* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من اعتماد به نفسمو از دست دادم عزیزم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم واقعا تنها حسی که بهم دست داد همین بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ واقعا تنها حسی که بهم دست داد همین بود با این اوضاعی که ما این ترم داریم, اصلا وقت نمیشه برا ارشد خوند:icon_razz: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم. هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. هیچوقت واسه درس خوندن دیر نیست. از همین امروز برنامه ی جدید بریز. صبح یه ساعتی بیدار شو 1ساعت بخون 15مین استراحت کن.همینجوری تا تایم ناهار و نماز و لالا پیش برو. بعداز ظهرم به همین روال. ماه آخر تایمتو بیشتر کن. به این فکر کن که امیرکبیر و شریف در انتظارتن گلم.:53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تازه قراره زیادترش هم کنم تایمشو... 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تازه قراره زیادترش هم کنم تایمشو... خوبه که خوش به حالت موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم. هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. هیچوقت واسه درس خوندن دیر نیست. از همین امروز برنامه ی جدید بریز.صبح یه ساعتی بیدار شو 1ساعت بخون 15مین استراحت کن.همینجوری تا تایم ناهار و نماز و لالا پیش برو. بعداز ظهرم به همین روال. ماه آخر تایمتو بیشتر کن. به این فکر کن که امیرکبیر و شریف در انتظارتن گلم.:53tnkbetm2eof1u84pj امیر کبیر و شریف که دانشکده هنر و معماری ندارن منم دوباره شروع کردم...ینی میشه رتبم از پارسالم بیترتر شه و بازم اسکیس ناک اوتم نکنه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم. هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. هیچوقت واسه درس خوندن دیر نیست. از همین امروز برنامه ی جدید بریز.صبح یه ساعتی بیدار شو 1ساعت بخون 15مین استراحت کن.همینجوری تا تایم ناهار و نماز و لالا پیش برو. بعداز ظهرم به همین روال. ماه آخر تایمتو بیشتر کن. به این فکر کن که امیرکبیر و شریف در انتظارتن گلم.:53tnkbetm2eof1u84pj ایول برنامه؛ ایول اراده امیر کبیر و شریف که دانشکده هنر و معماری ندارن منم دوباره شروع کردم...ینی میشه رتبم از پارسالم بیترتر شه و بازم اسکیس ناک اوتم نکنه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از چی میخونی عزیزم؟ کتابای مرجع ؟ لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ آره...همون کتابای پارسالم+یه سری کتاب جدید:yes: میگم بچه ها قبل اینکه تصمیم نهاییو بگیرید زودتر راجع به گرایشای مختلف پرس و جو و تحقیق کنید شاید مثل من متوجه بشید به یه گرایشی غیر از گرایشای زیر گروه معماری علاقه دارید...البته تو زیر گروهای مرتبط مرمت؛شهری؛تکنولوژی... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ آره...همون کتابای پارسالم+یه سری کتاب جدید:yes:میگم بچه ها قبل اینکه تصمیم نهاییو بگیرید زودتر راجع به گرایشای مختلف پرس و جو و تحقیق کنید شاید مثل من متوجه بشید به یه گرایشی غیر از گرایشای زیر گروه معماری علاقه دارید...البته تو زیر گروهای مرتبط مرمت؛شهری؛تکنولوژی... کتابای پارسال و جدیدت چیا بودن ؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سیلام ملیکم! دوستان کسی از پک های انتشارات ارشد استفاده کرده؟؟ لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ 30-40 کتابه...همشو بگم؟:53tnkbetm2eof1u84pj کتابای طراحی شهری همانکه دوست میدارمش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سیلام ملیکم!دوستان کسی از پک های انتشارات ارشد استفاده کرده؟؟ سیلام عزیزم؛ من که استفاده نکردم؛ چی چی هستش 30-40 کتابه...همشو بگم؟:53tnkbetm2eof1u84pjکتابای طراحی شهری همانکه دوست میدارمش پس متوجه شدی ؛ به طراحی شهری عهلاقه داری تا حالا چند تاشونو خوندی؟ میرسی همرو تا روز کنکور بخونی؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سیلام عزیزم؛ من که استفاده نکردم؛ چی چی هستش پس متوجه شدی ؛ به طراحی شهری عهلاقه داری تا حالا چند تاشونو خوندی؟ میرسی همرو تا روز کنکور بخونی؟ انتشارات دیگه! ی پک آموزشی داره واسه هر رشته جدا! شامل کتاب درس و تست و CD زبان و فلش کارت!! میخوام بدونم در چه سطحیه!!!:girl_blush2: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم مطمینم به هرچی که میخوای میرسی...:yes: فقط یکم تلاش میخواد... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها ؛ تو این فایل در مورد ضریبا و گرایشای معماری اطلاعات خوبی هست؛ این رو 1 سالی هست دانلود کردم؛ فکر نکنم فرقی کرده باشه؛ لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ پس متوجه شدی ؛ به طراحی شهری عهلاقه داری تا حالا چند تاشونو خوندی؟ میرسی همرو تا روز کنکور بخونی؟ خیلی وقته متوجه شدم ,تقریبا 2 دوسالی میشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 همشو غیر از 3-4 جلد جدیدرو پارسال خوندم...آخه امسال سال دوممه که میخوام شرکت کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ خیلی وقته متوجه شدم ,تقریبا 2 دوسالی میشه:texc5lhcbtrocnmvtp8همشو غیر از 3-4 جلد جدیدرو پارسال خوندم...آخه امسال سال دوممه که میخوام شرکت کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موفق باشی عزیزم؛ مطمئنا میتونی امسال رتبه خوبی هم بیاری لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ موفق باشی عزیزم؛ مطمئنا میتونی امسال رتبه خوبی هم بیاری نگران تئوری نیستم،رتبه پارسالم خوب بود...نگران اسکیسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ نگران تئوری نیستم،رتبه پارسالم خوب بود...نگران اسکیسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اسکیس کلاس نرفتی؟ کارای اسکیسی که ازت دیدم؛ خیلی خوب بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده