشمندانی مثل ماست...ما در واقع مرجع اطلاعاتی گوگل هستیم به عبارتی....:626gdau: دهنتو شیرین کن:cakesmileyf: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ raybod :rose: ، داور حالا ؟ :w42::w42:ععع...مینا هوا میلاد رو داشته باش...این دور داور مسابقات شده... به افتخار داور....:w42::w42: دم داور و اسم و آواتورش گرم خدای اندیشه که به درد نمی خوره اینجا باید خدای سرچ تو گوگل باشی گوگولی یه زیرمجموعه کوچیکه که زیردست خدای اندیشه هس :w16: گوگل...هم نیاز مند اندیشمندانی مثل ماست...ما در واقع مرجع اطلاعاتی گوگل هستیم به عبارتی....:626gdau: دقیقا ، همینی که هدا میگه ، 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اردوی تیم آقایان خاص در دانشگاه هاروارد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده