* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهش می کنم.... ایشالله سال دیگه پر انرژی تر باشید و با خووندن منطقی و درست قبول بشید .. ایشالله از 15 شهریور خوندن با برنامه را شروع می کنیم ... قرار اگه بشه برنام هفتگی را بذارم رو سایت تا این انگیزه ای بشه برای خوندتون .. عااالیه ،خیلییییی خوب میشه لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهش می کنم.... ایشالله سال دیگه پر انرژی تر باشید و با خووندن منطقی و درست قبول بشید .. ایشالله از 15 شهریور خوندن با برنامه را شروع می کنیم ... قرار اگه بشه برنام هفتگی را بذارم رو سایت تا این انگیزه ای بشه برای خوندتون .. اگه این لطف رو کنید خیلی عالی میشه 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=class: cms_table_tahoma] [TR] [TD]17.7[/TD] [TD]زبان عمومي وتخصصي[/TD] [/TR] [TR] [TD]57.78[/TD] [TD]دروس فني ساختمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]41.1[/TD] [TD]دروس تاريخ ومباني نظري[/TD] [/TR] [TR] [TD]62.00[/TD] [TD]درك عمومي معماري[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.33[/TD] [TD]درك عمومي معماري منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD]رتبه 117[/TD] [/TR] [/TABLE] تبریک دوست عزیز:rose::w31::w31::w155: 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 700 هیچی هم نخونمو فقط ب قصد ساندیس و کیک رفتم:دی تبریک دوست عزیز:w31::w31::w155: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مجاز شدم با رتبه 230:w02: 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مجاز شدم با رتبه 230:w02: آفرین متین جونمممممممممممم تبریک میگم انشالله دانشگاه تهران قبول بشی 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین متین جونمممممممممممم تبریک میگم انشالله دانشگاه تهران قبول بشی نه بابا عزیزممم رشته ما زیر 70 تهران قبولی داره.. بعد من دارم ازاد میرم پایان نامم مونده همینجوری امتحان داده بودم پارسال 350 بود امسال 230... خوبه 4 5 سال دیگه رتبه دو رقمی پیدا میکنم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همه ی بچه ها تبریک میگم ایشالله مرحله ی بعدو با موفقعیت پشت سر میذارن یکی از سال بالایی های ما 11 آورده خوش بحالش 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین متین جونمممممممممممم تبریک میگم انشالله دانشگاه تهران قبول بشی نه بابا. دانشگاه تهران همش آشنا بازیه. دوست من سال قیل تو رشته انسانی رتبش 8 شد اما دانشگاه تهران نگرفتش!! منم مجاز شدم با رتبه 230:w02: تبریک میگم.:rose: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده