*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها واسه تاسیسات کتاب چی میخواین بخونین؟ یا جزوه؟ من این درس رو هیچوقت جدی نگرفتم ... فقط جزوه خوده استادامونو داشتم اونارو میخوندم میرفتم امتحان میدادم ما برای تاسیسات استاد یه کتابی معرفی کرد که از روو همونم درس میداد...گفت منبع ارشده کتاب تاسیسات مکانیکی (نویسندشو یادم نیست برم خونه میبینم میگم) یه کتاب زرد رنگه کتابشم قابل فهمه خیلی 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ میگن کتابای غیابکلو واسه تاسیسات من که امسال رو شرکت نمیکنم ... توانایی جسمی روحی فیزیکی شیمیایی فرهنگی اجتماعی و... ندارم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ من همین کتاب رو میخونم.... من شرکت میکنم...اما فقط ببینم سوالا چجورن...به طور کاملا ازمایشی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اقا من ثبت نام کردم.....فقط قسمت رشته تحصیلی که الان دارم میخونم، تکنولوژی معماری نداشت....منم همون مهندسی معماری رو زدم... مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اقا من ثبت نام کردم.....فقط قسمت رشته تحصیلی که الان دارم میخونم، تکنولوژی معماری نداشت....منم همون مهندسی معماری رو زدم...مشکلی پی نمیاد به نظرتون؟ نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من دیروز هر جا رفتم دفترچه تموم شده بود الان تازه میخوام اینترنتی کارت ها رو بخرم مینا ت. کارت پیام نور و غیرانتفاعی هم گرفتی ؟ 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من ترم 5 هستم.میتونم آزمایشی شرکت کنم؟خیلی دوست دارم با سوالا آشنا بشم.... 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من ترم 5 هستم.میتونم آزمایشی شرکت کنم؟خیلی دوست دارم با سوالا آشنا بشم.... آره میتونی شرکت کنی 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ ثبت نام چجوریه؟؟ من نمیدونستم شروع شده تا کی وقت هست؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ ثبت نام چجوریه؟؟من نمیدونستم شروع شده تا کی وقت هست؟؟؟ از 9 آبان شروع شده از سایت سازمان سنجش ، کارت ثبت نام رو بخر ، دفترچه راهنما رو هم میتونی دانلود کنی بعد از خوندن مواردی که ذکر کرده میتونی ثبت نام کنی . تا 16 آبان ، فکر کنم سه شنبه وقت داره 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها معماری مگه فنی مهندسی نی په چرا این هی داره ب من میگه کد رشته امتحانی اول با گروه امتحانی متناسب نیست 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ نمیدونم گذاشته شده یا نه ، اما این لیست رو یکی از دوستان بهم داده وخودشون هم امسال در کنکور کارشناسی ارشد معماری شرکت میکنن.......... فقط چون اسکن شده ،صفحات پی دی اف زیاد جالب نیست، اما لیست واضح هستش..... منابع آژمون کارشناسی ارشد لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها معماری مگه فنی مهندسی نی په چرا این هی داره ب من میگه کد رشته امتحانی اول با گروه امتحانی متناسب نیست دلبندم معماری توو کاردانی فنی مهندسیِ توو ارشد جزو زیر گروه هنر هست (مجموعه معماری) فکر کنم پروژه و ساخت ِ معماری جزوِ گروه فنی مهندسی باشه 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ دلبندم معماری توو کاردانی فنی مهندسیِتوو ارشد جزو زیر گروه هنر هست (مجموعه معماری) فکر کنم پروژه و ساخت ِ معماری جزوِ گروه فنی مهندسی باشه عه!میدونستماااااااا خواستم مطمئن شم فقظ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ عه!میدونستماااااااا خواستم مطمئن شم فقظ میدونم که میدونستی فقط میخواستی مطمئن شی 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان ارشدی دوستان من هر چی سوالای سالهای پیش وپیشتر رو دیدم متوجه شدم که سوال در مورد باغ ایرانی زیاد اومده کسی میدونه از رو چی باید خوند؟؟یا جزوه ای چیزی دارید؟؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان ارشدی دوستان من هر چی سوالای سالهای پیش وپیشتر رو دیدم متوجه شدم که سوال در مورد باغ ایرانی زیاد اومده کسی میدونه از رو چی باید خوند؟؟یا جزوه ای چیزی دارید؟؟ من یه جا خوندم که منبع هاش اینا هستن : [TABLE=width: 496] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2]سری کتاب های شهرداری تهران در مورد استانداردها و ضوابط پارک و منظر [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * غزاله روحانی مبحث تاریخ و باغ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] کتاب جمشید حکمتی / ۶۰ صفحه اول [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * باغ ایرانی بازتابی از بهشت [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] مجله باغ نظر [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * جزوه دکتر منصوری / * جزوه و مقالات استاد پیرنیا / جزوات منظر دانشگاه بهشتی [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] باغ ها و کوشک های ایرانی [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ من یه جا خوندم که منبع هاش اینا هستن : [TABLE=width: 496] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2]سری کتاب های شهرداری تهران در مورد استانداردها و ضوابط پارک و منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * غزاله روحانی مبحث تاریخ و باغ[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] کتاب جمشید حکمتی / ۶۰ صفحه اول[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * باغ ایرانی بازتابی از بهشت[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] مجله باغ نظر[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * جزوه دکتر منصوری / * جزوه و مقالات استاد پیرنیا / جزوات منظر دانشگاه بهشتی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] باغ ها و کوشک های ایرانی[/TD] [/TR] [/TABLE] ای وای مینا جون تا بیام این منابع رو جمع کنم که شده بهمن 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ ای وای مینا جون تا بیام این منابع رو جمع کنم که شده بهمن آره واقعا:icon_pf (34): من تازه از هفته پیش شروع کردم به خوندن ، البته میخوام آزمایشی شرکت کنم ولی نخونده هم نمیشه رفت سر جلسه 5روز در هفته هم کلاس دارم ، فکر کنم نخونم سنگین ترم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ آره واقعا:icon_pf (34): من تازه از هفته پیش شروع کردم به خوندن ، البته میخوام آزمایشی شرکت کنم ولی نخونده هم نمیشه رفت سر جلسه 5روز در هفته هم کلاس دارم ، فکر کنم نخونم سنگین ترم نه بخون حتما خدارو چی دیدی شاید قبول شدیم منم 3 روز در هفته دارم فعلا که اوایل ترمه و انرژی دارم از خوابم میزنم تازه شروع کردم تا میتونی زبان بخون خیلی تاثیر داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده