* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :ws42:. . . . . . . . . . . . . . . . . این شکلکیه که شما تا یه مدت دیگه قرار میدی. :ws28::ws28::ws28: نه بابا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه آبجیم دیگهبرار رو شمالیا میگن قزوینیا میگن دادا یا داداش این همه سال تو قزوین درس خوندی پس چی یاد گرفتی اون جمله آخرم که نتونستی ترجمه کنی یه مشت میزنم تو قفسه سینت پات پیچ بخوره بیوفتی کنج دیوار :ws2: ولی مهرداد منم اونایی که گفتی رو بلد نبودما!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ حالا گریه نکن!بیشتر رو اطلاعات عمومیت کار کن! راست میگه آبجیم دیگهبرار رو شمالیا میگن قزوینیا میگن دادا یا داداش این همه سال تو قزوین درس خوندی پس چی یاد گرفتی اون جمله آخرم که نتونستی ترجمه کنی یه مشت میزنم تو قفسه سینت پات پیچ بخوره بیوفتی کنج دیوار :ws2: هیچ علاقه ای به یادگیریش ندارم آخه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ علاقه ای به یادگیریش ندارم آخه ما هم علاقه ای نداریم شما یاد بگیری!!!:4chsmu1: خدا رو شکر مشکلات به خیر و خوشی حل شد!!:w589: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :ws42:. . . . . . . . . . . . . . . . . این شکلکیه که شما تا یه مدت دیگه قرار میدی. :ws28::ws28::ws28: با نمک!!!! این خبرا نیست داداش!!!! شاید شما اهل تسلیم شدن باشی ولی گروه ما عمرا تسلیم نمیشه.... 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کی گفت شما قراره تسلیم شید؟؟؟؟؟؟؟ شما قراره ببازید. 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تماشاچیان و شرکت کنندگان گرامی....تا دقایقی دیگر چهره اولین تیم بازنده رامشاهده خواهید کرد... معرفی میکنم...نخستین تیم بازنده: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =====>> 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =====>> :ws28: یکتا دختر منو مسخره نکن :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28: یکتا دختر منو مسخره نکن :ws28: ب این قشنگی آواتار خودش و پارتنرشو میکس کردم... من ک مسخره نکردم اولین تیم بازنده رو معرفی کردم ب دوستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ به خبری که هم اکنون خبر گذاری ها اعلام کردند توجه فرمایید به اطلاع میرساند که گروه قدرتمندی از قزوین با حضورش در مسابقه همه حاضران را در بهت و وحشت فرو برد... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ به خبری که هم اکنون خبر گذاری ها اعلام کردند توجه فرمایید به اطلاع میرساند که گروه قدرتمندی از قزوین با حضورش در مسابقه همه حاضران را در بهت و وحشت فرو برد... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom خودتونم ریز میبینیم این ک سایه هاتونه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ پارتنر فعالو عشقه. آهای سایه های قزوین، برید با اون چیزی برگردید که سایشید. عمو کاظم کارشون داره. 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خودتونم ریز میبینیم این ک سایه هاتونه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقصیر از چشاته ، یه تفسیر دیگم هست که میگه وقتی مغز نتونه عظمت چیزی رو درک کنه اونو به مفهومی قابل درک واسه خودش تبدیل میکنه از ترکیب این دو تفسیر مشکلت مشخص میشه ، هدفای کوچک رو اصلا در نظر نمیگیریم ، هر چند همه در مقابل عظمت ما ریزند ، شما که هیچید 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ پارتنر فعالو عشقه.آهای سایه های قزوین، برید با اون چیزی برگردید که سایشید. عمو کاظم کارشون داره. پسرم ، کاظم قاقی مان که مرد ولی مرامش زندست خودتو با فلان شیر در ننداز 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ولی مرامش زندست او در وجود من زندست. مواظب باش حسن. خیلی خطرناکه حسن. 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تقصیر از چشاته ، یه تفسیر دیگم هست که میگه وقتی مغز نتونه عظمت چیزی رو درک کنه اونو به مفهومی قابل درک واسه خودش تبدیل میکنهاز ترکیب این دو تفسیر مشکلت مشخص میشه ، هدفای کوچک رو اصلا در نظر نمیگیریم ، هر چند همه در مقابل عظمت ما ریزند ، شما که هیچید چیزی؟؟؟شما چیزی میبینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من که کلا چیزی نمیبینم... 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دومین گروه بازنده رو هم معرفی میکنم.... گروه سایه های قزوین : goddess_s & bpcom برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازنده بازنده... پارتنرتو بردار و برو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تماشاچیان و شرکت کنندگان گرامی....تا دقایقی دیگر چهره اولین تیم بازنده رامشاهده خواهید کرد... معرفی میکنم...نخستین تیم بازنده: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz عزیزم ؛ درست نیست هر خوابی میبنی که بیای و تو جمع تعریف کنی خوابه زن چپه =====>> دخلو تصرف تو آواتار کاربرا جرمه ها :ws28: یکتا دختر منو مسخره نکن :ws28: نه که نخندیدی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ با نمک!!!!این خبرا نیست داداش!!!! شاید شما اهل تسلیم شدن باشی ولی گروه ما عمرا تسلیم نمیشه.... عمو حمییییییییییییییید ببین اینارو ؛ دهههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده