رفتن به مطلب

روشهای درمانی ریزش مو


ارسال های توصیه شده

روشهای درمانی ریزش مو

روش های درمانی :

 

1.درمانهای دارویی

 

2.روشهای كمكی

 

3.پیوند موی طبیعی

 

 

 

 

1- درمان های دارویی Medical treatments :

 

با وجود تبلیغات فراوان در مورد انواع داروها ، لوسیون ها وشامپوها متاسفانه تا كنون دارویی كه بتواند سبب توقف كامل ریزش مو ویا بازگشت موهای از دست رفته گردد ساخته نشده است. در مواردی كه ریزش مو به دلیل بیماری خاصی ایجاد شده باشد بایستی درمان بیماری زمینه ای صورت می گیرد.

 

در مورد شایع ترین علت ریزش مو یعنی علل آندوژنتیك تا كنون فقط تأ ثیرات دو نوع دارو در محافل علمی دنیا اثبات گردیده است.

 

A : مینوكسیدیل (Minoocidil) با نام تجاری Rogaine كه در حال حاضر به صورت محلول به صورت محلول موضعی استفاده می گردد. در چهار هفته اول استفاده معمولاً ریزش مو شدیدتر می گردد. سپس 90% موارد از هفته پنجم تا هشتم مصرف روند ریزش مو ثابت شده وسرانجام پس از این زمان به تدریج بر ضخامت موهای نازك شده افزوده می گردد. در نتیجه ، مصرف مداوم این دارو سبب افزایش پوشش سر توسط موهای موجود می گردد. در 20 تا 30 درصد مصرف كنندگان زیر سی سال ، این دارو تا حدودی سبب تحریك پیاز مو های باقی مانده ورشد مجدد موها به خصوص در نواحی فرق سر(vertex) خواهد شد. استفاده مداوم از این دارو برای حفظ نتیجه مطلوب ضروری است. ضمناً این دارو در آینده نزدیك به صورت خوراكی نیز قابل مصرف خواهد بود.

 

B: فیناستراید (Finas teride) با نام تجاری propecia كه به صورت خوراكی استفاده می شود. نام تجاری دیگر این دارو Genesis است. بیشترین تاثیر این دارو در جلوگیری از ریزش مو در ناحیه فرق سر به اثبات رسیده است.

 

در صورت استفاده صحیح بر اساس دستورات پزشك ، این داروها عوارض خطرناكی ندارند. فیناستراید در صورت ورود به بدن زن حامل جنین پسر برای رشد ونمو جنین مذكور مضر است. خانم های حامله نه تنها بایستی از خوردن این دارو اجتناب كنند بلكه باید حتی از دست زدن به قرص های فیناستراید هم بپرهیزند.

 

2- روشهای كمكی :

 

این روش ها شامل استفاده از اسپری پوشاننده (Corer up spray )، موی مصنوعی (synthetic hair ) واستفاده از كلاه گیس ( Hair piece ) می باشند.

 

استفاده از اسپری پوشاننده در بسیاری موارد به تنهایی ویاهمراه با پیوند موی طبیعی بسیار سود مند است. استفاده از آنها به خصوص در موارد ریزش موی ناشی از محل زخم وجوش ها سبب استتار در این نواحی می گردد. اسپری های مذكور به صورت غیر تهاجمی وقابل برگشت سبب افزایش پوشش پوست سرو نشان دادن آن به طور موقت می شوند. جهت كسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوۀ استفاده از آنها می توانید با مركز پیوند موی طبیعی ولیزر اصفهان تماس حاصل فرمایید.

 

استفاده از موهای مصنوعی به روش كاشت در حال حاضر به دلایل مختلف ، روش قانع كننده وقابل توصیه ای به شمار نمی رود.

از جمله مهمترین این دلایل رد شدن این موها توسط سیستم ایمنی پوست است كه دیر یا زود اتفاق می افتد.

 

كاربرد كلاه گیس گرچه تا كنون روش شایعی به شمار می رفته است ولی با توجه به بهره گیری از تكنولوژی های جدید پیوند موی طبیعی در چند سال اخیر استفاده از كلاه گیس در حال منسوخ شدن می باشد. استفاده از كلاه گیس نه تنها كار ساده ای نبوده بلكه اكثراً بسیار وقت گیر وخسته كننده می باشد. مراقبت های ویژه، ترمیم وتنظیم چند ماه یك بار وبالاخره احساس غیر طبیعی داشتن ونیز ایجاد عفونت از جمله عوامل بیزاری استفاده كنندگان از آن وراغب شدن آنان به انجام پیوند موی طبیعی با گذشت زمان می باشد. نكته مهم دیگر اینكه كلاه گیس برروی موهای موجود باقی مانده در سر اثر بسیار منفی داشته وسبب نازكی وریزش آنها می گردد كه به آن Traumatic alopecia گویند

لینک به دیدگاه

 

a : مینوكسیدیل (minoocidil) با نام تجاری rogaine كه در حال حاضر به صورت محلول به صورت محلول موضعی استفاده می گردد. در چهار هفته اول استفاده معمولاً ریزش مو شدیدتر می گردد. سپس 90% موارد از هفته پنجم تا هشتم مصرف روند ریزش مو ثابت شده وسرانجام پس از این زمان به تدریج بر ضخامت موهای نازك شده افزوده می گردد. در نتیجه ، مصرف مداوم این دارو سبب افزایش پوشش سر توسط موهای موجود می گردد. در 20 تا 30 درصد مصرف كنندگان زیر سی سال ، این دارو تا حدودی سبب تحریك پیاز مو های باقی مانده ورشد مجدد موها به خصوص در نواحی فرق سر(vertex) خواهد شد. استفاده مداوم از این دارو برای حفظ نتیجه مطلوب ضروری است. ضمناً این دارو در آینده نزدیك به صورت خوراكی نیز قابل مصرف خواهد بود.

B

البته من یه توضیح در مورد ماینوکسیدیل بدم که با قطع این دارو ریزش مو دوباره برمیگرده پس باید به صورت مادام العمر مصرف بشه.....

 

مطلب دیگه اینکه دارن روی سرطان زایی و عوارض جانبی ماینوکسیدیل تحقیق می کنن این دارو عوارضی مثل راش،سردردهای میگرنی،ادم،اختلالات قلبی و عروقی،سندروم استیون جانسون رو داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...