mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی تمام دانشمندان و علما تو یه جایی مثل ایرنا یا فارس نیوز جمع میشن.....خبرشم باید اینقدرعلمی باشه....نیرو گاه برق 484 مگابایتی !!!!!!ما تا حالا فکر میکردیم مگا وات درسته! 40 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خب میتونستی از 4 تا آدم فهیم تر بپرسی............اشکالی نداشت نمودار میکشند برات جیگرت حال بیاد این که چیزی نیست 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ اگه 484 مگابایت باشه من امشب یه دونه واسه خونمون دانلود کنم 15 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ چون همه امور مستقیم به دست امام زمان اداره میشه ، حتما مگابایت درسته :icon_pf (34): شاید از الهامت غیبی بوده :icon_pf (34)::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نکنه این سرعت دانلود خبرنگاران فارسه ؟ 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ کجاش مشکل داره ؟! علم پیشرفت کرده گذاشتن برا دانلود! 8 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ پس بگو چرا پول برق . تلفنمون زیاد میاد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! نگو این همه مدت داشتیم از نت برق دالود می کردیم. جل الخالق:w00: 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مهندس صفایی فراهانی یکی از اون ادماست که جز موسسان شرکت مپنا بوده همون شرکتی که تکنولوژی ساخت نیرو گاه های سیکل ترکیبی، گازی ، وبخاری ، را تو کشورمون بومی کرد ه کم کاری نیست و کشوی که دکترش و خبرگزاریش تا این حد با سوادن..الان کجاس؟ 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی به قضیه این هم میتونه درست باشه:thk: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ مهندس صفایی فراهانی یکی از اون ادماست که جز موسسان شرکت مپنا بوده همون شرکتی که تکنولوژی ساخت نیرو گاه های سیکل ترکیبی، گازی ، وبخاری ، را تو کشورمون بومی کرد ه کم کاری نیست و کشوی که دکترش و خبرگزاریش تا این حد با سوادن..الان کجاس؟ اینو دیدم یاد صفایی افتادم اومدم بگم دیدم حق مطلبو ادا کردی. نمیدونم چرا من اینقدر علاقه دارم به این مرد؟؟!! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ای سبزکهای اسرائیلی..هی گیرهای بنی اسرائیلی میدین. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): اخرش مارو هم بردن زیر سوال! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده