* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوب افتادی به کار تغییر نقل قول خجالتی ، شرمی ، حیایی حمید بیا به این پارتنرت یاد بده عوض کردن نقل قول دیگران حکمش چیه ؟ من تغییر ندادم که لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام شرکت کنماااااا.....اما شیشکی همگروهه من نیمیشه...... پول می گیرم هم گروه پیدا می کنم!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من تغییر ندادم که شما خودشو ناراحت نکنه ... مهرداد بهش استرس وارد نکن بعد میگه اینا منو هول کردن باختم!!! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بزودی تیمی ظهور خواهد کرد که کسی را توان رویارویی با آن نخواهد بود 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شما خودشو ناراحت نکنه ...مهرداد بهش استرس وارد نکن بعد میگه اینا منو هول کردن باختم!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام شرکت کنماااااا.....اما شیشکی همگروهه من نیمیشه...... توام بیا هم گروه ما شو صداشم در نیار:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بابا ونوس اینا رو ولشون کن! در حد اینا نیست قدرت تیم قهرمانان رو درک کنن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بابا ونوس اینا رو ولشون کن! در حد اینا نیست قدرت تیم قهرمانان رو درک کنن بلههههههههههههه بلههههههههههه حق با شماست لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ما زیاد اهل تبلیغات نیستیم . همه چیز تو عمل مشخص میشه !!!!!! منتظر رقابت صمیمانه با شما هستیم ! 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اهم .....اهم....:girl_blush2: به اطلاعتون ميرسونم كه .... گروه هجدهم........ گروه suigeneris ( گروهبرنده) با شركت.... SIMooRGH.M و unique1366........ پ.ن:لوگو رم بعد اضافه ميكنيم... 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ میخوام شرکت کنماااااا.....اما شیشکی همگروهه من نیمیشه...... شما بیا امتیازای ما رو بشمر واسمون 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان گرام به اطلاعتون میرسونم که تیم قدرتمند Dictators با اعضای اینجانب و Atre baroon پا به میدان نهاد . 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سوووووووووووراخههههههه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم چهاردهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم پانزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم شانزدهم: ؟؟؟ : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم هفدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم هجدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 تیم نوزدهم: تیم Dictators : اعضا: Atre Baroon و bahram_first007 تیم بیستم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 from_hell yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa میهن ساز shirin.agro عاطفه صادقیان 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چرا اسم و لوگوی گروه مارو نزدی؟؟ گروه لوگولو... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بزودی تیمی ظهور خواهد کرد که کسی را توان رویارویی با آن نخواهد بود آخی یخده دیر اومدی قبلا ظهور کرده!!!!:4chsmu1: بلههههههههههههه بلههههههههههه حق با شماست شوما با اجازه بزرگترا گفتی صحبت کردی گلم؟؟:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آخی یخده دیر اومدی قبلا ظهور کرده!!!!:4chsmu1: شوما با اجازه بزرگترا گفتی صحبت کردی گلم؟؟:persiana__hahaha: چه ربطی داشت؛ :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چرا اسم و لوگوی گروه مارو نزدی؟؟ گروه لوگولو... احتمالا با خودش فک کرده وقتی تیم ما هست شما همون مرحله اول حذف میشین خواسته سرشکسته نشین !!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چه ربطی داشت؛ :persiana__hahaha: بزرگ شدی یاد می گیری!!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بزرگ شدی یاد می گیری!!:4chsmu1: باشه مامان بزرگ جونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده