Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل () : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: ؟؟؟: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم چهاردهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم پانزدهم: ؟؟؟ اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo Viola odorota elahe.elahe2 Ssara vahid2007 Atre Baroon خانوم بهار from_hell unique1366 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa bahram_first007 میهن ساز اونایی که تیم تشکیل ندادن، می تونن به همدیگه پیشنهاد بدن تو پروفایل و باهمدیگه هم تیمی بشن 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بیشین بینیم باوووووووروی جایزه دوم به بعد باس حساب کنی ....گفتی فردا افسرده نشی شیخ اگر میخوای زنده بمونی به نفعته کنار بکشی just killers :icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آسونتره. ولی خب باید مسابقه سوالات تخصصی هم باشه که باهاش مقایسه بشه. یه سوال مشترک سه تا رشته بود عمران و معماری و شهرسازی بود با سوالای تخصصی. که اونم امتیاز هر گروه اگه کامل جواب میداد به 900 می رسید. یعنی هر نفر 300 امتیاز. کم بود؟ میدونی که دیگه اون سوال آخری که باید خودمون حل میکریدم چقد از سرچ تو گوگل سخت تر بود و در مقایسه امتیازش کمتر حالا اونو بیخیال این چون قراره تیم خودم اول بشه هر چی امتیازش بره بالاتر بیتره 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تیم "صف شکنان قزوین" شامل MohammadReza و Artiiist وارد می شود...! برید کنار باد بیا 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تیم "صف شکنان قزوین" شامل MohammadReza وArtiiistوارد می شود...! برید کنار باد بیا هرکی میخاد انصراف بده بده.......تا صف شکنان قزوین حالشو جا نیاوردن:smiley (18): 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تیم "صف شکنان قزوین" شامل MohammadReza وArtiiistوارد می شود...! برید کنار باد بیا آقا من خودکارم افتاده زمین! :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آقا من خودکارم افتاده زمین! :icon_pf (34): یکی مثه تو بود خودکارشو برداشت فرداش مُرد خود دانی 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یکی مثه تو بودخودکارشو برداشت فرداش مُرد خود دانی آقا فضای مسابقه رو ناموسی نکنید... :mpr: یعنی راه های تنفسی هم بستین؟! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آقا من خودکارم افتاده زمین! :icon_pf (34): ممدرضا....:smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آقا فضای مسابقه رو ناموسی نکنید... :mpr:یعنی راه های تنفسی هم بستین؟! :icon_pf (34): ناموسی چیه.....خو نمک پرورده ی قزوینیم..:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من به نفع ددی عابدی و عمو کیوانم کنار میکشم منو ددی نیوترون هم قول میدیم جام قهرمانی رو دو دستی تقدیم این هوادار خوبمون کنیم... ما به عشق این هوادارای فهیم زنده ایم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آقا فضای مسابقه رو ناموسی نکنید... :mpr:یعنی راه های تنفسی هم بستین؟! :icon_pf (34): تنفسی غیر تنفسی همه چی بستس 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تیم "صف شکنان قزوین" شامل MohammadReza وArtiiistوارد می شود...! برید کنار باد بیا :ws28: یکی بیاد اینا رو جمع کنه ما بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28: یکی بیاد اینا رو جمع کنه ما بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم شووووما خودتو معرفی نکردی 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من یه پیشنهادی دارم... بنظرم سوالات Secret بمونه خیلی بهتره.. یعنی وقتی دو تا تیمی که باید با هم بازی کنن مشخص شد، هر تیمی 3 تا سوال خودش رو با پیغام خصوصی یکبار برای داور و یکبار برای تیم مقابل بفرسته..برای داور علاوه بر سوال جواب رو هم ارسال کنه این کار چند تا حسن داره: اولاً پیغام خصوصی باعث میشه مابقی دوستان از اون سوالات با خبر نشن تا احتمال کمک کردن کمتر بشه... و حتی اون گروه بتونه دفعات بعدی هم در صورت صعود اون سوال رو از بقیه تیم ها بپرسه... فرستادن سوالات با پاسخ برای داور هم باعث میشه اگر برخی از سوالات از نظر داور قابل طرح نبود از پرسیدنش ممانعت کنه... البته داور هم باید جانب انصاف و عدالت رو نگه داره 10 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شووووما خودتو معرفی نکردی کسی که نابودتون میکنه:4chsmu1: به نفعه گروه killers کنار بکش محمد جون من یه پیشنهادی دارم...بنظرم سوالات Secret بمونه خیلی بهتره.. یعنی وقتی دو تا تیم که باید ب با هم بازی کنن مشخص شد، هر تیمی 3 تا سوال خودش رو با پیغام خصوصی یکبار برای داور و یکبار برای تیم مقابل بفرسته..برای داور علاوه بر سوال جواب رو هم ارسال کنه این کار چند تا حسن داره.. اولاً پیغام خصوصی باعث میشه مابقی دوستان از اون سوالات با خبر نشن تا احتمال کمک کردن کمتر بشه... و حتی اون گروه بتونه دفعات بعدی هم در صورت صعود اون سوال رو از بقیه تیم ها بپرسه... فرستادن سوالات با پاسخ برای داور هم باعث میشه اگر برخی از سوالات از نظر داور قابل طرح نبود از پرسیدنش ممانعت کنه... البته داور هم باید جانب انصاف و عدالت رو نگه داره اینم پیشنهادیه 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من هم گروهیم رو مشخص کردم با امید وکیلی هم گروهم 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کسی که نابودتون میکنه:4chsmu1:به نفعه گروه killers کنار بکش محمد جون اینم پیشنهادیه برو بذا باد بیاد 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این روزها همه از «آقایان خاص» صحبت می کنند! شما چطور؟ با عضویت در گروه «آقایان خاص» شما هم "خاص" شوید! ( لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید و برای همیشه «خاص» بمانید) http://noandishaan.com/forums/group.php?groupid=106 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ برو بذا باد بیاد هر کی کنار بکشه کشته نخواهد شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده