goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ پیروزی از آن ماست.... من هیچی نمی گم شوما خودت ببین ممکنه همین شخصیتی برنده بشه؟ :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچی نمی گم شوما خودت ببین ممکنه همین شخصیتی برنده بشه؟ :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: بیخیالشون ، بذار واسه خودشون دور بردارند، به قول شاعر " شب دراز است و قلندر بیدار " :ws2: 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یکتا باز خوبه فتوشاپ بلدی. درضمن رو کار دیگران اسکی نمیری همچنین زاویه ها رو هم رعایت میکنی. خدا از پارتنری کمت نکنه 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یکتا باز خوبه فتوشاپ بلدی. درضمن رو کار دیگران اسکی نمیری آخه اسکی بلد نیست فقط پیاده روی بلدهههههههههههههه!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ همون پیاده روی رو درست انجام میده 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بیخیالشون ، بذار واسه خودشون دور بردارند، به قول شاعر " شب دراز است و قلندر بیدار ":ws2: راس میگی مواطب باش شکارچی گیر شکارش نیافته.شبا میای بیرون مواطب قلندر باش شکارت میکنه هااااا تو که بچه ی قزوینی خوب باید اینو بدونی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ راس میگی مواطب باش شکارچی گیر شکارش نیافته.شبا میای بیرون مواطب قلندر باش شکارت میکنه هااااا تو که بچه ی قزوینی خوب باید اینو بدونی شما اول غلط املایاتو درست کن! بعد بیشتر باهم صحبت می کنیم! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ راس میگی مواطب باش شکارچی گیر شکارش نیافته.شبا میای بیرون مواطب قلندر باش شکارت میکنه هااااا تو که بچه ی قزوینی خوب باید اینو بدونی نه بابا تجربه داریا !!! میخوای بیا تو تاپیک خاطرات ، بگو چی شد ؟ میگفتی برات چتر حمایتی میفرستادم چاخانه هم رفتی چاقو هیچ وقت دسته خودشو نمیبره ، اونم تو قزوین .... 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کنسرو اعتماد به نفس باز اعلام وجود کردی شوما؟:4chsmu1:تو مسابقه قبلی که نداشتنن فتوشاپ و بهانه کردی اینجا دیگه نمیتونه بهانه بیاریا! اندکی صبر سحرنزدیک است آره به خاطر همین بود تو تور تنگه واشیه کذایی همش پشت شاهین از ترس من قایم میشودیمیخوای بگم شاهین بیاد آمارتو بریزه بیرون مهرداد حاشا نکن من از تو که نمیترسیدم از اون افکار پلیدت هراسناک بودم بوگو بیاد تا بگه تو بی بخاری مهرداد 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اندکی صبر سحرنزدیک است مهرداد حاشا نکن من از تو که نمیترسیدم از اون افکار پلیدت هراسناک بودم بوگو بیاد تا بگه تو بی بخاری مهرداد امشب دوتا کنسرو خوردی؟ از هر شب اعتماد به نفست بیشترهههههههههه!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اندکی صبر سحرنزدیک است مهرداد حاشا نکن من از تو که نمیترسیدم از اون افکار پلیدت هراسناک بودم بوگو بیاد تا بگه تو بی بخاری مهرداد دیدم تو جاجرود تا اومدم کنارت نشستم ، دستو شاهینو گرفتی در رفتی سمت رودخانه نذار خاطرات اون روزو رو کنم آخه پسر 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ امشب دوتا کنسرو خوردی؟از هر شب اعتماد به نفست بیشترهههههههههه!!:persiana__hahaha: شما فکر کن ده تا خوردم مهم اینه که برد با ماست دیدم تو جاجرود تا اومدم کنارت نشستم ، دستو شاهینو گرفتی در رفتی سمت رودخانهنذار خاطرات اون روزو رو کنم آخه پسر اقای داور این چه وضعیتیه با وجود مهرداد هیچ کس اینجا امنیت جانی نداره هی میگم برای مسابقه رد سنی بذارین مهرداد جون شوما هنوز سنت دورقمی نشده پسرم 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شما فکر کن ده تا خوردممهم اینه که برد با ماست اقای داور این چه وضعیتیه با وجود مهرداد هیچ کس اینجا امنیت جانی نداره هی میگم برای مسابقه رد سنی بذارین مهرداد جون شوما هنوز سنت دورقمی نشده پسرم کوچولو کلاس چندمی؟؟؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کوچولو کلاس چندمی؟؟؟:persiana__hahaha: ولش کن الی ، میلاد دیگه مهندس بی فکر خودمونه کلاس ملاس ، سواد مواد نمیفهمه چیه که بیا میلاد جون بیا پیش خودم بشین ، میخوام برات پسته پوست بکنم بخوری که یه وقت غصه نخوری 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کوچولو کلاس چندمی؟؟؟:persiana__hahaha: ولش کن الی ، میلاد دیگه مهندس بی فکر خودمونه کلاس ملاس ، سواد مواد نمیفهمه چیه که بیا میلاد جون بیا پیش خودم بشین ، میخوام برات پسته پوست بکنم بخوری که یه وقت غصه نخوری میگم الی اون سرمش هایی که بهت دادم رو نوشتی مهرداد بوگو بینم میدونی اطلاعات عمومی چی هست؟ یه وقت فکر نکنی خوردنیه 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ میگم الی اون سرمش هایی که بهت دادم رو نوشتی مهرداد بوگو بینم میدونی اطلاعات عمومی چی هست؟ یه وقت فکر نکنی خوردنیه شوما فعلا از روی کلمه سر مشق ده خط بنویس یاد بگیری، سر مشق بعدی رو فردا شب میگم!! 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ یه امار بدید لطفا تا حالا چن تا تیم شرکت کردن 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مهرداد بوگو بینم میدونی اطلاعات عمومی چی هست؟ یه وقت فکر نکنی خوردنیه آخه کسی این حرفو میزنه که به کج فکر و بی فکر معروف نباشه تو رو چه به این حرفا شرکت تو مسابقه کرکری خوندن واسه بقیه 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شوما فعلا از روی کلمه سر مشق ده خط بنویس یاد بگیری، سر مشق بعدی رو فردا شب میگم!! همون که گفتم شوما فعلا ته صف رو دریاب یه امار بدید لطفا تا حالا چن تا تیم شرکت کردن امارش که هست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده