Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 یه سئوال بعضی از دروس توی کنکور کاردانی به کارشناسی و کارشناسی ارشد عنوانش یکی هست. آیا مباحث هم همونه؟ مثلاً : درک عمومی معماری 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2012 یه سئوال بعضی از دروس توی کنکور کاردانی به کارشناسی و کارشناسی ارشد عنوانش یکی هست. آیا مباحث هم همونه؟ مثلاً : درک عمومی معماری آره ؛حدودا همونه ، مباحثش ، اما از منابعی که سوال میدن فرق داره ،تو ارشد منابع زیاد میشه و سخت تر
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 آبان، 2012 یکی از آشناهام پارسال شهید بهشتی قبول شد معماری معماری کتابایی که خونده بود رو تو ایمیلم دارم میزارم اینجا شاید بدرد شما هم خورد 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 آبان، 2012 من از شنبه دیگه جدی میخوام بشینم همین منابع رو بخونم خودم برا خودم تنبیه هم در نظر گرفتم که اگه 1 روز خوب نخونم 3 روز حق ندارم سمت کتاب برم 6
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 27 آبان، 2012 یکی از آشناهام پارسال شهید بهشتی قبول شد معماری معماریکتابایی که خونده بود رو تو ایمیلم دارم میزارم اینجا شاید بدرد شما هم خورد آره عزیزم حتما بذار تا ما هم استفاده کنیم 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 31 آبان، 2012 اینم لیست اون منابعی که گفتم: کتاب سبک شناسی معماری ایرانی پیرنیا معماری اسلامی پیرنیا معماری معاصر غرب وحید قبادیان آشنایی با معماری جهان ابراهیم زارعی زیبایی شناسی در معماری درک رفتار سازه ها گلابچی سازه در معماری گلابچی بررسی ابنیه سنتی ایران قبادیان اقلیم و معماری کسمایی طبقه بندی تجهیزات و سیستم ها سلطاندوست مصالح ساختمانی سام فروتن فرهنگ تصویری معماری چینگ انگلیسی برای دانشجویان معماری فرهادی · جزوه نور و صدا قیابکلو ایستایی گلابچی معماری اسلامی متدین معماری معاصر ( ی جزوه از خلاصه چند تا کتاب بود) گردآورنده اش کامل نیا هستش. 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آذر، 2012 از نتایج چه خبر یعنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برین اینجا ببینین 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آذر، 2012 مردود..... فدای سرت ایشالا سال بعد من شرکتم شماره پرونده مو نیاوردم علافم فعلا :icon_pf (34): 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 فدای سرت ایشالا سال بعد من شرکتم شماره پرونده مو نیاوردم علافم فعلا :icon_pf (34): قبولی ؛ قبولی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 اینم لیست اون منابعی که گفتم:کتاب سبک شناسی معماری ایرانی پیرنیا معماری اسلامی پیرنیا معماری معاصر غرب وحید قبادیان آشنایی با معماری جهان ابراهیم زارعی زیبایی شناسی در معماری درک رفتار سازه ها گلابچی سازه در معماری گلابچی بررسی ابنیه سنتی ایران قبادیان اقلیم و معماری کسمایی طبقه بندی تجهیزات و سیستم ها سلطاندوست مصالح ساختمانی سام فروتن ----> احمد حامی رو دارم فرهنگ تصویری معماری چینگ انگلیسی برای دانشجویان معماری فرهادی · جزوه نور و صدا قیابکلو ایستایی گلابچی معماری اسلامی متدین معماری معاصر ( ی جزوه از خلاصه چند تا کتاب بود) گردآورنده اش کامل نیا هستش. اون قرمزا رو دارم، ایول ،مرسی که گذاشتی نه بابا نشدی؟ واقعا ؟ ولی غیرانتفاعی میشدی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 نمی دونم ندیدم آخی، چه حالی داری الان، من جات بودم،یه عالمه استرس میداشتم
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آذر، 2012 آخی، چه حالی داری الان، من جات بودم،یه عالمه استرس میداشتم استرس کدومه؟ قبول نمی شم که! یه کم نگرانم فقط آخه من شماره مو نیاوردم الان سر کارم از خونه یه شماره گرفتم اونو که می زنم می گه همچین داوطلبی نداریم می ترسم من اصلا نباشم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2012 استرس کدومه؟قبول نمی شم که! یه کم نگرانم فقط آخه من شماره مو نیاوردم الان سر کارم از خونه یه شماره گرفتم اونو که می زنم می گه همچین داوطلبی نداریم می ترسم من اصلا نباشم ای بااباا، مگه میشه نباااشی؛ اصلا نگران نباش،کد رو اشتب دادن
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 آذر، 2012 ای بااباا، مگه میشه نباااشی؛ اصلا نگران نباش،کد رو اشتب دادن ایشالا اینجوری باشه 2
*mini* 37778 ارسال شده در 2 آذر، 2012 اینم لیست اون منابعی که گفتم:کتاب سبک شناسی معماری ایرانی پیرنیا معماری اسلامی پیرنیا معماری معاصر غرب وحید قبادیان آشنایی با معماری جهان ابراهیم زارعی زیبایی شناسی در معماری درک رفتار سازه ها گلابچی سازه در معماری گلابچی بررسی ابنیه سنتی ایران قبادیان اقلیم و معماری کسمایی طبقه بندی تجهیزات و سیستم ها سلطاندوست مصالح ساختمانی سام فروتن ----> احمد حامی رو دارم فرهنگ تصویری معماری چینگ انگلیسی برای دانشجویان معماری فرهادی · جزوه نور و صدا قیابکلو ایستایی گلابچی معماری اسلامی متدین معماری معاصر ( ی جزوه از خلاصه چند تا کتاب بود) گردآورنده اش کامل نیا هستش. الان اینا دقیقا چی هستن؟ 1
ارسال های توصیه شده