hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ عالیهمن ازین جاها دلم میخاد الان اسفدیارو ببوس یعنی فوق العاده بود اونقدر محو تماشاش شده بودم نشد همش عکس بگیرم انواع رنگها از زرد، نارنجی، قرمز آتیشی و .... حالا به مرور میزارم چند تا دیگه از عکسا رو حتما 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اسفندیار و پاییز... مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : آبان 1394 مكان عكسبرداري : دماوند توضیح عکس : وقتی خزان می رسد، ناله های حزین سازیی آشنا، با کشش یکنواخت، قلب مرا می نوردد ... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ زندگی و نعمتای خدارو اینجا تو این تاپیک کامل درک میکنم... حس غیرقابل وصفی دارم با هر عکس... توصیفی ندارن جز تشکر از آقاحمید... میدونم نباید پست بزارم اینجا...خواستی حذف کن... لحظاهاتون عین عکساتون رنگی و شاد و زیبا.... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ زندگی و نعمتای خدارو اینجا تو این تاپیک کامل درک میکنم... حس غیرقابل وصفی دارم با هر عکس... توصیفی ندارن جز تشکر از آقاحمید... میدونم نباید پست بزارم اینجا...خواستی حذف کن... لحظاهاتون عین عکساتون رنگی و شاد و زیبا.... ممنون و متشکر بابت تعریفات شما چشمهای شما زیبا می بینه عکسها رو مهندس جان نه خواهش میکنم پست شما باعث افتخار بنده هست 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ عجب اسمی براش انتخاب کردی! 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ عکس.... تا چشمت به گوشه اش میخورد یک دینا خاطره با خود می آورد.... غروب جمعه.... دل گرفته.... عکس..... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ مدل دوربين : اسفندیار تاريخ عكسبرداري : فروردین 1395 مكان عكسبرداري : جاده چالوس توضیح عکس : آمدن بهار یعنی پاک کردن خاطرات سال گذشته و شروع سالی زیبا 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ مدل دوربين : اسفندیار تاريخ عكسبرداري : فروردین 1395 مكان عكسبرداري : جاده چالوس توضیح عکس : شروع سالی سرد همراه با برف... 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ مدل دوربين : اسفندیار تاريخ عكسبرداري : آبان 1394 مكان عكسبرداري : پارکینگ خونمون :| توضیح عکس : ماشین خاطرات... 6 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ مدل دوربين : موتورولا موتو ایکس پلی تاريخ عكسبرداري : اسفند 1395 مكان عكسبرداري : خیابان .... توضیح عکس : بوی بهار ... 4 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ عکساتون فوق العاده زیبا بودن و هستن 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۷ نیمی از خاطرات من در این انجمن برمیگرده به این تاپیک روزهایی که دلگیر بودم، دلتنگ بودم، حوصله نداشتم، خسته بودم از زندگی و به هر نحوی حس و حالی نبود، پاتوقم اینجا بود، انجمن نواندیشان کبیر، قسمت من و دوربینم تک تک تصاویری که اینجا قرار دادم پر از حس، پر از حرف، پر از مطلب هست و واقعا اینجا طوری شدید احساس آرامش میکنم کلا انسان ها حس هاشون رو با تصاویر، آهنگ، عطر و ... منتقل می کنن (نظر شخصی) نمیدونم چی شد که امروز دوباره انجمن نواندیشان رو سرچ کردم و اومدم اما قطعا راضی هستم از این اتفاق 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۴۰۱ بازم اومدم سری بزنم و برم این تاپیک پر از خاطرس برمیگردم و عکس میزارم براتون باز لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۴۰۱ نزدیک پاییزیم یه سری عکس پاییزی میزارم روحتون جلا پیدا کنه مدل دوربين : سامسونگ A50s تاريخ عكسبرداري : آبان 1400 مكان عكسبرداري : برهسر (حوالی رودبار استان گیلان) 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد یه سری عکس خوب براتون باید بزارم کیف کنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد ۵ ساعت قبل، hamid_shahrsaz گفته است: یه سری عکس خوب براتون باید بزارم کیف کنید از بره سر؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور در ۱۴۰۳/۳/۱۲ در ۲۲:۳۹، Mohammad Aref گفته است: از بره سر؟ دقیقا شناخته بشه دیگه 😆 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده