کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به هیچ وجه با منطق من سازگار نیست... 7 سال پیش به اصرار دوستام رفتم فال قهوه یعنی تا تونست حرف زد... یه سری چیزام میگفت که خب درست بود اما احتمالاتو که در نظر بگیری چیز عجیبی نیست... به علاوه ازین که دیوان حافظ شده وسیله ای واسه ی فال گرفتن ادمایی که به هیچ وجه سر از شعر و ادب در نمیارن خیلی متاسفم.... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به هیچ وجه با منطق من سازگار نیست... به ما برای استخاره دینی مراجعه کن خواهر،انشالله مشکلت حل شود. 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من فال قرانی میگیرم دقیقا درست درمیاد چندساله انجامش میدم جدا؟ چطوری؟ همیشه جواب داده؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به ما برای استخاره دینی مراجعه کن خواهر،انشالله مشکلت حل شود. مشکل همه ی جوونا حل بشه ایشالله به یاری شما... 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من که تا حالا امتحان نکردم یه سرچ کن تو گوگل پیدا میکنی تست کن 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ کلا خودم اهلش که نیستم ... ولی یه فامیلی داریم خیلی با حال ... 500 بار و 600 جا استخاره میکنه تا آخرش یکیش مطابق میل در بیاد ... سر همینم هم خودشو هی بد بخت میکنه ... همم پسرشو بد بخت کرد ... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برنامه سمت خدا یکی از آخونداش می گفت سعی کنید برای هر چیزی استخاره نکنید 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برنامه سمت خدا یکی از آخونداش می گفت سعی کنید برای هر چیزی استخاره نکنید خب؟؟الان این شد مرجع راهنمایی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برنامه سمت خدا یکی از آخونداش می گفت سعی کنید برای هر چیزی استخاره نکنید خب؟؟الان این شد مرجع راهنمایی؟؟ داره میگه برنامه سمت الله !!!! همین عنوان فکر کنم کفایت کنه تا شما به سمت الله هدایت بشین. به جای اینهمه عناد و مخالفت،کمی بصیرت پیشه کنین و استخاره را با نیت پاک درنزد ما انجام بدین. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خب؟؟الان این شد مرجع راهنمایی؟؟ آره دیگه منبع مهمتر از این برنامه می خوای سمت خدا می بردت:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ داره میگه برنامه سمت الله !!!! همین عنوان فکر کنم کفایت کنه تا شما به سمت الله هدایت بشین. به جای اینهمه عناد و مخالفت،کمی بصیرت پیشه کنین و استخاره را با نیت پاک درنزد ما انجام بدین. حالا که اصرار میکنید یه استخاره انجام بدید برای ما! آره دیگه منبع مهمتر از این برنامه می خوای سمت خدا می بردت:w00: بلی بلی :banel_smiley_52:چشم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ حالا که اصرار میکنید یه استخاره انجام بدید برای ما! استخاره حضوری و با دریافت وجه نقد و پرداخت سهم امام و.... صورت میگیرد. استخاره مجازی را بذارید بر دم کوزه....... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ استخاره حضوری و با دریافت وجه نقد و پرداخت سهم امام و.... صورت میگیرد. استخاره مجازی را بذارید بر دم کوزه....... نکنه میخوایید تشریف بیارید منزل؟! حالا کلا هزینه ش چقدر میشه؟! 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر ... بچه بودیم سال سوم چقدر دبیرمون از قدرت های استخاره میگفت برامون ... همکار حاج اسی هم بودند ... اگه ورژن مجازی رو راه نندازید از کورس عقب میوفتیداااا ... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نکنه میخوایید تشریف بیارید منزل؟! حالا کلا هزینه ش چقدر میشه؟! نخیر،ما دفتر پاسخگویی به مسائل شرعی داریم،مومنین و مومناتی که با شُبهه ای روبرو میشن نزد ما میان. یک پنجم درآمدت در سال سهم ماست،اگر دروغ بگویی،استخاره ات هم بد میاید. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ به هیچ کدوم معتقد نیستم به یار رفتم فال ورق (حیف پول) برای تست گفتم فال بگیر ببین من یونی فبول میشم یا نه ؟ گفت: نه الان من ار پارک مدرک گرفتم ، دانشگاه نرفتم که بذارین کمی در مورد استخاره اطلاعات بدم . میگن استخاره برای مواردیه که واقعا نمیدونید چه کار کنید (یعنی اگر به سمتی خودتون تمایل دارید دلیلی نداره استخاره کنید ) بیشتر از 2 یا 3 بارم نباشه ، انقدر نگیرید تا روی استخاره کم شه خوب بیاد . اینا منبعش یکی از هم کلاسیام بود که باباش .... بود . 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر،ما دفتر پاسخگویی به مسائل شرعی داریم،مومنین و مومناتی که با شُبهه ای روبرو میشن نزد ما میان. یک پنجم درآمدت در سال سهم ماست،اگر دروغ بگویی،استخاره ات هم بد میاید. حتـــــــــــــــــــــــــما خدمت میرسیم!!شما فقط ادرس بدید! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ حتـــــــــــــــــــــــــما خدمت میرسیم!!شما فقط ادرس بدید! مکان مهدیه تهران. سانس بانوان از ساعت 20 الی 24. اجرتان محفوظ انشالله. 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ استخاره که پول نمیخاد..همین امام زاده صالح خودمون گوشی هست برمیداری، میگی حاج آقا یه استخاره. همونجا برات استخاره میکنه میگه..مفت 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مکان مهدیه تهران. سانس بانوان از ساعت 20 الی 24. اجرتان محفوظ انشالله. این چه سانسیه؟ شب خواهران که نباید شب بیرون برن این ساعت باید آماده ی پذیرایی از همسر و فرزندانشون باشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده