pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سییلام حدود یه ماه پیش بود تو یکی از خبر گزاری ها بود خوندم مختار به اخرش رسیده و قراره کشته بشه از 4 هفته پیش نشستم جمعه ها پای تلوزیون و مختار رو دیدم :icon_pf (34): هی این هفته میمیری هی اول هفته میمیره :icon_pf (34): تا رسید دیشب که بالاخره مرد اما چه مردنی معلوم نبود مختار داره میمیره با بتمن هر جایی که امکان داشت تیر خورد این مختارررررررررررررررررر :banel_smiley_52: کمر پا پشت جلو گردن با این همه تیری که خورد باز یه لشکر رو حریف بود وسط درگیری هوا افتابی بود یه دفعه بارون زد کل کوچه رو اب برداشت یه هو باز افتاب شد تو این گیر و دار مختار هم فقط تیر می خورد اخرش هم خواست بمیره کلی خوش رو کشید زمین و فاصله تهران تا مشهد رو رفت فکر کنم با اون حالش :icon_pf (34): اخر بالاخر ه مردش هی پیش خودم می گفتم چه فکری کرده کارگردان این بتمن که این شخصیت رو ساخته نگو مختاررررررررررررر رو دیده 26 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کردین فقط جومونگ و آرنولد از این کارها بلدند؟ ایرانی و مخصوصا ایرانی مسلمان میتواند،از پس همه چیز هم بر میاد. بترکه چشم حسود. پوف پوف پوف....... 12 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا یک قسمت هم از این سریال ندیدم ! انقدر دروغ تو این سریال ها زیاده که اصلا ارزش اینکه اسم سریال روش بزاری ، نداره ! 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا یک قسمت هم از این سریال ندیدم ! انقدر دروغ تو این سریال ها زیاده که اصلا ارزش اینکه اسم سریال روش بزاری ، نداره ! اوااااااا شما چرا برادر مومن؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کردین فقط جومونگ و آرنولد از این کارها بلدند؟ ایرانی و مخصوصا ایرانی مسلمان میتواند،از پس همه چیز هم بر میاد. بترکه چشم حسود. پوف پوف پوف....... بله به نظرم هم سازنده اسپایدر من و بتمن زندگی نامه رو مختار رو خوندن و اون فیلم ها رو ساختن کسانی که زبانشون خوبه اخر فیلم مرد عنکبوتی و بتمن رو ببینه ننوشته با تشکر از مختارررررررررررر 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اوااااااا شما چرا برادر مومن؟؟؟ ایشون فقط جاهایی مومن میشن که براشون بصرفه مثل راهپیمایی ها و....................... بشینه پا تلوزیون مختار ببینه که براش نون و اب نمیشه که 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ میگن مختار قبلا ترانسفورمر بوده،چون هرچی تیر میزدن هیچیش نمشده.... کلا این قدیمی ها هم آدم های عجیبی بودنا،مثلا حساب کن یکی هیچی غذا نخوره و غذاش فقط نون خشک و آب باشه،بعد زور داشته باشه تو جنگ گردن هزار کافر را بزنه !!!! قدیس ها خیلی کارشون درست بوده،همه فن حریف و با تقوا..... خدا کنه دست این ملت بابصیرت به خاک پای خونشون برسه و در بهشت کنیز و غلامشون بشن انشالله. 10 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اوااااااا شما چرا برادر مومن؟؟؟ راست میگم دیگه ، اون از فیلم حضرت یوسف که سوژه خنده بود ، اینم از این سریال ! به هر طریقی میخان مردم رو با دروغ هاشون مشغول کنن ! 5 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ایشون فقط جاهایی مومن میشن که براشون بصرفه مثل راهپیمایی ها و....................... بشینه پا تلوزیون مختار ببینه که براش نون و اب نمیشه که نه خیر برای من اعتقادم مهمه من اعتقادات خاص خودمو دارم ، در ضمن تا حالا یه تظاهرات هم نرفتم ! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ منم شنیدم که مختار دیشب جومونگ شده بوده 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگم دیگه ، اون از فیلم حضرت یوسف که سوژه خنده بود ، اینم از این سریال ! به هر طریقی میخان مردم رو با دروغ هاشون مشغول کنن ! دروغهاشون؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ میگن مختار قبلا ترانسفورمر بوده،چون هرچی تیر میزدن هیچیش نمشده.... کلا این قدیمی ها هم آدم های عجیبی بودنا،مثلا حساب کن یکی هیچی غذا نخوره و غذاش فقط نون خشک و آب باشه،بعد زور داشته باشه تو جنگ گردن هزار کافر را بزنه !!!! قدیس ها خیلی کارشون درست بوده،همه فن حریف و با تقوا..... خدا کنه دست این ملت بابصیرت به خاک پای خونشون برسه و در بهشت کنیز و غلامشون بشن انشالله. این ها همه دروغ هایی هست که ساختن ، مگه با نون خالی میشه جنگید ؟ 4 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دروغهاشون؟:jc_thinking: دروغ های کسانی که به مردم حکومت می کنند ! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه ربطی به بتمن داشت حالا؟ به خاطر وزن شعر بودش بعدش همه بتمن رو میشناسن :w00: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ این ها همه دروغ هایی هست که ساختن ، مگه با نون خالی میشه جنگید ؟ پس کی بوده از گرسنگی سنگ به شکم میبسته و از شب تا صبح عبادت میکرده و با شکم گرسنه و چشمان خواب آلود، یک تنه به جنگ هزاران کافر گردنکش میرفته؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دروغ های کسانی که به مردم حکومت می کنند ! یعنی مسلمونا 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ به خاطر وزن شعر بودش بعدش همه بتمن رو میشناسن :w00: آخه این اتفاقایی که گفتی هیچکدوم برای بتمن نیوفتاده:4chsmu1: هر جایی که امکان داشت تیر خورد این مختارررررررررررررررررر :banel_smiley_52:کمر پا پشت جلو گردن با این همه تیری که خورد باز یه لشکر رو حریف بود وسط درگیری هوا افتابی بود یه دفعه بارون زد کل کوچه رو اب برداشت یه هو باز افتاب شد تو این گیر و دار مختار هم فقط تیر می خورد اخرش هم خواست بمیره کلی خوش رو کشید زمین و فاصله تهران تا مشهد رو رفت فکر کنم با اون حالش اخر بالاخر ه مردش 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پس کی بوده از گرسنگی سنگ به شکم میبسته و از شب تا صبح عبادت میکرده و با شکم گرسنه و چشمان خواب آلود، یک تنه به جنگ هزاران کافر گردنکش میرفته؟ :jc_thinking: یه استاد بود می گفت که اینها قبل از جنگ و حتی تو روز های معمولی یه بره رو می پختن و می خوردن ! خدا میدونه این ابر انسان کی بوده !!!! شاید ساخته ذهن بعضی ها !! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آخه این اتفاقایی که گفتی هیچکدوم برای بتمن نیوفتاده:4chsmu1: حتما این بتمن ورژن مختارش بوده اخه من تو کار فیلم دوبله شده ام برو بتمن دوبله شده رو ببین شبیه فیلم مختاره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده