Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خب پیشنهاد بنده:dancegirl2: عرضم به حضورتون که ما همه ترمی که میاد طرح داریم یکی طرح 2 یکی 3 الی آخر موضوع هرکدوم کم و بیش معلومه مثلا طرح 2 آموزشی میدن طرح 3 موزه و فرهنگسراست اکثرا و.... واسه اینام معمولا استادا مطالعات میخوان که اکثرا بچه ها یه جور منبع واسش دارن ما که هر ترم اینجوری بودیم بعد کلی تحقیق همه به نتایج یکسان میرسیدیم:4chsmu1: خب میشه این مطالعات رو الان انجام داد ضوابط رو درآورد استانداردا...اینکه چه نوع متریالی مناسبه حتی میتونیم طرح بزنیم(اینو پیشنهاد نمیدم تصمیمش با خودتون ) این بود پیشنهاد سپید:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یه بار دیگه بگو؟ معمار باشی و اهل بحث نباشی؟ :icon_razz: کم حرفم عمه :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ کم حرفم عمه:girl_blush2: معما رر باشی و کم حرف؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مینا sepideh.mt M~o~j~ سارا zahra22 ونوس fatima طلا sara_arch arpak فرگل sefid barfi m.mahnaz ::: شیما::: تکمیل می شه لیست :icon_pf (44): :w410: :jawdrop::w00: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ معما رر باشی و کم حرف؟؟ خواست خدا بوده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): :w410: :jawdrop::w00: چه طوری یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ چه طوری یا نه؟ نیست خیلیم خووب بلدم موضوع بددددددم...منو گذاشته اول:icon_pf (34): بریم شاخ به شاخ دیگه!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ نیست خیلیم خووب بلدم موضوع بددددددم...منو گذاشته اول:icon_pf (34): بریم شاخ به شاخ دیگه!!!!:icon_pf (34): یه کم سخت گیری.... اگه بحث رو بخواید بپیچونیدو...من نمی دونمو...من بلد نیستمو اینا....50 امتیاز کم می شه دیگه با خودتون 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خدا رو شکر حداقل نفر نهم هستم! ولی خیلی خوشم اومد حتما سعی می کنم شرکت کنم البته اکه اطلاعات کافی برای بحث کردن تو اون موضوع داشتم. امیدوارم ادامه دار شه!ممنونم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مهراز به معنی معمار هستش....ریشه عربی داره که به معنی معمار ،یعنی عمران و آباد کننده:icon_gol: مهراز مگه ريشه فارسي نداره...؟؟؟:ws52:/ / خوب اين ليست چيه وچيكار بايد بكنيم؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مهراز مگه ريشه فارسي نداره...؟؟؟:ws52:/ / خوب اين ليست چيه وچيكار بايد بكنيم؟؟؟ هر هفته باید یه بحث رو تو تاپیک شاخ به شاخ راه بندازی تا تهش هم بری 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خب؛ بحث کنیم دیگه؛ من آمادم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها تاپیک شاخ به شاخ بحث می شه :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ 13...........چه عدد جلبی......... خب اگه یه بنده خدا نتونست سر نوبتش بیاد چیییییی؟ اگه تو همه بحثا شرکت نشه بازم امتیاز منفی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ 13...........چه عدد جلبی......... خب اگه یه بنده خدا نتونست سر نوبتش بیاد چیییییی؟ اگه تو همه بحثا شرکت نشه بازم امتیاز منفی داره؟ امتیاز منفی رو مهناز شوخی کرد دیگه فکر کنم :JC_thinking: اگه کسی نتونست بیاد خب اشکالی که نداره اما اگه این روش نباشه(تا همین چندروز پیش) کسی رغبت نمی کنه واسه شرکت تو بحث.بیشتر به خاطر همینه که دور هم یکم بحث کنیم تا اطلاعاتمون بره بالا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ امتیاز منفی رو مهناز شوخی کرد دیگه فکر کنم :JC_thinking: اصلا" هم شوخی نکردم! 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ امتیاز منفی رو مهناز شوخی کرد دیگه فکر کنم :JC_thinking: اگه کسی نتونست بیاد خب اشکالی که نداره اما اگه این روش نباشه(تا همین چندروز پیش) کسی رغبت نمی کنه واسه شرکت تو بحث.بیشتر به خاطر همینه که دور هم یکم بحث کنیم تا اطلاعاتمون بره بالا دقیقاااااااا......فکر کنم عنوان هر بحث یکی از بهترین کارایی میتونه باشه برای اینکه به چراهامون جواب بدیم. بسی از این پیشنهاد لذت بردم و امیدوارم بتونم شرکت کنم... پیش به سوی شاخ به شاخییییییی......:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا" هم شوخی نکردم! :banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده