pianist 31129 ارسال شده در 3 آبان، 2011 احتمالا با خودش فک کرده وقتی تیم ما هست شما همون مرحله اول حذف میشین خواسته سرشکسته نشین !!!:persiana__hahaha: جوجه رو آخر پاییز میشمورن... :girl_in_dreams: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 آبان، 2011 باشه مامان بزرگ جونم آفرین دخترم حالا برو با عروسکت بازی کن تا خودم صدات کنم! دس به چاقو نزنیاااا! جیزه گلم. جوجه رو آخر پاییز میشمورن... :girl_in_dreams: جوجه هاش رنگیه؟ گزینه1؟ گزینه 2؟ هیچکدام؟ هردو؟ سوال انحرافیه؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 آفرین دخترم حالا برو با عروسکت بازی کن تا خودم صدات کنم!دس به چاقو نزنیاااا! جیزه گلم. احترام موهای سفیدتو نگه داشتما بچه ها زود بزرگ میشن مادر بزرگ؛ من الان 21 سالمه؛
pianist 31129 ارسال شده در 3 آبان، 2011 آفرین دخترم حالا برو با عروسکت بازی کن تا خودم صدات کنم!دس به چاقو نزنیاااا! جیزه گلم. جوجه هاش رنگیه؟ گزینه1؟ گزینه 2؟ هیچکدام؟ هردو؟ سوال انحرافیه؟ هیچکدام ما به رقبامون میگیم جوجه... 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 آبان، 2011 هیچکدام ما به رقبامون میگیم جوجه... بابا آفرین به شما! ما کلا رقیبی نمی بینییییییییییییییییییییییم!! 1
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اسم من و همگروهیم رو بنویسید تو اون لیست مسابقه ... من و sahar68...(سحر ) اسم گروهمون هم....رایبد...( raybod) به معنی خدای اندیشه...:دی 4
mIn 2294 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اسم من و همگروهیم رو بنویسید تو اون لیست مسابقه ...من و sahar68...(سحر ) اسم گروهمون هم....رایبد...( raybod) به معنی خدای اندیشه...:دی از همینجا مشخصه بقیه رفقا باید یا انصراف بدن ، احساس حقارت و شکست رو تحمل کنن :shad: 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2011 تیم اول: تیم Science Partners :اعضا: *Polaris* و shadmehrbaz تیم دوم : تیم پویا : اعضا:afa وnazfar : تیم سوم: تیم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل : اعضا: ::: شیـــما ::: و El Roman : تیم چهارم: تیم آقایان خاص : اعضا: keyvan64 و Neutron : تیم پنجم: تیم قاصدک: اعضا: هادی ناصح و S.Tabassom : تیم ششم: ؟؟؟: اعضا :خانوم بهار و peyman2133 تیم هفتم: تیم لوگولو: اعضا:pianist و mahnaz.d تیم هشتم: ؟؟؟: اعضا:آرانوس و alismartset تیم نهم : تیم جریان : اعضا: tulkas و Yekta.M : تیم دهم: تیم Gunner & Phoenix : اعضا :Esi-72 و Amir 14 : تیم یازدهم: تیم قهرمانان : اعضا:ven000s_68 و hamid_shahrsaz تیم دوازدهم: تیم p MEHDI & MEHDI q : اعضا: p mehdi q و SH E I KH تیم سیزدهم: تیم killers : اعضا: مهندس خوش فکر و sefid barfi : تیم چهاردهم: تیم Rahzan : اعضا: Rahm@n و zahra22 تیم پانزدهم: تیم صف شکنان قزوین : اعضا: MohammadReza وArtiiist : تیم شانزدهم: ؟؟؟ : اعضا:Viola odorota و omid vakili تیم هفدهم: تیم سایه های قزوین : اعضا:bpcom و goddess_s : تیم هجدهم: تیم suigeneris : اعضا: SIMooRGH.M و unique1366 تیم نوزدهم: تیم Dictators : اعضا: Atre Baroon و bahram_first007 تیم بیستم: تیم raybod : اعضا: sahar68 و from_hell اعضایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون تشکیل نشده: Bernabeo elahe.elahe2 Ssara vahid2007 yasi * m *ملینا* mohamad_rs سالار یارمهدوی atusa میهن ساز shirin.agro عاطفه صادقیان 4
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 از همینجا مشخصه بقیه رفقا باید یا انصراف بدن ، احساس حقارت و شکست رو تحمل کنن :shad: :w42::w42::w42: افااااا...حامیان رایبد...میسی مینا جون....:626gdau: 2
mIn 2294 ارسال شده در 3 آبان، 2011 :w42::w42::w42:افااااا...حامیان رایبد...میسی مینا جون....:626gdau: ما تا پای جان و آخرین قطره خون ایستاده ایم ، هرچند کار به اونجا ها نمیرسه و سایر تیم ها همین امروز و فرداس که جمع کنن بساطشون رو برن ، 2
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ما تا پای جان و آخرین قطره خون ایستاده ایم ، هرچند کار به اونجا ها نمیرسه و سایر تیم ها همین امروز و فرداس که جمع کنن بساطشون رو برن ، اگر تو مسابقه اول نشیم با حضور تو تو کل کل اولیم مینا.... 2
mIn 2294 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اگر تو مسابقه اول نشیم با حضور تو تو کل کل اولیم مینا.... تو مسابقه هم اولید ، اصن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، خدای اندیشه یعنی خدااای اندیشههههه ، اینو رقبا باید بدونن 2
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تو مسابقه هم اولید ، اصن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، خدای اندیشه یعنی خدااای اندیشههههه ، اینو رقبا باید بدونن ===>من و سحر... مینا و یار چهارم...===> :girl_in_dreams: 1
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 raybod :w42::w42: ععع...مینا هوا میلاد رو داشته باش...این دور داور مسابقات شده... به افتخار داور....:w42::w42: 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تو مسابقه هم اولید ، اصن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، خدای اندیشه یعنی خدااای اندیشههههه ، اینو رقبا باید بدونن خدای اندیشه که به درد نمی خوره اینجا باید خدای سرچ تو گوگل باشی 3
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خدای اندیشه که به درد نمی خوره اینجا باید خدای سرچ تو گوگل باشی گوگل...هم نیاز مند اندیشمندانی مثل ماست... ما در واقع مرجع اطلاعاتی گوگل هستیم به عبارتی....:626gdau: 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 3 آبان، 2011 گوگل...هم نیاز مند اندیشمندانی مثل ماست...ما در واقع مرجع اطلاعاتی گوگل هستیم به عبارتی....:626gdau: دهنتو شیرین کن:cakesmileyf: 2
mIn 2294 ارسال شده در 3 آبان، 2011 raybod :rose: ، داور حالا ؟ :w42::w42:ععع...مینا هوا میلاد رو داشته باش...این دور داور مسابقات شده... به افتخار داور....:w42::w42: دم داور و اسم و آواتورش گرم خدای اندیشه که به درد نمی خوره اینجا باید خدای سرچ تو گوگل باشی گوگولی یه زیرمجموعه کوچیکه که زیردست خدای اندیشه هس :w16: گوگل...هم نیاز مند اندیشمندانی مثل ماست...ما در واقع مرجع اطلاعاتی گوگل هستیم به عبارتی....:626gdau: دقیقا ، همینی که هدا میگه ، 4
ارسال های توصیه شده