* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 خوب افتادی به کار تغییر نقل قول خجالتی ، شرمی ، حیایی حمید بیا به این پارتنرت یاد بده عوض کردن نقل قول دیگران حکمش چیه ؟ من تغییر ندادم که
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 میخوام شرکت کنماااااا.....اما شیشکی همگروهه من نیمیشه...... پول می گیرم هم گروه پیدا می کنم!!:4chsmu1: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من تغییر ندادم که شما خودشو ناراحت نکنه ... مهرداد بهش استرس وارد نکن بعد میگه اینا منو هول کردن باختم!!! 2
Artaria 13629 ارسال شده در 2 آبان، 2011 بزودی تیمی ظهور خواهد کرد که کسی را توان رویارویی با آن نخواهد بود 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 شما خودشو ناراحت نکنه ...مهرداد بهش استرس وارد نکن بعد میگه اینا منو هول کردن باختم!!!
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 2 آبان، 2011 میخوام شرکت کنماااااا.....اما شیشکی همگروهه من نیمیشه...... توام بیا هم گروه ما شو صداشم در نیار:4chsmu1: 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 2 آبان، 2011 بابا ونوس اینا رو ولشون کن! در حد اینا نیست قدرت تیم قهرمانان رو درک کنن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 بابا ونوس اینا رو ولشون کن! در حد اینا نیست قدرت تیم قهرمانان رو درک کنن بلههههههههههههه بلههههههههههه حق با شماست
The Idealist 1526 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ما زیاد اهل تبلیغات نیستیم . همه چیز تو عمل مشخص میشه !!!!!! منتظر رقابت صمیمانه با شما هستیم ! 2
unique1366 1752 ارسال شده در 2 آبان، 2011 اهم .....اهم....:girl_blush2: به اطلاعتون ميرسونم كه .... گروه هجدهم........ گروه suigeneris ( گروهبرنده) با شركت.... SIMooRGH.M و unique1366........ پ.ن:لوگو رم بعد اضافه ميكنيم... 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 میخوام شرکت کنماااااا.....اما شیشکی همگروهه من نیمیشه...... شما بیا امتیازای ما رو بشمر واسمون 4
Artaria 13629 ارسال شده در 2 آبان، 2011 دوستان گرام به اطلاعتون میرسونم که تیم قدرتمند Dictators با اعضای اینجانب و Atre baroon پا به میدان نهاد . 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم چهاردهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم پانزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم شانزدهم: ؟؟؟ : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم هفدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم هجدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 تیم نوزدهم: تیم Dictators : اعضا: Atre Baroon و bahram_first007 تیم بیستم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 from_hell yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa میهن ساز shirin.agro عاطفه صادقیان 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بزودی تیمی ظهور خواهد کرد که کسی را توان رویارویی با آن نخواهد بود آخی یخده دیر اومدی قبلا ظهور کرده!!!!:4chsmu1: بلههههههههههههه بلههههههههههه حق با شماست شوما با اجازه بزرگترا گفتی صحبت کردی گلم؟؟:persiana__hahaha: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 آخی یخده دیر اومدی قبلا ظهور کرده!!!!:4chsmu1: شوما با اجازه بزرگترا گفتی صحبت کردی گلم؟؟:persiana__hahaha: چه ربطی داشت؛ :persiana__hahaha:
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 آبان، 2011 چرا اسم و لوگوی گروه مارو نزدی؟؟ گروه لوگولو... احتمالا با خودش فک کرده وقتی تیم ما هست شما همون مرحله اول حذف میشین خواسته سرشکسته نشین !!!:persiana__hahaha: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 آبان، 2011 چه ربطی داشت؛ :persiana__hahaha: بزرگ شدی یاد می گیری!!:4chsmu1:
ارسال های توصیه شده