* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 :ws42:. . . . . . . . . . . . . . . . . این شکلکیه که شما تا یه مدت دیگه قرار میدی. :ws28::ws28::ws28: نه بابا
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 آبان، 2011 راست میگه آبجیم دیگهبرار رو شمالیا میگن قزوینیا میگن دادا یا داداش این همه سال تو قزوین درس خوندی پس چی یاد گرفتی اون جمله آخرم که نتونستی ترجمه کنی یه مشت میزنم تو قفسه سینت پات پیچ بخوره بیوفتی کنج دیوار :ws2: ولی مهرداد منم اونایی که گفتی رو بلد نبودما!:4chsmu1: 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 1 آبان، 2011 حالا گریه نکن!بیشتر رو اطلاعات عمومیت کار کن! راست میگه آبجیم دیگهبرار رو شمالیا میگن قزوینیا میگن دادا یا داداش این همه سال تو قزوین درس خوندی پس چی یاد گرفتی اون جمله آخرم که نتونستی ترجمه کنی یه مشت میزنم تو قفسه سینت پات پیچ بخوره بیوفتی کنج دیوار :ws2: هیچ علاقه ای به یادگیریش ندارم آخه 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 آبان، 2011 هیچ علاقه ای به یادگیریش ندارم آخه ما هم علاقه ای نداریم شما یاد بگیری!!!:4chsmu1: خدا رو شکر مشکلات به خیر و خوشی حل شد!!:w589: 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 آبان، 2011 :ws42:. . . . . . . . . . . . . . . . . این شکلکیه که شما تا یه مدت دیگه قرار میدی. :ws28::ws28::ws28: با نمک!!!! این خبرا نیست داداش!!!! شاید شما اهل تسلیم شدن باشی ولی گروه ما عمرا تسلیم نمیشه.... 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2011 تماشاچیان و شرکت کنندگان گرامی....تا دقایقی دیگر چهره اولین تیم بازنده رامشاهده خواهید کرد... معرفی میکنم...نخستین تیم بازنده: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =====>> 7
bpcom 10070 ارسال شده در 1 آبان، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =====>> :ws28: یکتا دختر منو مسخره نکن :ws28: 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2011 :ws28: یکتا دختر منو مسخره نکن :ws28: ب این قشنگی آواتار خودش و پارتنرشو میکس کردم... من ک مسخره نکردم اولین تیم بازنده رو معرفی کردم ب دوستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
bpcom 10070 ارسال شده در 1 آبان، 2011 به خبری که هم اکنون خبر گذاری ها اعلام کردند توجه فرمایید به اطلاع میرساند که گروه قدرتمندی از قزوین با حضورش در مسابقه همه حاضران را در بهت و وحشت فرو برد... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom 9
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2011 به خبری که هم اکنون خبر گذاری ها اعلام کردند توجه فرمایید به اطلاع میرساند که گروه قدرتمندی از قزوین با حضورش در مسابقه همه حاضران را در بهت و وحشت فرو برد... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom خودتونم ریز میبینیم این ک سایه هاتونه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Cannibal 3349 ارسال شده در 1 آبان، 2011 پارتنر فعالو عشقه. آهای سایه های قزوین، برید با اون چیزی برگردید که سایشید. عمو کاظم کارشون داره. 5
bpcom 10070 ارسال شده در 1 آبان، 2011 خودتونم ریز میبینیم این ک سایه هاتونه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقصیر از چشاته ، یه تفسیر دیگم هست که میگه وقتی مغز نتونه عظمت چیزی رو درک کنه اونو به مفهومی قابل درک واسه خودش تبدیل میکنه از ترکیب این دو تفسیر مشکلت مشخص میشه ، هدفای کوچک رو اصلا در نظر نمیگیریم ، هر چند همه در مقابل عظمت ما ریزند ، شما که هیچید 6
bpcom 10070 ارسال شده در 1 آبان، 2011 پارتنر فعالو عشقه.آهای سایه های قزوین، برید با اون چیزی برگردید که سایشید. عمو کاظم کارشون داره. پسرم ، کاظم قاقی مان که مرد ولی مرامش زندست خودتو با فلان شیر در ننداز 4
Cannibal 3349 ارسال شده در 1 آبان، 2011 ولی مرامش زندست او در وجود من زندست. مواظب باش حسن. خیلی خطرناکه حسن. 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2011 تقصیر از چشاته ، یه تفسیر دیگم هست که میگه وقتی مغز نتونه عظمت چیزی رو درک کنه اونو به مفهومی قابل درک واسه خودش تبدیل میکنهاز ترکیب این دو تفسیر مشکلت مشخص میشه ، هدفای کوچک رو اصلا در نظر نمیگیریم ، هر چند همه در مقابل عظمت ما ریزند ، شما که هیچید چیزی؟؟؟شما چیزی میبینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من که کلا چیزی نمیبینم... 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 آبان، 2011 دومین گروه بازنده رو هم معرفی میکنم.... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازنده بازنده... پارتنرتو بردار و برو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 تماشاچیان و شرکت کنندگان گرامی....تا دقایقی دیگر چهره اولین تیم بازنده رامشاهده خواهید کرد... معرفی میکنم...نخستین تیم بازنده: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz عزیزم ؛ درست نیست هر خوابی میبنی که بیای و تو جمع تعریف کنی خوابه زن چپه =====>> دخلو تصرف تو آواتار کاربرا جرمه ها :ws28: یکتا دختر منو مسخره نکن :ws28: نه که نخندیدی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 با نمک!!!!این خبرا نیست داداش!!!! شاید شما اهل تسلیم شدن باشی ولی گروه ما عمرا تسلیم نمیشه.... عمو حمییییییییییییییید ببین اینارو ؛ دهههههه
ارسال های توصیه شده