mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ قابل توجه شما اینکه عمق میدان قابل تنظیم هست شما درست میگی .من دیگه نظری نمیدم البته اینجا گالری شما نیست ولی خب ظاهرا نباید دیگه نظری بدم جنبه چیزی خوبی هستش .. چه اشکال داره ما بتونیم سر عکس های همدیگه نظر بدیم و با هم مشورت کنیم .. من فقط خواستم بگم سرعت 400 برا اینکه اون پروانه رو بگیره کافیه ... حالا اگه مشکل منم ..باشه من دیگه مزاحم نمیشم .. 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ جنبه چیزی خوبی هستش .. چه اشکال داره ما بتونیم سر عکس های همدیگه نظر بدیم و با هم مشورت کنیم .. من فقط خواستم بگم سرعت 400 برا اینکه اون پروانه رو بگیره کافیه ... حالا اگه مشکل منم ..باشه من دیگه مزاحم نمیشم .. اوهوم سرعت 400 کافیه ولی ایشون زوم کرده وقتی زوم میکنی تکون دست خیلی تاثیرش بیشتر میشه واسه همین باید از سرعت شاتر بالاتر استاده میکرد ! ولی به نظر من این بیشتر حالت Motion Blur گرفته و باعث شده حرکت پروانه طبیعی تر بیفته ! 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اوهوم سرعت 400 کافیه ولی ایشون زوم کردهوقتی زوم میکنی تکون دست خیلی تاثیرش بیشتر میشه واسه همین باید از سرعت شاتر بالاتر استاده میکرد ! ولی به نظر من این بیشتر حالت Motion Blur گرفته و باعث شده حرکت پروانه طبیعی تر بیفته ! در حالت motion blur مگه نه بک گراند فلو میشه ؟ اما سوژه فریز میشه . من حدسم این بوده چون حمید رو حالت اتو گذاشته فوکوس اتومات دوربینش گل رو سوژه دیده بخاطر اینکه اون جلو تر بوده ... بخاطر همین پروانه به این حالت در اومده . اگه میتونست رو پروانه فوکوس میکرد با سرعت 400 می تونست فریز کنه .. البته اگه شما مثله یکتا ناراحت نشید .. بخدا من چیزی نگفتم . من خیلی دوست دارم 4 نفر در مورد عکسام نظر بده که متاسفانه کسی نظر نمیده . 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از نظرات دوستان اما بجث تخصصی بود و خیلی سر در نیاوردم ازش :دی به صورت آماتور کار کنی همینه دیگه من این عکس رو با زوم 50 ایکس گرفتم روی حالت auto گذاشتم، زوم کردم عکس گرفتم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ در حالت motion blur مگه نه بک گراند فلو میشه ؟ اما سوژه فریز میشه . من حدسم این بوده چون حمید رو حالت اتو گذاشته فوکوس اتومات دوربینش گل رو سوژه دیده بخاطر اینکه اون جلو تر بوده ... بخاطر همین پروانه به این حالت در اومده . اگه میتونست رو پروانه فوکوس میکرد با سرعت 400 می تونست فریز کنه .. البته اگه شما مثله یکتا ناراحت نشید .. بخدا من چیزی نگفتم . من خیلی دوست دارم 4 نفر در مورد عکسام نظر بده که متاسفانه کسی نظر نمیده . خیر هر دو حالتش MB محسوب میشه مثل این تصویر : گفتم که دوربینش این قابلیت رو نداره که 2 سوژه اینقدر نزدیک بهم رو یکی رو اینقدر بلور کنه و یکی رو فوکوس ... P.s : بعدا پست ها رو پاک میکنم تاپیکت خراب نشه ! 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ جنبه چیزی خوبی هستش .. چه اشکال داره ما بتونیم سر عکس های همدیگه نظر بدیم و با هم مشورت کنیم .. من فقط خواستم بگم سرعت 400 برا اینکه اون پروانه رو بگیره کافیه ... حالا اگه مشکل منم ..باشه من دیگه مزاحم نمیشم .. دوستان من نه تخصصی دارم در زمینه عکاسی نه ادعایی داشتم اما بعضیا ظاهرا از آدم میخان بیاد نظر بده بعدهم سریعا نظر مخالفشون رو اعلام کنن .خب شما که خودتون صاحب نظری از آماتورهایی مث بنده نخواین نظری بدم. شما میتونی نظر خودتونو بگی اینجا نه که دقیقا نقل قول بگیری از حرفای من بگی من نظرم کاملا متفاوته از نظر شما.. 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ دوستان من نه تخصصی دارم در زمینه عکاسی نه ادعایی داشتم اما بعضیا ظاهرا از آدم میخان بیاد نظر بده بعدهم سریعا نظر مخالفشون رو اعلام کنن .خب شما که خودتون صاحب نظری از آماتورهایی مث بنده نخواین نظری بدم.شما میتونی نظر خودتونو بگی اینجا نه که دقیقا نقل قول بگیری از حرفای من بگی من نظرم کاملا متفاوته از نظر شما.. نظر شما کاملا درسته من از شما معذرت میخوام ... ببخشید و دیگه در گالری عکاسی فعالیتی نمی کنم .. یا حق 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : آبان 1393 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : ...پاییز... 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : آبان 1393 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : باران پاییزی 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : آبان 1393 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : باران پاییزی 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : آبان 1393 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : باران پاییزی 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : شهریور 1393 مكان عكسبرداري : تهران پارک گفتگو توضیح عکس : خمیازه یک گربه :دی! 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : شهریور 1393 مكان عكسبرداري : ساحل رامسر توضیح عکس : ---- 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : شهریور 1393 مكان عكسبرداري : تهران پارک گفتگو توضیح عکس : خمیازه یک گربه :دی! شکار لحظه ها ینی این!! خیلی با حاله 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : آذر 1393 مكان عكسبرداري : تهران دریاچه چیتگر توضیح عکس : پرواز... 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : فروردین 1394 مكان عكسبرداري : مسیر قزوین - الموت توضیح عکس : رشته کوه های البرز 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : فروردین 1394 مكان عكسبرداري : مسیر قزوین - الموت توضیح عکس : طبیعت بهاری 15 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ; مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : فروردین 1394 مكان عكسبرداري : مسیر قزوین - الموت توضیح عکس : زیبایی خیره کننده 16 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : فروردین 1394 مكان عكسبرداري : مسیر قزوین - الموت توضیح عکس : طبیعت بهاری روستا 15 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : فروردین 1394 مكان عكسبرداري : دریاچه اوان قزوین توضیح عکس : باز دلم گرفت و اومدم عکسامو دیدم گفتم قشنگاشو بزرام شمام لذت ببرین 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده