hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اصفهان توضیح عکس : باغ پرندگان 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اصفهان توضیح عکس : باغ پرندگان 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اصفهان توضیح عکس : سی و سه پل 14 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : تیر 92 مكان عكسبرداري : دریاچه شورمست توضیح عکس : یه روز فوق العاده 11 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اصفهان توضیح عکس : زاینده رود بی جان است چ ناراحت کننده کاش زاینده رود دوباره پر آب بشه 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مثل همیشه زیباااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : تیر 1391 مكان عكسبرداري : موزه گیاه شناسی ایران-تهران توضیح عکس : اینها انار جنگلی هستن مثل هميشه عالي به شدت با اين عكس حال كردم مهندس! 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ چه لذت بخشه وقتی میشینی از اول تا آخر عکسا رو میبینی همه عکسا واسم خاطره بودن گاها 1 ساعت طول کشید تا بتونم عکس دلخواهم رو بگیرم.... 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Sony Ericsson Xperia Ray تاريخ عكسبرداري : اردیبهشت 93 مكان عكسبرداري : جاده باراجین توضیح عکس : ---- 16 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Sony Ericsson Xperia Ray تاريخ عكسبرداري : اردیبهشت 93 مكان عكسبرداري : جاده باراجین توضیح عکس : ---- 17 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Sony Ericsson Xperia Ray تاريخ عكسبرداري : اردیبهشت 93 مكان عكسبرداري : جاده باراجین توضیح عکس : ---- 16 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ این عکس جز اولین عکسها با دوربین جدید هست که هنوز تنظیمات و ... رو خوب بلد نشدم اما بدک نشده مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : خرداد 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : اولین عکس با دوربین جدید... 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : خرداد 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : ---- 17 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Sony Ericsson Xperia Ray تاريخ عكسبرداري : اردیبهشت 93 مكان عكسبرداري : جاده باراجین توضیح عکس : ---- میگم یه بار دوربینتونو بذارید روی جاده، عکس بگیرید شاید قشنگ شه :) 8 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عكس ها خيلي خوب بود...به خصوص عكس هاي جاده باراجين 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Sony Ericsson Xperia Ray تاريخ عكسبرداري : اردیبهشت 93 مكان عكسبرداري : جاده باراجین توضیح عکس : ---- جاده باراجین:hapydancsmil: عاشقشم یعنی:hapydancsmil: خیلی خوبه:hapydancsmil: البته عکاسشم ماهر بوده بســـــــــــــــــــیار:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : خرداد 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : ---- این عکس رو دوست دارم. ولی به نظر من همچین عکسهایی رو ویرایش کن. چون برداشت همه ما از شب سیاه بودن اونه. به نظر من این عکس رو ویرایش کن و آسمون رو تیره تر و در صورت امکان سیاه کن. بذار ببینیم چطوری میشه. الان فتوشاپ نصب ندارم وگر نه خودم این کار رو میکردم. 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ این عکس رو دوست دارم.ولی به نظر من همچین عکسهایی رو ویرایش کن. چون برداشت همه ما از شب سیاه بودن اونه. به نظر من این عکس رو ویرایش کن و آسمون رو تیره تر و در صورت امکان سیاه کن. بذار ببینیم چطوری میشه. الان فتوشاپ نصب ندارم وگر نه خودم این کار رو میکردم. تشکر از شوما آخه دم غروب بود آسمون سیاه نیست که :دی 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ تشکر از شوماآخه دم غروب بود آسمون سیاه نیست که :دی میدونم مهندس گفتم ادیت کن قشنگ تر میشه. چون ماه هست و آدم یهو یاد شب میفته حالا این کار رو بکن و بذار اینجا ببینش 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده